Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-09 09:50:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes, örülök, hogy rám találtál, és meglátogattál :)
Remélem,hogy következő alkalommal még több izgalmas élményben lesz részünk együtt... Csók, Dóri

Beszámoló Dóri +36704157795 119528 erotikus masszázs

sz-norb.tomi a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
hosszú lábak
jól átmozgat, átgyúr
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon történt. Már régóta szemeztem a hirdetésével, mikor még egy másik kerületben rendelt és most sikerült megvalósítani a találkozót. Jó pár nappal előre foglaltam le az időpontot, melyet aznap megerősítettem szintén telefonon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv-val is és kocsival is könnyen megközelíthető a randi helyszíne. Kocsival a parkolás fizetős, szerencsére nem volt gond a hely kereséssel,közvetlen a bejárattal szemben találtam helyet. Vastagon mérik az óradíjat arrafele. BKV-val pedig metróval a Lehel térig és onnan egy egészségügyi séta.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű tömb, lakásban mindenhol patika rend és tisztaság. Fürdőben kádban lehet felfrissülni, tusfürdőből nincs nagy választék, de ez legyen a legnagyobb probléma, szerencsére pont olyan volt amit én is használok :) törölköző nagy méretű, frissen mosott illatos. Szájvíz van kis pohárral, hogy teljes legyen a felfrissülés élménye. A szoba kellemesen nagy méretű, a célnak tökéletesen megfelel, ágy kényelmes és bőven el lehet rajta férni, sarokban tükör és a beépített szekrényen is egy nagy tükör mozizásra. A ruháknak van szék és egy inas is ahová mindent le lehet pakolni.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri bájos arcú, mosolygós, a képeknek teljesen megfelelő a megjelenése. A képeken látható ruhában, erotikus szettben várt, ami a képein is látható. Illatos és finom mindene, a feneke és a puncija egyszerűen kívánja a kényeztetést. Imádom a szemüveges csajszikat :-)
1. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 119528 erotikus masszázs
3. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 119528 erotikus masszázs4. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-10-09 13:03:42 erotikus masszázs 1195285. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-10-09 13:03:42 erotikus masszázs 1195286. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-10-09 13:03:42 erotikus masszázs 119528
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A telefonban előre jeleztem, hogy szeretném kérni a kicsit erotikusabb masszázs programot (2 levezetés, 1 felvezetés 1 levezetés kinek hogy tetszik) Kölcsönösségben is megegyeztünk telefonban, nagyon szimpatikus volt. Nagyon vártam a randi napját.
Kocsival érkeztem, gyors telefon után már indultam is fel a megadott emeletre és az adott lakáshoz. Nyílt az ajtó és egy nagyon szép magas barna szemüveges szexi nő bújt el az ajtó mögött.
Puszival köszöntöttük egymást, cipőlevétel után indultunk a szobába, ahol lepakoltam a ruháim, előre rendeztem a rendeznivalót és közben beszélgettünk, incselkedtünk egymással. Nem tagadtam egy másodpercig sem, hogy nagyon bejön külsőre és nagyon izgató az illata. Nagyon beindultam tőle. Ezt észre is vette, akkor már félkemény állapotban voltam és indultam zuhanyozni. Gyors zuhany után indultam vissza a szobába és öleltem, simogattam ahogy tudtam, ahol értem. Látszólag tetszett neki, úgyhogy hamar a felvezetésre tértünk. Elhelyezkedtünk az ágyon, hátra feküdtem, ő megszabadult a fekete bodytól és a fekete melltartótól, szájával pedig a farkam izgatta. Nem véletlen kértem két kényzetetést, mert az első élvezés nagyon gyorsan jön. Kellemesen csinálta, közepesen mélyre vette, érzékien és hamar szájába is élveztem. Utána kiment tisztálkodni, én is kaptam tisztálkodásra lehetőséget, majd összebújtunk kicsit.
Jött az ötlet ha már ott vagyok, akkor jöhet a masszázs rész is. Ez nagyon jól esett. Hasamra feküdtem, ő pedig rámült és krémmel jó alaposan átgyúrt: vádlim, combom, popsim, hátam, vállam. Jó erős kezei vannak és nem a simogatós erotikus masszázs volt, hanem rendesen át lettem gyúrmázva. Kitapintott 1-1 pontot, amivel foglalkozni kell a jövőben, majd igyekszem rá időt szánni. Vagy hozzá megyek vissza :) Közben kicsit beszélgettünk és néha a kezemmel ahol értem simogattam. Masszázs program végéhez közeledve finomodtak mozdulatai, én pedig éreztem, hogy eljött az én időm, hogy megforduljak és a beígért nyalással folytassuk a programot.
Hátára feküdt, elém tárult gyönyörű természetes teste. Simogattam, csókolgattam testét, nyakánál időztem, valami vadító volt az illata, aztán a melleinél folytattam kitérőm. Érzékeny, finoman kell bánni velük és végül leértem a puncijához. Lassan indítottam, inkább az érzékiség hajtott, szerettem volna őt minél hosszabban kényeztetni. Finom íze volt és ahogy emelgette a csípőjét vagy a kezeink találkoztak biztató jel volt, hogy jó úton vagyok és csináltam tovább ténykedésem. Nem volt egyszerű, de sikerrel jártam és egy nagyon intenzív élvezéssel ajándékozott meg. Utána kis szünet, vízpótlás, kis beszélgetés és rövid egymáshoz bújás után finom puszikat kaptam a felső testemre és láttam hogy kezdődik az újabb kényeztető műsorszám. Elkezdett helyezkedni és láttam, hogy a lába átlendül rajtam, már sejtettem, hogy a klasszik 69 jön és nagyon fogom élvezni. Elhelyezkedett rajtam akkor már keményedő farkam az egyik legjobb helyre került (a szájába) az ő pillangós puncija a másik legjobb helyre került az én számhoz és hosszas kölcsönös francia következett. Közben néha bíztattam, hogy milyen jól csinálja, szépen mélyre vette és intenzív kényeztetésben részesített. Én közben amennyire tudtam koncentrálni a punciját nyaltam-faltam tocsogtam a nedvében, éreztem hogy tetszik neki ez a felállás, de elélvezni nem fog, most itt csak én veszíthetek, jeleztem, hogy közel a vég, ő persze rágyorsított és még intenzívebb végkifejlet következett. Teljesen leszívott...szájába élveztem. Csak pár huh és hah jött ki a számon, nedves puncija még a fejemnél combait még átkarolom, gyengülő farkam a szájában még és csak pihegtem.
Vendéglátóm kiment frissíteni magán én kaptam pár korty vizet és ismét a hasamon találtam magam. Újabb masszázs rész következett. Talpam került kezébe és krémmel átmaszírozta mind a két talpam és vádlim, combom ismét.
Nap végén így a masszázs két élvezéssel fűszerezve nagyon jól esett, teljesen lelazulva éreztem magam. Utolsó 5 percben még kaptam egy szoros összebújást, amit nem akartam abbahagyni, mert annyira szuper randi volt. De minden jónak vége szakad, így indultam egy gyors zuhanyt venni és nem visszaélni az idővel. Ajtónál, öltözés közben még megegyeztünk, hogy találkozunk és folytatjuk a megkezdetteket.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kényeztetést nem tudtam külön szedni a masszázs résztől, ezért elnézést. Franciás kényeztetésben részesültem kétszer a másfél óra alatt. Rögtön az elején egy gyorstüzelés... majd a randi vége felé egy nagyon intenzív 69, melynek végén élveztem nagyot. Technikája kellemes, kevés kézzel dolgozott, és számomra kellően mélyre is vette a farkam. Teljesen ráérezett nekem mi a jó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, minden benn van az alapban. Nagyon korrektnek tartom az elszámolást. Én szeretem ezt a dolgot előre rendezni, hogy később ebből ne legyen gond.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon pozitív, biztos, hogy megyek még vissza, nem is kérdés, nem lehet kérdés. Nagyon jól éreztem magam vele. Nagyon bejönnek a szexi, szemüveges csajok :-) Minőségre törekszik, nagyon jó masszázst kaptam egy nagyon szexi nőtől!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-27 23:16:56
Kifejezetten alapos írás, ebből tényleg el lehet képzelni a randit.

2023-10-22 11:23:44
Amikre kíváncsi voltam azt megtudtam.

2023-10-12 09:20:47
Nagyon izgalmasan megirt eseménysor. Nem átlagos partnerrel találkoztál, nagyszerű emlékeket ébresztettél. Gratulálok, nem csak az élményhez, hanem annak leirásához és a múzsához is.

2023-10-09 19:24:17
Szuper beszi egy szuper lánnyal!
Mutasd mindet