Kiemelt
Most hívhatod!
Mia(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-04 21:08:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Yoss! Örülök, hogy újra eljöttél hozzám. Szeretem a társaságod, mindig felvidítasz, a randiaink sohasem egyformák, de minden alkalommal jól érezzük magunkat. Maradj mindig ilyen örökifjú, jó fej pasi. Remélem még sokszor élvezhetjük egymás társaságát. Millió puszi...Dóri

Beszámoló Dóri +36704157795 120554 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Dórit már ismerem egy ideje, itt az oldalon fedeztem fel, de a másik oldalon is hírdet. Kedvenc masszőzöm, néhányszor volt szerencsém a vendége lenni. Telefonon, vagy viberen tudok tőle randit kérni, hamar reagál, nem történt ez máshogy most sem. Néhány nappal előtte telefonon egyeztettük randink időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pesten a 13. kerület Lehel tér közelében van az uticél, számtalan megközelítési alternatívával. Bármerről jössz, a tömegközlekedés kiváló választás, de autóval is mindig találsz helyet, ami fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Dóri rendelője egy néhány éve átadott épületben van. A hatalmas előcsarnokból, két lift is a rendelkezésre áll. Miután megkaptad a koordinátákat érdemes használni őket. Amikor eléred a kívánt szintet, balra fordulsz, lépsz néhányat, ajtó szép lassan nyílik.
Ahogy mindenhol általában, itt is az előtérbe érkezel, innét nyílnak a többi helységek. Az előtér tágas, fogasfal, cipősszekrény, másik oldalon sublót, rajta néhány kiegészítő. A bejárattal szemben a fürdő található, kádas, zuhanyozós, függönnyel védve. Sokféle tusfürdő, száraz kilépővel, mosdónál szájvíz kis műanyag pohárkákkal. Tisztaság, higiénia rendben. A bejárattól balra van Dóri dolgozószobája, nagyméretű franciaággyal a közepén. Az ágy bal oldalán, a falon végig tükör, tökéletes látványt biztosít a történteknek. Szép izléses szoba, egyéb kiegészítő bútorral. Az elsötétített ablak kelleően intim hangulatot áraszt. Dóri néhány kisebb mécsest is meggyújt, lágy zene döngicsél a terápia ideje alatt. A dolgozóval szemben van még egy szoba, az vendéglátóm privát szférája. Az egész helyszín makulátlan, semmi zavaró tényezőt nem tapasztaltam.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri nagyon csinos lány, korban kevesebbet mondanék az általa megadottnál. Számomra nagyon helyes arc, selymes bőr, csábos barna szemek(szemüvegben is), érzéki ajkak, csókolni való nyak. Hosszú barna haja van, amit ha a szükség úgy kivánja hátul összefog. Szép formás keblei igazi ékszere testének, szeretik a gyengéd kényeztetést, ilyenkor a bimbók peckesen jelzik jóleső örömüket. De nem lehet elmenni szó nélkül Dóri karcsú dereka és formás popsija mellett sem. Punci kis jelzésértékű csíkkal, zárt, kis szirmocskával. Képzőművészeti alkotások nem tarkítják szép natúr testét. Dóri beszélgető partnernek is kiváló, de nem locsi-fecsi. Humorérzéke is igen fejlett, amit nagyon szeretek egy nőben. Szóval nyugodtan hagyakozhatsz a felrakott képeire, semmi ákom-bákom. Érkezésemkor ,,fekete özvegynek" öltözött így farsang idején. Fekete áttetsző köntös, fekete body, fekete combfix, fekete szemüveg keret. Nagyon szexi volt, ha nem szombaton találkozunk, akkor lehetett volna egy ,,black friday" randi is akár.
1. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 120554 erotikus masszázs
3. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 120554 erotikus masszázs4. Dóri +36704157795 beszámoló 2024-02-05 09:54:24 erotikus masszázs 1205545. Dóri +36704157795 beszámoló 2024-02-05 09:54:24 erotikus masszázs 1205546. Dóri +36704157795 beszámoló 2024-02-05 09:54:24 erotikus masszázs 120554
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Dórival a mostani találkozónk is egyharmad masszázs és kétharmad kényeztetés jegyében zajlott le. Dóri nem veszi fél vállról ezt a részt sem, de vétek is lenne kihagyni, mert ő ebben is jó. Most inkább a problémásabb részeket kértem, hogy gyúrja át. Miután kényelmesen elhelyezkedtem hason, terpesztett lábaim közé helyezkedett, úgy masszírozott váltakozó intenzitással. Dórinak erős kezei vannak és nem fél használni őket, ha problémas részt kell oldani. Mivel masszázs előtt már kicsit barátkoztunk egymással, ezt a részt már ő is ruhátlanul végezte. A vállaimon már a fenekemen ülve dolgozott. Ahogy le-föl mozgott rajtam a masszírozás közben, puncija igen kellemes érzéssel töltött el. A tükörből nézve izgató látvány volt ahogy keblei is ringanak. A massz végén kis krémet tett magára, majd egy baromi erotikus csúszkával kedveskedett. Ekkor már a program másik, nem elhanyagolható része vette kezdetét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A csúszka is finom volt, de én már nagyon vágytam egy kis kölcsönös tőrődésre, de első sorban arra, hogy szexi partnerem ajkai közt lehessek.
Dóri cinkosan mosolygott, már ismer, azt is tudja, hogy ez megint két kos ,,összecsapása" lesz, természetesen jó értelembe véve. Mivel azonban csak a csillagjegyünk állat, finom(?) ölelkezésben forrtunk össze, csókokkal tarkítva. Dóri azonban már direktbe,szájával a farkam vette célba. Hogyan legyen először?, kérdezte, térdelve? Így is kezdtünk, én az ágyon térdelve, Dóri velem szemben, forró ajkai közt. Sok lány profi ebben a műfajban, de Dóri is simán dobogós. Fogom a fejét, a derekát, nem irányítok, csak élvezem az élet egyik ajándékát. Kis idő múlva pózt váltunk, egymás mellé helyezkedünk. Dóri hanyatt, én a fejéhez húzódok, úgy folytatja áldásos tevékenységét. Kezemmel pont elérem szemérem dombját, punciját. Egyszerre izgatjuk egymást, mindketten ,,nehéz eset" vagyunk. Egy darabig élvezkedünk, de még egyikünk sem ér a csúcsra. Felajánlom Dórinak nyelvem, hisz egy nyelvet beszélünk. Dóri egy őszinte lány, vagy a fejemen igazit, vagy szóban lihegi el a neki legmegfelelőbb pontot csiklóján. Lassan szereti nyelvem érintését, többször is majdnem jó neki. Kicsi szünetet tartunk, felmegyek a nyakához, melleit csókolom, kökemény bimbójával játszom. Dóri örömnedve jelzi, már nem sok hiányzott. Fekszünk féloldalasan egymás mellett, gyengéden simogatjuk egymást. Kezem újra lába közénél, simogatom, kicsit még izgatom, majd Dóri újra ráfordul a csúnyámra. Fenomenális az érzés, már az is eszembe jut, hogy megkérem a kezét, de aztán elhessegetem a gondolatot.
Látom, neki ez nem a legjobb póz, hanyatt fekszem, úgy folytatja. Vannak csajok akik született szeretők. Nem nagy százalékban, de vannak. Nos Dóri egy a kevesek közül akit az Úr erre kiszemelt és felruházta azokkal a tulajdonságokkal, amik szebbé boldogabbá teszik a férfi életét. Dóri már tudja, ha rajta múlik, akkor nekem annyi nemsokára. Nézem a tükörben is ahogy már nem finomkodoik, nem kímél, nagyon elszánt. Néha kézzel veri, közben a makkost nyalogatja, majd újra a jó melegben. Egy picit még akadékoskodok, majd egy kézi résznél érzem, hogy jövök. Ő is érzi, gyorsan bekap, a szájában ér a boldog vég. Van egy kis snitt, majd vissza, ekkor enged ki ajkai közül. Kimegy a fürdőbe, mikor visszajön még mellém fekszik, karommal átölelem, s még beszélgetünk egy keveset a svájci hadron ütköztetőröl.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Dóri tiszteletdíja elérhető honlapján, ennek mértéke a helyszínen is azonos. Annak ellenére, hogy nem kéri, az elején egy kis kerámia alá helyezem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dóri amellett, hogy egy érzéki, csinos lány, rutinos masszőz, kedves, vendégcentrikus , intelligens, akinek igen fejlett humorérzéke is van. Mindig jól érzem magam vele, ahogyan most is. Ajánlom őt, ez nem kérdés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-12 00:55:09
Szép kis élménybeszámoló. Részletes, minden fontos információt igényesen taglaló, igazi kedvcsináló!

2024-02-10 09:33:26
Nagyon kellemes reggeli olvasmány köszönöm

2024-02-10 09:04:10
Ez egy nagyon jól, minden részletre kiterjedő beszi. Köszönjük szépen

2024-02-10 08:28:25
Hupszika! A nap beszije! Ízes (sicc!), informatív. Grat!

2024-02-05 19:27:19
Az író ,,Istennőre" állította, úgy is jelent meg és volt egy darabig. Ezenkívül még vagy három Istenes süllyedt eggyel lejjebb.
Mutasd mindet