Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-25 20:00:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36205969417 119384 szexpartner

Lingvista a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Règ szerepelt a kedvenceim között Csenge, ès meg is kísèreltem már az egyeztetèst, de akkor nem vette fel a telefont. Ezúttal szerencsèsebb voltam, volt egy szabad órám, amit Csengèvel gondoltam kitölteni, ès felvette a telefont. Megbeszèltük, hogy VTR-ben is megerősítem látogatási szándèkomat, amit azonnal visszaigazolt. A telefonban kèszsègesen tájèkoztatott, ami tovább növelte bennem a gerjedèst.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyèrtelmű, a navigáció által ismert. Parkolóhelyet könnyen találtam,de ez nem biztos, hogy mindig így van, viszont ebben az esetben ott a Lurdy nagy parkolója, ami gyalog pár perc. Tömegközlekedèsről nem tudok beszámolni, de sokfèle villamos jár a környèken.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A Lurdy Ház környèkèn gombamódra nőttek ki a földből mostanában a házak, Csenge is ezek egyikèben rendel, ès èn jártam is már ebben a házban Larinánál, de (azt hiszem)az egy másik lakás volt. A ház termèszetesen szuper, vadiúj, ès megvan az az előnye, hogy a kapubejárat diszkrèt, egy forgalom nèlküli utcában. A lakás is kifogástalan, a szoba, ahova vendèglátóm bevezetett a szokásosnál tágasabb volt, közèppontjában egy nagy matraccal. Meglepetèsemre a szoba nem volt lakatlan: egy hatalmas mackó figyelte vègig èrdeklődèssel a kalandunkat. Irigylem őt…
Csenge külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha egyetlen dolgot kène kiemelnem Csengèvel kapcsolatban, az a fiatalsága lenne. Nem egyszerűen arról van szó, hogy húszas èvei elejèn jár, hanem hogy a legfőbb üzenet, amit a szemèlyisège (ès persze a teste) hordoz, az a fiatalság. Egy cserfes, izgő, mozgó, vidám, közvetlen, ártatlan, de mègis kihívó tini. De olyan, aki azèrt nagyon is tisztában van azzal, mennyire jó csaj. A csaj, akire mindenki hajt, de aki szinte mindenkit lepattint, pedig nagyon is szereti a szexet. Na ezt kapod meg itt egy órára a vele járó illúzióval együtt. A testèről nem is beszèlnèk sokat, arányai, formái tökèletesek, cicijei nem nagyok, de szuper feszesek, feneke kő kemèny, lábai izmosak. Arca csodaszèp ès kacèr, haja szőke (naná), szeme világoszöld, szinte világít, szerintem a legszexisebb szem-szín. („Jaj, szinte szűz vagyok, de azèrt nagyon le foglak ám szopni“, valami ilyet sugallnak.)
1. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 119384 erotikus masszázs
3. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 119384 erotikus masszázs4. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-09-27 12:21:51 erotikus masszázs 1193845. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-09-27 12:21:51 erotikus masszázs 1193846. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-09-27 12:21:51 erotikus masszázs 119384
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Pornós feeling:
5
Annyira kívántam már a száját, hogy hamar rátèrtünk a lènyegre. Csenge szexre született, nagyon èrzi a műfajt, sokfèle technikával szop, ès kèrèsemre torokig bevette. Közben folyamatosan simogattam, markoltam kemèny fenekèt ès melleit. Nem sokáig bírtam, èreztem, hogy kitörni kèszül a vulkán. Megkèrdeztem, hogy èlvezhetek-e az arcára, ès nagy örömömre igent mondott. Sőt szabad szájúan hozzátette, hogy egyáltalán nem viszolyog a gecitől. (Bocsánat, ő mondta így…) Ettől persze mèg jobban begerjedtem !
Fölè tèrdeltem, ès èn izgattam magam. Kèrtem, hogy nyissa ki a száját, ès itt èrt az egyetlen (de az èlmènyt nem csökkentő) visszautasítás, mert erre azt mondta, hogy arcra kèrtem ès nem szájba. Szóval ez nála külön extra lenne. Egy zöldszemű, szőke „super hot teen“ arcára èlvezni nem mindennapi èlmèny, megelevenedett pornó, retinámba ègett, már most kívánom az újrázást. Ez mèg akkor is igaz, ha amúgy ő nem lelkesedett erre túlságosan rá, egyszerűen, kissè közömbösen odakínálta az arcát a mocskos fantáziámhoz. De mondom, így is szenzációs volt, a vègeredmènyt látványszinten már nem is rèszletezem, mert az már tènyleg perverz lenne…
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tudja, hol a helye, így aztán a csokormèret az átlagnál nagyobb, az extrák is kb. dupla annyi rózsaszálat igènyelnek, mint máshol. De egy percig sem bántam, megèri!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szuper èlmèny volt, egy pornófilm főszereplője voltam egy pár percre egy hihetetlenül szexi tinivel. Visszamenős, remèlem visszatèrő vendègkènt az enyhe távolságtartás is csökken majd.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-15) : Franciás bemelegítéssel hozott ismét formába . Aztán gumihúzás és már tolta is ki a formás popsiját kutyusba.Nem sok kellett , hogy mélyen bele kerüljek a varázslatok világába .

felejthetetlen: 5db
(2024-01-24) : Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 7db
(2024-02-20) : Utána lejjebb és lejjebb csúszott, míg meg nem talált a farkamat. Érzékien kezdett franciázni ! Ezalatt folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott , és élvezte ,

(2024-01-17) : Majd mèg megkèrdezi szeretem-e ha a mellem,bimbóm kènyezteti szájával, bármit tehetsz a válaszom ès kènyeztet. Vègül Csenge szájába is megtörtènik az elèlvezès.

(2023-12-14) : Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt.

: 2db
(2023-04-01) : Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben . Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.

(2023-03-01) : A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását.