Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2017-02-10 12:09:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bronx!

Örülök, hogy jártál nálam és megismertelek:)!

Köszönöm a beszámolót és a pozitív csalódás észrevételét, bóknak vettem!
Annyira nem illetődtem meg, mint ahogy gondolod, pár érdekes helyzettel találkoztam :)! ...de, ha nem ment át sebaj!
Hmmmm a legjobb barátod hol erősebb-hol gyengébb masszírozása...:); üdv az igazi tantra-lingám világban:)!

Várlak máskor is!
Legyen szépséges napocskád:)!
Puszi
Bianka

Beszámoló Bianka +36703621483 86212 erotikus masszázs

bronx a 2017-02 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hét elején hívtam egy pénteki randi reményében. Minden simán ment, kedvesen és aprólékosan tájékoztatott a lehetőségekről. Nagyon megnyerő és kedves volt a hangja már a kezdetektől.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Újlipótváros már kevésbé forgalmas de felújított része, parkoló van a környéken, nem kell körözgetni délelőtt, estefelé azért már neccesebb lehet de nem véeszes. Busz jár, de nem egy Deák-tér azért, bubi biztos van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Szépen berendezett, célnak megfelelő szobával. A furdő nem egy csili-vili de a higiénia megteremtésére maximálisan alkalmas. Van minden ami kell, fürdőkád elegendő tusfürdő-válaaztékkal, szájvíz, stb.
Bianka külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Bianka gyönyörű, mind ruhában, mind anélkül nagyon helyes és formás csaj. Szoknyában és blúzban fogadott, hihetetlen csinos, elegáns és vonzó volt benne. Arca szép, mosolygós, mint ahogy a szemei is. Popsi formás, mellek szépek, minden feszes. Gyönyörű, arányos, bájos.
A képek alapján amúgy erősebb arc-szerkezetű lányra számítottam, de pozitívan "kellett" csalódnom.
Az életkora hihető, ellentétben az itt hírdetők 95%-ával.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 86212 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 86212 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-02-10 12:09:14 erotikus masszázs 862125. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-02-10 12:09:14 erotikus masszázs 862126. Bianka +36703621483 beszámoló 2017-02-10 12:09:14 erotikus masszázs 86212
Erotikus masszázs
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Sportmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Jól masszíroz. Nemcsak keneget és simogat. Nekem ez is fontos egy ilyen találka során. MIre visszaértem a fürcsiből, melltartóban és bugyiban várt majd megkért, hogy feküdjek le. Én jobb szeretem a masszázs előtt, ha van némi ismerkedés, ezért kicsit magamhoz húztam és beszélgettünk, míg kicsit simogattam. Úgy éreztem ezen megilletődött egy hangyányit így nem erőltettem, bár élmény volt simogatni. A masszőz lányok között amúgy nem jellemző az, hogy kicsit felvezessék a szeánszt, bár biztos vagyok benne, hogy nagyságrenddel emelné a service színvonalát ha így tennének. Aki így tesz, oda sokkal szívesebben járok.
A masszázs amúgy a találka második részében volt, alaposan meggyúrta a lábam, hátam, nagyon profi volt.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Igazából ezzel kezdtünk, az állva ismerkedés után a tatamira feküdtem. Bianka végig nagyon jó vendéglátó volt, jól lehetett vele beszélni bármiről, leste minden kívánságom. Igazán jó házigazda.
Szóval leheveredés után bekenhettem a felsőtestét, igazi öröm volt ujjaimnak játszani a bimbókkal és masszírozni kicsit a melleit. Sajnálom hogy ugyanezt nem tehettem meg a popsikkal. Majd hanyatt döntött és csúszkálni kezdett rajtam, nagyon ügyesen. Szép formás lány, a csúszka a szemnek is igazi élményt jelent. Csúszkálás után mellém térdelt és hol egy, hol két kézzel, hol erősebben, hol lágyabban masszírozni kezdte a legjobb barátomat. Egészen kellemes, majd mennyei volt az öröm, ahova repített. Közben végig mosoly.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Kicsit mintha emelkedett volna az utóbbi időben, követve az ingatlan piacot. Bianka virágigénye nem vállalhatatlan, megfelelő érték arányt képvisel. Utólag tettem az asztalra, mert nem tudtam hogy meddig maradok.
Rózsacsokor
bronx nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Igazán kedves, gyönyörű és tehetséges lány, aki kis módosításokkal (amiket fentebb részleteztem) igazi profivá válhatna, és könnyen tudna kiemelkedő lenni a mezőnyben. Így is egyik kedvencem, remélem fogunk még találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2023-03-17) : Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is.

felejthetetlen: 9db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 7db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait