Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-17 09:50:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanche +36307122691 119586 szexpartner

ZorbaTheGreek a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon próbáltam időpontot egyeztetni, de sajnos elsőre nem sikerült elérnem őt és már nekikezdtem egy sms írásának, amikor Blanche diszkréten visszacsörgetett. Telefonon nem igazán szeretek túl sokat fecsegni, így gyorsan megbeszéltük, hogy kinek hogy van szabadideje, melyikünknek mikor, hogy jó és szerencsére találtunk egy olyan időpontot, amely mindkettőnk számára megfelelő volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
VI. kerületi jó atmoszférájú, kellemes, napfényes lakás. A kapott cím tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető. A parkolás egy kicsit trükkös, de 200 métertől többet eddig még sohasem kellett sétálnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A társasházba való bejutás diszkrét, nincs érthetetlen kapukód kombináció, a lift csendes , nincsenek figyelő szemek a folyosón stb. Blanche félig nyitott ajtónál vár úgy, oly módon, hogy ne kelljen kopogni, vagy csengetni sem. Vendéglátóm egy nagyon szép kis lakásba invitált be, bent a lakásban maximális rend és tisztaság uralkodik.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hölgy meleg mosolya és az az igéző smaragdzöld szempár mindig elvarázsol. Eddig bármit is próbáltam mindig elbűvölt ezzel a sejtelmes mosolyával.
Blanche mindig gyönyörű, most az évszaknak megfelelő klassz testhez simuló, combközépig érő barna ruhában és ehhez illő magassarkúban fogadott. Nagyon szép , sportos , arányos igazi homokórához hasonlatos alakja van és ezt az alakot ez a klassz kis ruha nagyon szépen visszaadta és ki is hangsúlyozta azt. Blanche alakja, hűha… ez a belépő nagyon erősre sikeredett.
Legutóbbi találkozásunkkor megjegyeztem, hogy a fotókon milyen jól áll neki a konty és egy kicsit visszaidézi azt az időszakot, amikor még felnyírt, rövid haja volt. Imádtam azt az időszakot, bár rögtön hozzáteszem, hogy hosszú hajjal jobban sokkal jobban tetszik. Nos valószínűleg nem véletlenül, de vendéglátóm ehhez a ruhához a fotókon látható kontyba fogta a haját és ezzel az aprósággal engedte láttatni nyakának ívét, hófehér selymes bőrét. A belépő után ez a kontyba fogott haj már csak hab volt a tortán. Nem is tudtam hová lenni a gyönyörűségtől, igaz Blanche viccesen és kicsit évődve megjegyezte, hogy arra figyeljek , hogy ez a konty nem túl kényelmes a misszionárius pozícióban.
Ezt az információt rögtön bevéstem és azóta sem felejtettem el.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119586 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 119586 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-17 18:19:40 erotikus masszázs 1195865. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-17 18:19:40 erotikus masszázs 1195866. Blanche +36307122691 beszámoló 2023-10-17 18:19:40 erotikus masszázs 119586
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
A lakásba való beléptem után kaptam két finom puszit és egy könnyed ölelést. Szinte ennyi kellett csak ahhoz, hogy kialakuljon egy nagyon kellemes bensőséges atmoszféra. Partnernőm kedves, kezdeményező, figyelmes és nagyon érdeklődő. Hellyel, üdítővel és jó társasággal kínált. A kezdeti feszültséget nagyon hamar feloldotta egy pár kedves szóval. Kis beszélgetés után hamar megkaptam a törülközőt és a zuhanyzásból visszatérve azt találgattam, hogy milyen rafinált kis fehérnemű költeménnyel várhat. Nem csalódtam , egy nagyon izgalmas világoszöld , csipkés kis semmiség melltartóban és egy hozzá passzoló bugyiban kápráztatott el.

Ez a randi a simogatások, édes csókok és lágy ölelések jegyében telt el. Úgy alakult, hogy kis megszakításokkal , kis pihenőkkel egy teljes franciaórát tartottunk. A franciás játékot nagyon élvezetes és nagyon izgalmas Blanche kisasszonnyal játszani. Jó neki adni és nagyon élvezetes , finom kapni is tőle. A lakásban a franciaágya úgy, oly módon van elhelyezve, hogy a gardróbszekrény tükrös ajtajával szemben helyezkedik el. :) Az a tükrös szekrény egy csoda! Ami az ágyon történik az, ha éppen úgy alakul, akkor azt mind láthatja is a vendége, azaz jelen esetben én :).
Blanche-al játszani ezt a franciás játékot eszméletlenül jó, a hölgyet nagyon élvezetes kényeztetni és jó dolog a kedvében járni, amit adakozó természetével sokszorosan hálál meg és nagyon könnyű kézzel szórja a finomat, a jót és az élvezetest.
…és ott ez a tükrös szekrény is. A franciát, a testét, az ajkait nem csak éreztem, élveztem, hanem a tükrös szekrénynek hála láttam is. A fülledt erotikus játszadozás közben ez a látvány mondhatjuk úgy, hogy amolyan katalizátrként hatott rám. Kicsit elszámoltam magam, de van ezzel így az ember.
A finom játszadozások közepette, amikoris Blanche az ajkaival, nyelvével kényeztetett, finoman hozzásimult és simogatott, szóval amikor már erősen belemelegedtem én is a játékba próbáltam eldönteni azt, hogy hogyan is végződjön a randi. A lehetőségek közt felmerült a misszionárius póz, de erre rögtön eszembe jutott, hogy a konty miatt az kényelmetlen, így elvetettem azt. A lovaglás örökös kedvenc, de most mégsem ezt akartam, volt egyszer egy olyan alkalom, amikor kutyusban hátulról végződött egy randink, a választásom erre a pózra esett, mert itt Blanche csípője, popsija maga a látvány is mesés. Az ember tervez, de az élet felülírja azt, amíg bizonytalankodtam addig partnernőm huncutmód olyan magaslatokig vitt ,a franciatudását oly módon csillogtatta meg, hogy csak annyit bírtam kipréselni magamból, hogy idézem: "Kérlek ezt abba ne hagyd!"
Az utolsó pillanatokban, amikor a csúcs felé közeledtem mindig eljön az a pillanat, amikor próbálok megkapaszkodni és hangos sóhajok közepette néha elakadt az lélegzetem IS
Ezt a pillanatot most is átéltem és ez nagyon nagyon jó élmény volt. Mit is írhatnék még, ilyen ez a francia nyelv :)

A francia után vendéglátóm felajánlotta, hogy megmasszíroz. Ezt ezer örömmel elfogadtam, Blanche tanult, szakértő kezekkel ért hozzám. Egy jó, erős svédmasszázst kaptam, mely kiterjedt a nyakamra, vállamra , hátamra és a lábaimat sem kímélte. Hazudnék, ha nem azt írnám most ide le, hogy van annak egy nagyon kellemes, erotikus töltése, amikor egy gyönyörű meztelen nő dolgozik rajtad. Az valami csodálatos dolog, amikor Blanche mozdulatai, ritmikus mozgása látszik a tükörből. Egy ideig én is figyeltem a tükörképet, de már kielégültem és a masszázs úgy kívánta meg, hogy elhelyezkedjem, kényelembe helyezzem magam és bár a látvány klassz volt, de itt inkább már a masszázsra koncentráltam.
Jól éreztem magam ezalatt a masszázsszeánsz alatt. Igazából szükségem is volt rá, mert volt egy kis húzódásom és van egy kis izomlázam is és ez a kellemes masszázs ezen is és azon is segített egy kicsit.
Zuhanyzás közben Blanche készített még nekem egy erős , forró fekete kávét. Nagyon finom volt. Ez a kávé még adott egy kis időt, hogy élvezhessem a hölgy társaságát, ami jól esett és nagyon jó lezárása volt ennek a randinak is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt és pontos nincsenek rejtett költségek. Amit vállal az az alapban van, nincs extrázás.
Rózsacsokor
ZorbaTheGreek nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ez a randi nekem felejthetetlenre sikeredett és teljesen elvarázsolódtam. Ez egy klassz dolog és nagyon jó érzés. Nem tudom, hogy partnernőm ezt, hogyan csinálja, de mindig el tud bűvölni. Néha szoktam bosszankodni hogy pl. hogy lehet az hogy ennyi idő után is úgy tudok izgulni egy randi előtt, hogy a kezdeti lépéseket pl a melltartói kapcsának leügyeskedését még mindig remegő kézzel próbálom elvégezni. Aztán persze megnyugszom, mert milyen is lenne az a randi, amit nem nagy , nagy izgalommal várnunk.
Blanche egy igazi, valódi Tündér, vigyázzatok rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2023-10-23 10:20:42
Uraim, köszönöm szépen a sok pozitív visszajelzést!

2023-10-19 10:01:39
Szia Samator, pedig most visszaolvasva a beszit több részt is igen gyengének érzek , nem is értem, hogy hogy küldhettem ezt be :D. Itt van pl a külső leírása. Micsoda véletlen, most látom, hogy Blanche új fotókat töltött fel és köztük ott van az a bizonyos barna ruha IS
Most hogy látom a feltöltött ruhás fotókat és azt a klassz kis barna ruhát.... azt hiszem, már egész másképp - több jelzővel- írnám le partnernőm külsejét.

(Óh @Blanche ez nem érrr :), még mindig el vagyok bűvölve erre itt vannak ezek a fotók, aztán meg csodálkozom, hogy a pulzusom össze-vissza ver :* )

2023-10-19 06:49:29
Zorba! Sok minden átjött az írásból. Némi irigységet is szült. 😉

2023-10-18 20:22:35
Szia Vénkecske! Azt hiszem Blanchet az a lágyság, az az érzékiség, az a visszafogottság képessé teszi arra, hogy akár egy mogorva tigrisből is doromboló kiscicát tudjon varázsolni.
S lássuk be egy cicát mindenki jobban szeret, ha az dorombol.

2023-10-18 15:26:48
A nagy találkozások varázsa soha nem múlik... :) Vendéglátód örök megújulása a garancia erre, az írásod ezt a csak rátok jellemző egyedi hangulatot közölte a nagyérdeművel. Köszönet érte neked, elsősorban azonban Blanche-nak, aki nélkül nem jöhetett volna létre ez a találkozó...
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban