Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Dilara

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-12 14:12:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Dilara +36701519393 118969 erotikus masszázs

hanczUr a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Dilara hirdetővel
perfekt alak
Egyeztetés
Elérhető:
4
Zöld jelzésnél tárcsáztam, ő vette fel a telefont, sikerült közeli időpontra egyeztetni. Mivel megfogtak a képei, egyből másfél órára neveztem be, a programot is pár szóval felvázolta kedves hangon a telefonban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, ezzel mindent elmondtam a megközelítésről. Az utca épp fel volt túrva, de közelben mindig van szabad hely. A házba bejutás olajozott, az instrukciók világosak.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
2
Szalonlakás, három kezelőhelyiséggel, eléggé átjáróház volt, ottjártamkor, ki és bejutásomkor is várni kellett a fürdőszobára és a kezelés alatt is folyamatos ajtócsapkodás, férfi és női hangok vegyesen. Egyszer fel is néztünk, mert azt hittük, hozzánk nyitottak be (szerencsére nem). Maga a kezelőszoba kényelmes ággyal felszerelt, de pici (van még egy kisebb is állítólag), hangulatfények, illatok, zenei aláfestés rendben van, és a tisztaság is - a csúcsidőszak ellenére - makulátlan volt a szobában és a fürdőben egyaránt.
Dilara külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek nem hazudnak, sőt, a jelenleg Dilara néven dolgozó hölgy csodaszép félvér lány, a húszas évei legelején, nagyon szép, kedves, mosolygós arccal, szemekkel, fenékig érő hosszú hajjal, kacsú, de izmos testtel, pici cicikkel, hosszú, egyenes combokkal, iszonyat formás, kemény popsival van megáldva. Szexi köldökpiercingje felett egy elég nagy tetkó található (teljesen fölöslegesen), és a karjain is volt valami ábra, de szerencsére ez nem rontotta le az összképet.
A megadott adatok tehát pontosak, külön kiemelném, hogy Dilara nagyon magas, a 180 centi stimmel.
1. Dilara +36701519393 beszámoló Budapest 118969 erotikus masszázs
3. Dilara +36701519393 beszámoló Budapest 118969 erotikus masszázs4. Dilara +36701519393 beszámoló 2023-08-13 11:02:48 erotikus masszázs 1189695. Dilara +36701519393 beszámoló 2023-08-13 11:02:48 erotikus masszázs 1189696. Dilara +36701519393 beszámoló 2023-08-13 11:02:48 erotikus masszázs 118969
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Másfél órás programra nevezve az elején megbeszéltük, hogy a két levezetést figyelembe véve (végül egy lett) kezdjünk egy kis masszázzsal, aztán később majd én is szeretném őt megmasszírozni.
Kérdezte, hogy gyengébb vagy erősebbet szeretem, illetve szóljak bármikor, hogy mit hogyan csináljon. Ez a szolgálatkészsége nagyon aranyos volt, de valahogy számomra egy kicsit elvett a barátnős feelingből, és a szalon-szolgáltatás jelleget hangsúlyozta.
A masszázs egyébként az átlagnál jobb volt, jeleztem, hogy inkább erősen szeretem, ami egy kellemes, közepes erősségű masszázst eredményezett, bokától tokáig, panaszra nincs okom. Azért ne profi masszázsra számítsatok.
Közben beszélgettünk, aranyos, érdeklődő beszélgetőpartner Dilara, azonban érezhető, hogy még nagyon fiatal, inkább én beszéltem, sztoriztam. Bő tízperces masszázs után kérdezte, hogyan tovább, amire mondtam, hogy akkor most megmasszírozom én, ami számomra valószínűleg nagyobb élmény volt, túl sok visszajelzést nem adott.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
3
Pornós feeling:
1
Dilara megmasszírozása után hanyatt feküdtem, bekent elől is, majd különösebb átmenet nélkül szájába vett. Itt az elején megint elhangzott, hogy "szóljak, ha valamit másképp csináljon", de mivel még el se kezdte, bátorítottam, hogy úgy lesz jó, ahogy csinálja, nem kell túlbeszélni a dolgot. Franciája középtempós, minimális kézzel, inkább csak fogja a hímtagot.
Őszintén bevallom, hogy talán a szalonfeeling miatt, de nem voltam férfiasságom csúcspontján, és Dilara tökéletes fizikai adottságai és kedvessége ellenér is csak jó 75%-os harckészültségre voltam képes. Ez a tény persze tudatalatt, majd tudatosan is elkezdett kicsit frusztrálni, így kértem, hagy fedezhessem fel őt, amit mosollyal elfogadott.
Szép, illatos puncija van, közepes kisajkakkal, és még egy ujjamnak is szűk puncival, ami hamarosan szépen nedvesedett. Mint általában, most sem számítottam rá, hogy komoly örömökhöz tudom juttatni szolgáltató partneremet, ezért nagyon meglepődtem, mikor nyelvmunkám és az ujjazás eredményeképp végül - sóhajok kíséretében - összetéveszthetetlen összehúzódásokat, éreztem a barlangban.

Ezt követően rám került a sor (megint megkérdezte, hogy mondjam, hogyan szeretném, hogy nekem is jó legyen), és pár perc után a szájába élveztem (extra). Mivel a haja eltakarta az arcát, ezért a tükörből láttam, hogy ennek jóval kevésbé örült, mint én magam, ami persze az én élvezeti faktoromból is visszavett valamelyest. Ezek után nem lepett meg, hogy a lövést követően hamar elengedett ajkaival és kezével egyaránt és gyorsan papírtörlő után nyúlt. A franciát egészében tehát jóindulattal is csak egy gyenge közepesre tudom értékelni.

Az első (és egyben utolsó) menet után felajánlott egy fürdési lehetőséget, amellyel éltem is, majd visszatérve meglepett, hogy bugyiban fogadott. Rá is kérdeztem, hogy akkor most egy vagy másfél órára jöttem, mert másfélre terveztem. Újból masszírozásra került sor, és ahogy fogyott az időnk egyre éreztem, hogy életemben először nem lesz kedvem egy újabb levezetésre, így amikor kérdezte, hogy "szeretnék-e megfordulni", inkább a masszírozást választottam a hátralevő pár percre.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
A telefonban jelzett csokrot a végén adtam oda, nem kérte előre. A megadott csokor az NFVSZ extra miatt 5 rózsaszállal kiegészített másfél órás alapcsokorral értendő. Korrektnek korrekt, de átlagon felüli és ár-érték arányban nekem túlzott volt. Elszámolása teljesen korrekt volt, mert az extra nélküli csokorméretet mondta kérdésemre, én emlékeztettem, hogy az extrával együtt többre emlékszem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Beszámolómból is érezhető, hogy vegyesek az érzéseim. Dilara egy fiatal, kedves és szolgálatkész lány, aki próbál a vendég kedvében járni, de gyönyörű megjelenése ellenére (tényleg az egyik legszebb lány, akit eddig az oldalról látogattam) meglepetésemre talán inkább az én oldalamról hiányzott a kémia. Kicsit tapasztalatlannak is mondanám, de ez egy szubjektív benyomás.
A csokorméret - különösen az extrával együtt - átlagon felüli, az én élményem pedig legfeljebb átlagos volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dilara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-02 06:03:42
Minden stimmel, minden adottság megfelelő... az a fránya egymásra hangolódás megsem tud összejönni. Bosszantó ez a jelenség, néhányszor mégsem küszöbölhető ki. Ilyen az élet!

2023-08-17 03:43:33
Érdekes randi volt, Néztem már a csajt de a sztorid alapján nem valószínű hogy eljutok hozzá. Az ár-érték arány nincs arányban.

2023-08-17 03:37:11
Egyszerű lényegretörő, mellőzi a költői formákat.

2023-08-15 06:01:55
Sok hasznos információval tűzdelt jó beszámoló. Sajnálom hogy mint írtad az egyik legszebb lánynál voltál és életedben először nem volt kedved a második élvezéshez. Nekem viszont kedvet adott az írásod amiért köszönet jár.

2023-08-14 15:32:26
Jó beszámolót írtál, noha nekem jobb volt a randim, mint a Tiéd.
Mutasd mindet