Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Csenge

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-03-01 15:34:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
2
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Csenge +36205969417 117241 szexpartner

Welur a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Csenge hirdetővel
csodás cicik
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, hamar felvette. mivel én is elég rugalmas voltam idő tekintetében és ő is éppen ráért, könnyen találtunk szabad időpöontot.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Autóval történt a környékre. Ott ment nehezen a pontos cím megtalálása utcatáblák hiányában. Sajnos kevés van belőlük és az utca vonalvezetése is trükkös. Telefonos segítséggel sikerült végül bejutnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Újépítésű társasház, minden teljesen kifogástalan. A szoba megfelelően tágas, kényelmesen voltunk. A fürdőben egyedül egy hiányosságot találtam az a szájvíz hiánya volt.
Csenge külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtót egy kedves lány nyitotta ki, aki lehet, hogy a képeken szerepel. Nem ellenőriztem le azonnal, mivel úgy voltam vele nem vitatkozom a képek miatt, hiszen kedves volt a lány, de szerintem nem a képen látható lány fogadott. A magasság, súly stimmelhet. A haja hasonló, de szerintem a valóságban rövidebbnek tűnt, most copfban volt. A cicik nagyon szépek voltak, de szerintem egy mérettel kisebb, mint a képeken. Alakja szép, formás, de talán a képeken egy kicsit kerekebb. Helyes lány volt aki fogadott, tetszett. A fogadó szettje egy fekete kétrészes, erősen átlátszó ruhácska volt, combközépig érő harisnyával. Összességében csinos volt
1. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 117241 erotikus masszázs
3. Csenge +36205969417 beszámoló Budapest 117241 erotikus masszázs4. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-03-02 09:36:12 erotikus masszázs 1172415. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-03-02 09:36:12 erotikus masszázs 1172416. Csenge +36205969417 beszámoló 2023-03-02 09:36:12 erotikus masszázs 117241
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Megérkeztem, beinvitált a szobába, vízzel kínált, amit el is fogadtam. Megbeszéltük mennyit maradok. Említettem neki, ha lehet maradnék többet. Arra gondoltam ha jól érezzük egymást és neki is van ideje miért is ne. Előre kérte a rózsát. A túlórás opció miatt és a lehetséges extrák miatt többet tettem le az asztalra. Nekiestem vetkőzni, majd gyors zuhany. Mire végeztem az ágyon ült, majd kért egy kis időt a fürdőben. Visszajött levetkőzött , csak a harisnya maradt rajta. Állva kezdtünk el ismerkedni egymással. Puha bőre van, szép cicik, formás test. Mi kellhet még? A csók. Sajnos nem volt, még szájrapuszi sem. Úgy emlékeztem ez extra. mivel határozottan elutasította, nem vitatkoztam. Nem gondolom, hogy a fürdőből hiányzó szájvíz hiánya miatt, de lehet. Eddig senki nem panaszkodott a szájhigiéniámra. Eddig az volt az érzésem nagyon nem jövök be neki, passzív volt. Az ágyra invitáltam, ahol folytattam szép testének kényeztetését, majd eljutottam szép kelyhéhez. Finom puncija van. Amikor elkezdtem nyalni vártam az elutasítást, de végül nem jött a keze ami eltolt volna. Úgy vettem észre tetszik neki, ezért szívesen folytattam. Úgy tűnt siker koronázta tevékenységem és mintha őszinte is lett volna a dicséret. Gondoltam ezután egy kicsit oldottabb lesz a hangulat. Egészen idáig azt éreztem, hogy vagy nem volt ott fejben, vagy nagyon antipatikus voltam neki és csak túl akart lenni rajta. Nem volt bunkó vagy ilyesmi, kedves volt mosolygott, de nem volt az igazi. Az is lehet, hogy ő egyszerűen ilyen. Ezután mondta, hogy most ő jön. Kértem had simogassam formás popsiját miközben kényeztet a szájával. Így volt. A francia lendületes volt. Finom, puha a szája, ami nagyon bíztató, de sajnos a technika inkább gépies. Szerintem ügyesebb is tud lenni, én most ezt kaptam. A nagy lendület miatt elég hamar éreztem a srácok mozgolódását. Át is futott az agyamon, hogy hagyom magam, de nem szerettem volna kihagyni finom punciját sem, így kértem a kegyelmet és a zsákot. Ügyesen felpattintotta, majd közös megegyezéssel lovacska jött. Kis sikosítás majd nyeregbe pattant. Ezt is nagy lendülettel kezdte. Nem volt rossz dolgom, de egy kis szenvedély nekem hiányzott. Végül olyan jól és kitartóan csattogtunk, hogy így lett végem. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le azonnal. Szétcsatlakoztunk kaptam nedves törlőt letöröltem magam. felajánlott egy zuhanyt, mire visszkérdeztem, hogy egyedül? Erre azt válaszolta, hogy igen. Emlékeim szerint az extrában benne van. Mivel ez nem jött fel, mint opció, nem erőltettem a dolgot. Felajánlott és elfogadtam egy masszázst. jól esett, de szakszerűnek nem mondanám, de nem is ígérte. Masszázs után volt annyi erőm, hogy a zuhanyt igénybe vegyem.
Zuhany után az ágyon várt még meztelenül. Ezt kihasználva felajánlottam egy masszázs szerűséget, amit el is fogadott. Sok visszajelzést nem kaptam innen sem. A végén már csak simogattam szép testét, hátha sikerül még valamit összeütni a végén. Annyi visszajelzést adott, hogy jól esik neki. Ennek örültem, de a passzivitása megmaradt. Egy idő után felpattant az ágyról, hogy időt ellenőrizzen. Sajnos lejárt az időnk, amit sajnáltam, de mivel nem vetette fel a hosszabbítás lehetőségét, nem erőltettem magamat rá.
Öltözés közben láttam, hogy a randi elején letett virágok eltűntek, a helyén a visszajáró. Rákérdeztem, mire azt mondta, hogy mivel többet adtam nem tudta, hogy borravaló-e, ezért a visszajárót tette oda. Nagyon tetszett ez az egyenesség. Egy dolog nem tetszett az az összeg volt. Az adatlap szerint az alap óra 40. Mivel tudomásom szerint semmi extrát nem kértem és nem kaptam többet kellett volna visszakapnom egy picivel.
Mivel jól éreztem magam és Csenge egy kedves lány a visszajáróból a nagyobbik felét otthagytam.
Búcsúzás képpen hagyta az arcra puszit, majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
3
Az extralista nem nagy, de nem sikerült igénybe venni róla semmit, viszont az elszámolás egy kicsit furcsa lett. Én nem feszegettem a dolgot, nem nagy összegről volt szó.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 35, egy órás randira 45, másfel órás randira 80, két órás randira 90 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csenge, vagy akivel én találkoztam egy kedves lány. Nem beszél túl sokat. Szép a teste, helyes, kívánatos leányzó. Sajnos a randiból többet is ki lehetett volna hozni, de ez most nem jött össze. Azt, hogy most miért nem sikerült talán legközelebb kiderül.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Csenge szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókCsenge legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-15) : Franciás bemelegítéssel hozott ismét formába . Aztán gumihúzás és már tolta is ki a formás popsiját kutyusba.Nem sok kellett , hogy mélyen bele kerüljek a varázslatok világába .

felejthetetlen: 5db
(2024-01-24) : Dobtam kis fürdést , majd , a szobában megkezdtük az ismerkedést. Átbeszéltük , ki , mit szeret. Nagyon cuki, cicázós lány . Gyorsan az ágyra telepedtünk , aztán határozottan kézbe , akarom mondani szájba vette a dolgokat . Egy francia menü sorral kedveskedett , majdnem a homlokom is behorpadt a jótól ! Aztán a 69-es számsorig jutottunk , és így folytattuk ! Isteni volt belé kóstolni a fiatalságtól ragyogó finom puncijába.

(2023-03-29) : Térdelve és guggolva is jól csinálta , majd felültem Én is, és az ölembe emeltem nagy lendülettel, és én is mozgolódtam, mintha csak az életem múlna rajta. Számomra világos lett, hogy Ő itt kezdte beleélni magát.

(2023-03-24) : Utána fordultunk, ő kényeztetett és még jobban felhúzott. Simogatott, csókolgatott a melleivel kényeztette a falloszom . Tökéletes volt, baromi izgató. Aztán még egy kis incselkedés .Kutyusba akartam kezdeni ,kedves mosoly jelent meg az arcán és így szólt: "Én veled másképp szeretném". Legyen a hölgy óhaja szerint ! Először óvatosan indultunk, majd alaposan "megdöngettem".

nagyon jó: 8db
(2024-02-20) : Utána lejjebb és lejjebb csúszott, míg meg nem talált a farkamat. Érzékien kezdett franciázni ! Ezalatt folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott , és élvezte ,

(2024-01-17) : Majd mèg megkèrdezi szeretem-e ha a mellem,bimbóm kènyezteti szájával, bármit tehetsz a válaszom ès kènyeztet. Vègül Csenge szájába is megtörtènik az elèlvezès.

(2023-12-14) : Csodásan szopott!! Kellő intenzitás, szívó hatás, nyál, minden együtt volt. ÉS jött a meglepetés ugyanis olyan kényszerfrancia volt amit én hosszú ideje csak max. 2-3 lánynál tapasztaltam. GYÖNYÖRŰ volt.

: 1db
(2023-04-01) : Ezt a masszázst viszonoztam is majd bemutatta a francia tudását is. Ez egész sokáig tartott és a top 3 ban biztos benne van nálam technikát illetően is és minden értelemben . Nagyrészt ő irányított de úgy éreztem minden kívánságom lesi és maximálisan odaadó volt végig.