Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-04-01 22:15:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36205969417 117549 szexpartner

KovácsGeri8899 a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon hívtam mikor láttam ,hogy elérhető , egyből felvette és tudtunk egyeztetni az napra egy randit ezt követően Vtr-t is küldtem a pontosság miatt. Kedves hangja volt ,és abszolút rugalmas ,már a telefonban tudtam ,hogy nem választottam rosszul.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolásra a Lurdy parkolót ajánlom 2 óra ingyenes, Villamos megálló 5-10 percre van a Mester utca / Könyves Kálmán körút. Én Gyalog mentem mert a közelben lakom. Pontos a cím nem lehet eltéveszteni, egy újépítésű társasház. A bejárattól nem messze hívtam és kaptam útbaigazítást a továbbiakról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Tiszta rendezett lakás ,többen is rendeltek de teljesen diszkrét , a fürdőben egy zuhany ,minden megtalálható tiszta törülköző ,tusfürdők ,szájvíz. A szobában kényelmes francia ágy mellette kis asztal ahová lehetett pakolni meg egy kis vicces díszlet aminek meg is tudtam a történetét :)
Csenge külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Hármas randi-nak indult a dolog Csenge + Larina ,de végül rajtunk kívülálló okok miatt csak Csengével voltam .Mindkét lány bombázó , maximálisan korrekt, figyelmes és kedves volt. Meg is beszéltük ,hogy bepótoljuk a 3-ast :)
Csenge a képeknek teljesen megfelel de élőben sokkal szebb ,engem a 7. képe fogott meg de azt a hátsót leírni sem lehet ,látni kell :D
Egy szexi fehérneműben fogadott, alacsony tinis alkata van , szép arca , a haja összefogva ,mindenhol sima feszes bőre , formás cicik ,meseszép popsi és szemek , + mindezekhez angyali csacsogó hang társul. Kedvencem a popsija meg a kis fülei (imádtam :D)
1. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 117549 erotikus masszázs
3. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 117549 erotikus masszázs4. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-04-02 10:07:55 erotikus masszázs 1175495. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-04-02 10:07:55 erotikus masszázs 1175496. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-04-02 10:07:55 erotikus masszázs 117549
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Megérkezésem után átadtam az ajándékaim és megbeszéltük mi hogy lesz ,a hármast átütemeztük egy másik alkalomra ,Csenge bekísért a szobába és beszélgettünk kicsit aztán megmutatta a fürdőt.
Gyorsan letusoltam majd vissza Csengéhez és kezdtük is egymást felfedezni az ágy előtt állva ,simogatások és csókok keretében. Jól csókol ,nem nyelves de érzéki és teljesen barátnő feeling. Közben rajtam még alsónadrág volt ő már meztelen, és közben lent is felfedezett a kis kezeivel aztán jött is a mondat ,hogy "látni akarom" :D
Az ágyra fektetett ,mellém feküdt és folytattuk egymás felfedezését , kaptam egy masszázst ami nagyon jól esett ebben is őstehetség :)
Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben .
Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.
A kegyetlen jó francia után 69 be fordultunk és én is viszonozhattam ,eszméletlen szép látvány és illat várt. Még itt is egész sokáig kitartottam de már majdnem elmentem , szerintem ezt észre is vette és ez után már jött is a kérdés ,hogy "húzzunk e gumit?"
Nem lehetett ellentmondani és lovaglóban kezdtünk , teljesen rám simult közben és csókolt ahol ért először kicsit gyorsabb tempóban kezdte majd belassított és a nyakam csókolta ,itt már bele is remegtem néha annyira eltalálta hol érintsen vagy csókoljon.
Nagyon megvolt köztünk a kémia ,úgy olvasott mint valami könyvet kb :D
A lovaglás viszonylag sokáig tartott különböző ütemekben ,nem gondoltam ,hogy ilyen sokáig bírom. Ez után kutyusban csináltuk, itt is inkább csak ő mozgott rajtam mert elég nagy vagyok és megbeszéltük ,hogy így jobb lesz. Ettől függetlenül teljesen rám tolta magát időnként amivel kikészített :D És így is lett végem mert azt a látványt egyszerűen nem lehet bírni . Megvárta és hagyott lenyugodni majd utána rendelkezésemre bocsájtott nedves törlőkendőt is ,hogy letisztogassam magam . Ez után még beszélgettünk kicsit megkínált frissítővel ismét amit most elfogadtam , és kaptam még búcsúzóként egy masszázst . Ezután Kikísért az ajtóig ,puszik és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Randi elején rendeztük az előre megbeszélttől a különbözetet visszakaptam Maximálisan korrekt , és megbízható egy extrát kértem csak ez a csók volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csak ajánlani lehet minden tekintetben . Jó beszélgető partner és a stílusát is bírtam :)
Biztosan visszamegyek még és remélem a 3-ast is sikerül majd összehoznunk legközelebb :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-15) : Franciás bemelegítéssel hozott ismét formába . Aztán gumihúzás és már tolta is ki a formás popsiját kutyusba.Nem sok kellett , hogy mélyen bele kerüljek a varázslatok világába .

felejthetetlen: 5db
(2024-01-24) : Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 8db
(2024-02-20) : Utána lejjebb és lejjebb csúszott, míg meg nem talált a farkamat. Érzékien kezdett franciázni ! Ezalatt folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott , és élvezte ,

(2024-01-17) : Majd mèg megkèrdezi szeretem-e ha a mellem,bimbóm kènyezteti szájával, bármit tehetsz a válaszom ès kènyeztet. Vègül Csenge szájába is megtörtènik az elèlvezès.

(2023-12-14) : Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt.

: 1db
(2023-03-01) : A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását.