Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2017-11-26 01:37:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Patron-Patrik!

Nagyon tetszett, amit írtál; köszönöm ezt a "szösszenetnyi" értékelést és az Istennő visszajelzést:)!
Látod, csak sikerült megismernünk egymást. Én mindig mondom, hogy a kitartás csak meghozza a maga Gyümölcsét:)!
Örülök, hogy vihettem végre valami színt azokba a szürke hétköznapokba; nemcsak a hangom, hanem a személyem jelenlétével is!
Várlak máskor is szeretettel, hisz csak lehet folytatni azt az érzéki kényeztetést:)!

Csókollak
Bianka

Beszámoló Bianka +36703621483 91858 erotikus masszázs

Patron-Patrik a 2017-11 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
5
Biankát már régen észrevettem és kedvencnek jelöltem, de csak mostanában alakult úgy, hogy felhívjam. Azonnal felvette (amit azóta tudok, hogy mekkora mázli volt), és nagyon kedves hangon és stílusban elmondta, hogy miként mennek nála a dolgok, ekkor még a megbeszélt időpontot nem tudtam fixen, abban maradtuk majd még jelentkezem. Ez a beszélgetés lett a végzetem, mert utána már nem volt egyszerű elérni, valószínű már fel is adtam volna, ha nem búg a fülembe a hangja, ja és persze a fényképek az oldalon. Szóval nem adtam fel, üzenetben kerestem, amire kedvesen válaszolt. Közben telefonon is beszéltünk. Amikor nem tudta felvenni, akkor diszkréten megcsörgetett, ha rövid időn belül alkalmas lett. Az akkori időpont végül a nagy szervezés ellenére nem jött össze, így pár hét múlva, újrakezdtem a szervezkedést. Most is volt telefon, üzenet is, az időpont ami nekem jó volt nem volt 100%-ra biztos, de végül jött az SMS tőle, hogy mehetek. Hosszú mondandómat röviden összefoglalva: kell egy kis kitartás, de aki egyszer már beszélt/üzenetezett vele, az úgysem fogja annyiban hagyni a dolgot, a mágnes bekapcsol.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nekem messze van, ezért is volt bonyolultabb a szervezés, de amúgy egy nagyon könnyen megközelíthető helyen van. Autóval sima ügy, parkoló is van, bár fizetős. BKV kis sétával a Róbert Károly, Reiter F vagy a Lehel útról elérhető. Én odamenetelemkor még csak az utcanevet tudtam, amit már jó régen megkaptam, most meg nem is kérdeztem a házszámot. Mivel rövid utca, nem izgultam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy modern ház emeleti lakásáról van szó. Kóddal lehet bejutni, amit ott kaptam meg. Senkivel nem találkoztam a kocsiból való kiszállástól a lakásba lépésig.
A lakás nem egy forgalmas szalon hangulatát idézi, hanem kb. olyan, mintha feljönnél a barátnődhöz, otthonos. Szerintem egyedül dolgozik itt, de az 100%, hogy akkor nem volt ott más vendég. A tett helyszíne egy erre a célra berendezett szoba, kellemes, megfelelő mennyiségű fényekkel. Profi masszázspad, fotel, szobainas, tükör, tatami a falnak támasztva, kis asztal, szóval minden ami szükséges.
A fürdő nem nagy, zuhanyzó van. Többféle tusfürdő, (pl. olyan, mint nekem otthon, amit kevesen tartanak), szájvíz, száraz kilépő, szóval itt is minden, ami kell.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ebben a rubrikában nincsen minimum karakter, így akár annyi is elég lenne, és teljesen le is írná a valóságot, hogy WOOOW!
Aki a képeket végigpörgeti, kb. láthatja, hogy mire számíthat. Minden képe egy magazinban is megjelenhetne, így felmerülhet az emberben, hogy túl profi a fotós, de nem. A modell, Bianka miatt ilyen jók ezek a képek.
A hirdetésben az arcából csak pár pixel látszódik, de már abból a szép állból is reménykedhet az ember fia, de a való életben az elképzeltnél is szebb. Gyönyörű formás arc, szép szemek, amiket a szemüveg még fel is dob.
Lenge kis ruhácskában fogadott, de már akkor is látszódott tökéletes alakja, de később még inkább kiderült, hogy egy gramm felesleg sincsen, a szerencsés génállomány és a munka kombinációjának köszönhetően tökéletes formákban gyönyörködhet a látogató. A bokától a nyakig, a combtól a derékig minden tökéletes. Gyönyörű kerek popsi, de nem a széles csípős, hanem az izmos, sportos vékony fajta. Ilyen vékony lányoknak pici cicijük szokott lenni, ehhez képest Biankánák különlegesen szép formás, nagyon jó méretű és állású cicije van.
A külsőhöz még hozzá tartozik, hogy egy nagyon szexi "takar is, mutat is" bugyiban volt, ami végig fent is maradt. (A leírás szerint ez nem így van, de nekem ott és akkor ezzel nem volt bajom.)
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 91858 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 91858 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-11-26 01:37:08 erotikus masszázs 918585. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-11-26 01:37:08 erotikus masszázs 918586. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-11-26 01:37:08 erotikus masszázs 91858
Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Megérkezésemkor a kabát, cipő levétele után a szobába mentünk, ahol lepakoltam, levetkőztem, majd a kapott friss törölközővel irány a fürdő. Amikor visszajöttem már az előbb említett izgató bugyiban és egy melltartóban fogadott. A pad és a tatami közül némi hezitálás után a tatamit választottam. Abban maradtunk, hogy a kényeztetés résszel kezdünk. Mivel a gumis levezetést kértem, kiment érte. Már az előkészületek közben simogattam, gyönyörködtem a tökéletes alakjában, ebben partner volt, türelmesen állt, amíg én, mint popsi rajongó, a hátulról látszó látványt próbáltam lementeni a vincseszteremre, hogy később is emlékezzek rá. Pl. olyan kép, mint amin a keze az üvegen van, az most már az én agyamban is van nagyon sok példányban.
Amiért -annak ellenére, hogy kényeztetéssel kezdtünk- nem azt írom, hogy most ugorjunk a másik rubrikára, az az, hogy végül a masszázs és a kényeztetés egy egységet képezett. Az angol leírásban jobban részletezett tantra masszázs vette kezdetét, csak ezt még akkor nem tudtam. Simogatással, puszilgatással indult a program. Minden testrésze, pl. a nyaka is izgató, finom puszikkal köszöntöttem. Közben ahogy kezdődött az egymásra hangolódás, finom puszik a szájra is elcsattantak. Végig nézett, láttam, hogy figyeli a hatást. (Volt mit figyelnie.) Előkerült az olaj is, a ciciket beolajozta, én is segítettem, hogy egységesen elterüljön a felkent anyag. Hátamon voltam, ő csúszkált rajtam, közben is simogatás, puszik.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az olajozás a szerszámomat is elérte, nagyon kellemes simogatást kapott, majd egy kis bemutatót a tatra masszázsból. Nagyon eltalálta, hogy mi jó nekem. Tudta, hogy mikor kell csak egy újjal simogatni, mikor teljes marokkal megfogni. Ekkor már el is döntöttem, hogy a gumi nem lesz elpazarolva, végig ezt akarom érezni. Ezt kiolvasta az agyamból, ő is látta, hogy van vétel erre, így egy pontom megkérdezte, hogy akarom-e a franciát, vagy inkább folytassuk így. Folytattuk. Ezen a ponton már világos volt, hogy nem szolgáltatást kaptam, hanem élményben volt részem, az arcán láttam, hogy ő is beleéli magát, barátnő feeling a köbön. Közben néha felültem puszilgatni, simogatni, a legnagyobb problémám az volt, hogy az érzéstől leginkább becsuktam volna a szememet, de sajnáltam volta, hogy akkor közben nem látom őt. Azt mondtam is, hogy az időérzékemet is elvesztettem, szóval kértem, hogy ossza be ő az időt.
Ezt meg is tette, egy idő után ritmust váltott, és kivégzett. (Utána megbeszéltük, hogy annyira jó volt a lassú tantra, hogy úgy is elmentem volna, de mivel most voltam nála először, ezt nem tudhattuk még, a következő alkalomra marad.)
Óvatosan letörölgetett, simogattuk egymást, és mivel már csak pár perc volt, inkább még kicsit feküdtem, gyúrós masszázsra nem került sor, de az nem is illett volna oda akkor, ez így volt teljes.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején kérdeztem, hogy akkora-e a csokor, mint amire emlékeztem, mert azt is már jó pár hete beszéltük meg, de mondta, hogy ráér a végén, ezzel most nem foglalkozzunk.
Így is történt, a kis asztalra helyeztem az öltözködés közben.
Rózsacsokor
Patron-Patrik nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha csak nézegethettem volna, és kapok egy átlagos franciát, az is nagy élmény lett volna, annyira különlegesen szép lányról van szó, de ez a tantrikus kényeztetés felejthetetlen volt. 100%, hogy még menni fogok, megérte az átlagosnál sokkal nagyobb szervezést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

felejthetetlen: 8db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait