Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-04-15 10:33:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Örülök hogy sikerült ellazulnod és hogy jól érezted magad! Részemről is viszont! És a beszinek is, szerintem ügyi voltál és Köszönöm szépen! Puszi! Várom a következő talit is!

Beszámoló Blair +36704112098 117690 szexpartner

Smiley_83 a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta gyűjtöttem a bátorságot, hogy elmenjek hozzá, mert képei és bemutatkozója nagyon tetszettek. VTR-en írtam neki előző nap délután, és szerencsémre volt ideje válaszolni és a randit is lefixáltuk.
Megközelítés
BKV-val mentem a sokak által már jól ismert környékre, a címet könny volt megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új építésű, tiszta és rendezett, mindenhol kellemesen meleg volt, ami nagyon jól esett. A kinti fényről beérve a félhomály először meglepett, mert alig láttam, de hamar rájöttem, hogy nem elrejt valamit, hanem tökéletes hangulat miatt van. A fürdő tiszta és jól felszerelt, többféle tusfürdő, szájvíz, puha törölköző. A hálóban egy nagy franciaágy, egy puff a ruháknak és egy szekrény hifivel és az együttléthez szükséges eszközökkel található. Valamint az ággyal szemben egy hatalmas tükör.
Blair külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Leila szerintem sokkal szebb, mint a képeken. Karcsú, finom vonásai, kedves mosolya van. Mellei kívánatosak, pont kézbe illenek, szépek a mellbimbói - nem lehet ellenállni nekik.
1. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 117690 erotikus masszázs
3. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 117690 erotikus masszázs4. Blair +36704112098 beszámoló 2023-04-15 13:41:21 erotikus masszázs 1176905. Blair +36704112098 beszámoló 2023-04-15 13:41:21 erotikus masszázs 1176906. Blair +36704112098 beszámoló 2023-04-15 13:41:21 erotikus masszázs 117690
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Először jártam nála (meg úgy egyébként is szexpartnernél is - korábban csak az erotikus masszázsok világába merültem picit bele) de így is olyan kedvesen kedvesen fogadott, mintha ismernénk már egymást. A barátnő fíling és a kedvesség, gyengédség az egész randinkat végigkísérte.
Érkezésem után a hálóba kísért, ahol le tudtam tenni a cuccaim, aztán fürdés tisztálkodás és mentem is vissza.
Fehérneműben fogadott, én pedig egy szál törölközőben mondtam neki, hogy eléggé izgulok és bizonyos értelemben ő lesz az első. Megkérdezte, hogy ennek tudatában szeretnék e én irányítani, vagy rábízom magam. Valami olyasmit válaszoltam, hogy is-is. Így az együttlétünket végig a kölcsönösség és a dolgok megbeszélése jellemezte. Sokszor nem tudom, hogy mi az ami valójában vágyom, talán csak egy dolgot, hogy a partneremnek legyen a lehető legjobb, és az ő részéről is ugyanezt éreztem végig.

A törölközőt gyorsan levette rólam és elém szorosan háttal állva izgatott vetkőzött és közben hagyta, hogy csókoljam a nyakát, simogassam ahol csak érem. Óvatosak és finomak, gyengédek voltunk egymással. Engem ugyan nem kellett már izgatni, mert nagyjából a lakásba lépésem óta ágaskodva vártam az eseményeket.
Ezután az ágyon folytattuk tovább. Kaptam egy hosszú kellemes finom franciát, miközben én először a fejem mellett oldalt elém táruló, majd a 69-ben felettem levő punciját kényeztettem. Az a punci… mámortó. Nem volt még dolgom ilyen szép telt húsos puncival és el is varázsolt teljesen.
A randink reggel volt, talán az első voltam egy olyan napon, amikor a frontok vagy valami más miatt álmoskás voltam egész nap és talán ő is. Vagy emiatt, vagy a jó technikája miatt, de nem élveztem el olyan hamar, mint szoktam és a csodás kölcsönös francia után gumit kaptam és rámhelyezkedett. Finoman, lassan, forrón és kedvesen. Ekkorra már tudtam, hogy ő a missyt szereti jobban, de itt egy picit önző voltam. Magamhoz öleltem és lassú finom szeretkezésbe kezdtünk. Magamhoz húztam, öleltem, csókoltam finoman, ahol értem. Később átváltottunk misszionáriusba és ismét megszeppentem a csodás látványtól. Mellei gyönyőrűen feküdtek a testén, húsos puncija finoman ölelte a farkam és én még mindig csak lassú gyengéd szeretkezésre vágytam - ami így is történt. Hol magam köré tekertem a lábait, hol a nyakamba vettem őket, de mindig figyeltem a reakciót, hogy kellemes e amit csinálok. Negatív visszajelzést nem kaptam és végül így lábaival a nyakamban élveztem egy hatalmasat.

Ezután felajánlotta, hogy megmasszíroz. Masszírozta a hátam, de előtte megkérdezte hol esne a legjobban. Majd szólt, hogy forduljak meg és kaptam egy kis csúszka masszázst, oldalról. Lényegében a testével és mellével izgatott. Majd ez átfordult ismét egy franciába és mikor érezte, hogy ismét kemény vagyok megint szexeltünk úgy, hogy ő volt felül. Úgy mint előtte, ölelkezősen, csókokkal bújósan. Aztán úgy éreztük franciával lehet újra végem, de mikor szétváltunk, megállítottam finoman és úgy, hogy ő még felettem volt, addig izgattam a punciját kezemmel, míg azt gondolom sikerült egy orgazmust okoznom neki. Az ujjaim játékára jobban reagált mint nyelvtudásomra, de talán legközelebb máshogy lesz.

Ezután viszonylag hosszan és kitartóan franciázott rajtam, de én éreztem, hogy a máskor könnyen teljesülő 2-ik kör nem fog menni, úgyhogy finoman magamhoz húztam és megbeszéltük, hogy nekem most így jó és egy kis beszélgetés és cirógatás után ismét a fürdőben találtam magam elvarázsolva.

Aztán a szobába visszaérve felöltöztem, letettem a rózsákat a szekrényre. És miközben kikísért beszélgettünk még, aztán puszi-puszi és kiléptem a lakásból, majd a házból.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy a bemutatkozásban van azt lehet, ami ott fel van tűntetve így a rózsaszálak száma fix. Esetemben másfél óra 40 virágszál volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Leila szép, kedves, gyengéd és figyelmes. Tökéletes barátnő élményt kaptam tőle. Legközelebb, úgy hogy már ismer taln még bensőségesebb lesz az együttlétünk, már ha ez lehetséges.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-25) : Lekerült a gumi és szájába vette újra hímtagomat és kitartóan szopott, de kértem újra üljön bele, majd megint hátulról dugtam és mikor éreztem kezd elérni a vég, kértem térdeljen elém és egy hatalmasat élveztem a szájába miközben a lábaim beleremegtek. Hagyott lenyugodni és nem rohant el egyből, hanem szopta tovább még,

(2021-01-29) : A szerepjáték rész eddig tartott mert ez annyira beindított, hogy egymásnak estünk, nyalta szívta a farkam majd én is kényeztettem, újjaztam a finom kis punciját. Nem is tudom, hogy jutottunk el a gumiig de a következő emlékem, hogy missziben dugom a lábai pedig a nyakamban, közben az újjam szopogatja másik kezemmel pedig a nyakát

felejthetetlen: 14db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

nagyon jó: 27db
(2024-03-18) : Aztán elém térdelt a szájába vette a hímtagomat és kaptam egy isteni orális kényeztetést.Megfogta és lágyan kezdett hozzá,finoman nyalogatta jobbról-balról.Hátra húzta a bőrt és csak a makkomat szopogatta,

(2024-02-10) : A tükör előtt letérdelt elém a szájába vette a nemi szervemet és egy szuper franciás kényeztetést kaptam.Megmarkolta és úgy szopogatta,majd Én fogtam meg és csak a makkomat adtam a szájába,úgy játszadoztam vele.

(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

: 29db
(2024-02-05) : Aztán szerencsétlenkedtem kicsit a farkammal a cicik között, és kértem a franciát. Nekem pont jó az erőssége, ahogy csinálja. Nem tünteti el teljesen, de ez nekem nem számít.

(2024-01-05) : A szobába érve levette a melltartót és feltárultak csodás mellei. Szájjal és kézzel vizsgáltam meg, mindkettőnek örömet okoznak. Közben ő sem tétlenkedett, hol lábbal, hol kézzel simogatta a farkam.

(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A