Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Dóri

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-02 19:42:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Drága, számomra is élmény volt a találkozásunk, várlak vissza, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk... Csók, Dóri

Beszámoló Dóri +36704157795 118878 erotikus masszázs

Yosarian a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Dóri hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Dóri hírdetése nemrég jelent meg nálunk, de a konkurens oldalon már hírdet egy ideje, mint kiderült. Fotóin megakadt a szemem, bemutatkozása szimpatikus volt. Az egyik fontos dolgot, ami nem derült ki, belső levelezésben tisztáztuk, jelesül egyedül rendel-e. A számomra egyik lényeges szempont kipipálva. Megköszöntem válaszát és jeleztem, hogy telón is keresem majd. Néhány nap múlva így is történt, egy nagyon közvetlen beszélgetés zajlott le köztünk, megbeszéltük, hogy sms-ben kérek majd tőle időpontot. Már a hangjával és stílusával lenyűgözött, úgy döntöttem ez a randi nem várathat soká. Pár nap múlva elküldtem egy délelőtti időpontot, amit ő nem sokra rá vissza is igazolt. A randi hosszúságát nem adtam meg, de ez mint kiderült, nem volt gond. Dóri általában egy aznapi visszaigazolást kér, de a mi esetünkben az most elmaradt, mindkettőnk ott volt a megadott időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dóri Angyalföld belvárosában várja vendégeit, egy még most is épülő-szépülő környéken. A Lehel tér szinte kőhajításnyira, a tömegközlekedés nem fukarkodik különböző járataival. Saját járművel is könnyedén találsz helyet, ami fizetős, mint már majdnem mindenhol. A címet nem lehet eltéveszteni, ráadásul az épületen is meg van jelenítve, kicsit fel kell tekinteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Angyalföld újonan rehabilitált része, tele földreszállt angyalokkal a környéken. Az épület ennek megfelelő állapotban, tágas előcsarnokból 2 db lift is szolgálja a magasabb szintre igyekvőket. Az új társasházaknak meg van az az előnyük is, hogy még senki nem ismer senkit, ezáltal te is lehetsz bárki. Dóritól érthető, pontos információt kapsz, de a biztonság kedvéért még a fejét is kidugta egy pillanatra. Pazar egy kecó, érezni, hogy nem túl rég csomagolták ki. Tágas előszoba, ahonnan a többi helység nyílik. Balra a kezelő, szép tágas, középen nagyméretű franciaággyal, szépen előkészítve az eseményhez, végében kispárnákkal. Bal oldalon szekrénysor praktikusan tükkörrel borítva, jobb oldalon ablak, kellően elsötétitve, ágy vége felöl asztal két székkel, szobainas a gönceidnek. Kezelés ideje alatt kislámpa, zene bluetooth hangszóróból. Nagyon jó hangulatú az egész szoba, eredeti kép a falon, csend honol. A fürdőszoba a bejárattal szemben, nagyon igényes, ha nincs a mosógép(nem ment), azt hinném, hogy egy szállodában vagyok. Zuhanyozós kád függönnyel, többféle tusival, illatmentes is, száraz kilépővel. Mosdónál szájvíz eldobható pohárkákkal, szóval minden mire szükség lehet. Van még egy helység, az Dóri privátja, pihenője, kis amerikai konyhával, de itt nem jártam. Összességében nagyon rendben van a találkahely minden szempontból.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri külsejét honlapjára felrakott amatőr képei hűen tükrözik. A megadott kornál fiatalosabb testben és lélekben is egyaránt. Talán most néhány kilóval karcsúbb, de ez nem befolyásolja a látottakat. Magas vékony lány, karcsú, szép formájú közepes méretű keblekkel, érzéki bimbókkal. Popsi formás, jó tapintású, punci zárt, jelző csík a szemérem dombon. Bőre fehér, kellemes tapintású, tekintete elbűvölő, arca helyes, zöld szemei csábítóak. Hol szemüvegben, hol anélkül, mindkettő jól áll neki. A szexi külső mellett egy intelligens, jó humorú, kedves lányt ismerhettem meg Dóri személyében, akivel már a beszélgetés is tartalmas időtöltés. Fekete erotikus fehérnemű kombinációban fogadott, már az első pillanatban dögös látvány volt.
1. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 118878 erotikus masszázs
3. Dóri +36704157795 beszámoló Budapest 118878 erotikus masszázs4. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-08-03 09:20:33 erotikus masszázs 1188785. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-08-03 09:20:33 erotikus masszázs 1188786. Dóri +36704157795 beszámoló 2023-08-03 09:20:33 erotikus masszázs 118878
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Azért azt még el kell mondanom, hogy Dórinak van néhány értékelése a másik oldalon. Természetesen elolvastam őket és ezekből egyértelműen kiderült, hogy ő bizony jól masszíroz, nála nem érdemes kihagyni ezt a részt sem. Szóval miután megérkeztem röviden leszkenneltük egymást az eredmény mindkettönk részéről pozitív lett. Cipőlevétel után Dóri a hálóba vezetett, egy kicsit még barátkoztunk. Kiderült, hogy mindketten ugyanahhoz a tüzes csillagjegyhez tartozunk, ami rövid távon jó, hosszú távon(évek) már problémás lehet. Megigértem Dórinak, hogy nem lopom el a show-t, ő a főnök. Fürdés után egy szál pendejben sem tértem vissza, Dóri még a fogadó ruháját viselte. Megkértem, hogy szabaduljon meg a maradék textiliától, hogy úgy láthassam őt, ahogy az Úr megteremté. Néhány pillanat múlva már gyengéden átöleltem, testéről mintát vettem. Kedvemre való volt, amit éreztem és láttam, de először a masszázs volt a programban. Hatalmas franciaágy, jó kemény, nincs kifeküdve, a terápia helyszíne. Bal oldalon végig tükör, fejrésznél kispárnák, halk zene duruzsol. Hasamra fekszem, Dóri még alulról felaraszol és csupasz puncisan a fenekemre ül. Kezébe olajat pumpál és elkezdi masszírozni felsőtestem közepes erősséggel, szépen fokozatosan. Nem tudom, nem is kérdezem, ez milyen fajta, de az biztos, hogy nagyon kellemes, ellazít. Néha beszélgetünk, de hagyom Dórit érvényesülni, hallgatók, élvezem kezei érintését. Néha a fejem elfordítom, hogy a vizuális látvány is meglegyen. Szuper amit látok, egy bombázó csajszi ül rajtam, rám néz, mosolyog, hegyes cicijei csakúgy hasítják a levegőt ahogy rajtam mozog. Puncija alkalmi szimbiózisban a fenekemmel, néha kicsit rámozgok. Dóri eléri vállaim, azokat is megdolgoztat, megállapítja, hogy összességében nem vagyok rossz állapotban. Egy kicsit még a lábaimmal is foglalkozik, finom simogatások jelzik a program ezen részének befejeztét.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés fontos eleme az ilyen randiknak, mi sem szeretnénk félválról venni, én meg semmiképpen. Esetünkben az egyik kos dominánsabb, vagy a másik csak hagyja magát? Ki tudja és főleg kit érdekel már ez, ha jó a buli. Dóri hanyatt fekszik az ágyon ,,hagyom magam" pózban, ezt kihasználva rögtön rárepülök.
Először lábai közé gugolok, vállait átkarolva csókkal indítok, nem viszem túlzásba, nyak puszik, keblek simogatása, bimbók meredeznek, de már a farkam is. Dóri lélegzete felgyorsul, kisebb hanghatások már bejátszanak, úgy tűnik egyikünk sem játsza meg a dolgot. A jobb hozzáférés érdekében Dóri mellé helyezkedem, úgy, hogy mindketten elérjük egymást. Jobb kezemmel nőiességét simogatom, újjaimmal csiklója felé közelítek. Dórinak ez már érezhetően a kedvére van. Ujjaim először inkább a funky stílust választják, de partnerem a lassabb R&B-t szereti ezért arra váltok. A hatás nem marad el, Dóri testjelei ezt igazolják vissza. Ekkor indul be igazán kettőnk együttes pettingje. Kicsit feljebb kúszom, farkam már Dóri szájához emelem, amit ő el is tüntet ajkai közé. Feje kicsit oldalt, próbálok úgy helyezkedni, hogy mindkettönknek jó legyen. Dóri franciája egyszerűen lenyűgöző, úgy mozog rá kicsiénre mintha dugnánk, az érzés semmivel sem különb. Persze az ő puncija sincs elhanyagolja, egy kis újjazás után kéri, hogy a csiklót jobban szereti. Mindketten akarjuk, hogy a másiknak jó legyen, Dóri időnként a zacsit csókolja, vagy egyszerűen csak markában tartja, feje folyamatosan jár, szájában hímtagommal. Nézem az arcát, már attól beindulok, ahogy látom, hogy csinálja. Már a derekam karolja át, én sem hanyagolni, ujjam finoman simogatják Dóri punciját, de még tart a móka. Egyre jobban haladunk(ok) a végkifejlet felé, Dóri nem lankad, én sem, de sokáig már nem bírom és hullámszerűen élvezek el, kezem még mindig Dóri punciján. Ő még hosszú ideig szájában tart, s közben még mindig szopizza farkam. Nem akarok ünneprontó lenni, de annyit tudni kell, hogy az NFVSz nem jár automatikusan, az Dóri döntése, viszont nem extra. Van még vagy negyed óránk, megkérdezem partnerem, megkóstolhatom-e lába közét. Az igen válasz után még kapok inni, majd hódolok kicsit kedvenc időtöltésemnek, Dóri finom punciját kényeztethetem nyelvemmel.. Ő egy őszinte lány, nem játssza túl magát, jól esik neki, de azért nem terem orgazmus minden fán ennyi idő alatt. Semmi hiányérzetem, ez nem von le semmit ebből a jól sikerült, szexualitásban gazdag randiból. Fürdés után kávéval kínált, s mivel nem volt utánam közvetlen vendége, még dumáltunk kicsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Dóri vállalása publikus, a helyszínen is annyi. Amit vállal benne van az alapban.
A végén rendeztem, megvolt a bizalom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dóri egy szexi, intelligens, erős kisugárzású igazi nő. Korát nyugodtan letagadja, szellemes, empatikus csajszi.
Elmondása szerint minden randit komolyan vesz, naponta nem vállalja túl magát, a minőségre törekszik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dóri erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-11 04:29:07
Remek randi volt, jó volt olvasni. Az írásod minőségi.

2023-08-18 18:57:29
Felejthetetlen emlékeket ébresztettél fel (még egy másik kerületből), a tőled megszokott stilusban. Olvasni is élmény volt, hát még átélni ! Gratulálok ( a kiváltott szimpátiához is).

2023-08-04 13:48:55
Nagyszerű, igazán részletes, hangulatot jól átadó, ráadásul kedvcsináló első beszijét írtál. Kösz a megosztást és természetesen gratula mindkettőtöknek.

2023-08-04 12:16:19
Remek kis élmény volt, melyet szépen adtál tudtunkra. Köszi

2023-08-03 16:42:39
Ez igen, remek 1,5 órátok volt, jól megírtad. Full erotika.
Mutasd mindet