Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-03-17 14:05:23

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Phil, Te Felhőtlen! ;)

Mit is fűzhetnék hozzá ehhez az értékeléshez?! Először is köszönöm! Fenomenális! ;)
Ha már minden kis piszkos részletet sikerült papírra vetni, nem is tudok mit kommentelni. Na jó (talán valamit csak-csak).
Igazából nagyon örülök, hogy volt az a fránya masszírozni való hátad-lábad és pont ott voltam; pont időben és ennek a margójára hozzám fújt a szél! :)....és sikerült orvosolni a beállt hátadat Mi mást kívánhat az ember, mint Egészséget. Az a legfontosabb ebben a mai rohanó világban!
Alicát én sem ismerem, de magamat nagyon is :), mindig öröm számomra, ha találkozhatok Veled!
Miért is nem említetted, hogy meleged van; én észre sem vettem, ráadásul még fázós is vagyok ;), de látod milyen ügyesen sikerült a hőmérsékletet beállítani és megtaláltuk a közös nevezőt! ;)

Remélem mihamarabb adódik valami megmasszírozni való testrészed! :); mondjuk egy jó arcmasszázsnak Ki tudna ellenállni?
Csókollak
Légy felhőtlen!!! ;)

Beszámoló Bianka +36703621483 117410 erotikus masszázs

Felhőtlenphil a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
Egyeztetés
Biankával nem újkeletű, de nem is elég régi az ismeretségünk. Visszatérésének napján a kiírt elérhetőség első perceiben hívtam és hopp, rögvest felvette, sőt nevemen is szólított, gondolom az új készülékére átmásolta a régiből a telefonkönyvet. (bár azt mondta, hogy a számomat ismerte fel, de hát hisziapiszi). Ugyanaz a vidám hang köszöntött, mint kb. két éve, úgyhogy kezdtem elhinni, hogy tényleg ő tért vissza. A lehetőségek változatlanok, azaz „nincs megadva”, de aki nem telhetetlen, az nagyon sokat kaphat Biankától. Kellő ismeretség és kölcsönös szimpátia esetén nem kizárt a némileg szorosabb testkontaktus, sőt, ha bizalmába fogad, akkor értékes, őszinte beszélgetésben is lehet vele bonyolódni.

Az oldalon az üzenetekre röviden válaszol, a rezsihozzájárulásról hirtelen örömömben el is felejtettem megkérdezni, azt írásban tisztáztuk
Megközelítés
Korábbi belvárosi búvóhelyétől kissé távolabb, Angyalföldön található az új rendelő, az Ilovszky Rudolf Stadion szoros közelségében. A 105-ös és 30-as buszok megállója kb. azonos közelségben található. Gépkocsival parkolni az utcán lehetséges, hajóvonták találkozása tilos
Helyszín
A lakás az új építésű ház nem túl magas emeletén a lifthez és a lépcsőházhoz egyaránt közel található.

Belépve először kellemes illat ölel körbe (aztán Bianka, de ezt majd később). Az amerikai konyhás nappali központi helyén piros (vagy naracssárga?) egyszerhasználatos lepedővel leterített masszázspad pöffeszkedik. Tandem. A lakás jelenlegi használójával szívesen tekernék egy nagyot.

A vizesblokk ablakos, megfelelő napszakban természetes fény világítja meg a katonás rendbe állított bőséges tusfürdő választékot. Szájvíz, kis pohár, frissen mosott, illatos törölköző. A tetthelyen trópusi hőmérsékletre állított légkondi duruzsol. Mit duruzsol? Csúcsra járatva üzemel, Rezsi Szilárd rosszallóan csóválná a fejét, de szerencsére ő nincs itt, Bianka pedig úgy állítja a hőmérsékletet, hogy lengébb ruházatban se legyen megfázás a találkozó vége.
Bianka külseje
Pazar. Mint a képeken. A porfilján különböző frizurákkal látható, sötét haja most éppen egyenes, amit a kezelés alatt copfba kötött. Alkata nemcsak úgy sportos, hanem speciel pont olyan, mint egy atléta. Nem, mint egy súlylökő, hanem mint egy triatlonista, vagy gátfutó. Alica Schmidt megvan? Talán ő tudna Bianka nyomába érni, ha olyan közvetlen, humoros lány lenne… csakhogy Alicat nem ismerem, Biankát pedig szerencsére igen. Hosszú, izmos combok, lapos, feszes, izmos has. Ne a Marvel hősnők rajzolt harci-hasizmaira kell gondolni, hanem nőiesen finom sixpackra.

Érkezésemkor magassarkú cipő, combfix, fekete csipkés… izé, body volt rajta, melyre egy könnyű kis fekete köntöst kapott, ami egy ideig fedte istennői alkatát.

Biankának igazán szép, kifejező, bájos arca, hófehér fogsora van, amikor pedig az orrunk majdnem összeér, akkor a vidám, csillogó tekintete olyan átható nézéssé változik, ami a pudingot is vídiává változtatja.
1. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117410 erotikus masszázs
3. Bianka +36703621483 beszámoló Budapest 117410 erotikus masszázs4. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-03-17 16:08:18 erotikus masszázs 1174105. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-03-17 16:08:18 erotikus masszázs 1174106. Bianka +36703621483 beszámoló 2023-03-17 16:08:18 erotikus masszázs 117410
Erotikus masszázs
Fájóan régen találkoztunk utoljára, így volt mit mesélni egymásnak. Nem tudom meddig tudtuk volna folytatni a diskurzust, de az a fránya hőség… meg a törölköző is oda volt készítve, gondoltam tesztelem a vizesblokkot.

Mire visszatértem, addigra már Biankát is megcsaphatta a meleg, mert már csak a feketeneműben és a magassarkúban várt. Várt és megölelt, megcsókolt.
Fúúúú, átkozottul jól használja ajkait ez a lány! Váltakozó stílusban, eleinte leheletfinoman, barátnősen, mintha vattacukrot majszolna, majd vadul és nyálasan, miközben kezeink matatnak mindenfelé, a törölköző és fehérnemű alá is. Tenyereink közé fogva egymás arcát néha pár pillanatra elszakadtunk egymás szájától, én pedig kikerekedő szemmel bámultam, ahogy nyelveink, mintha tépőzárasak lennének, nehezen oldódnak, vastag, csillogó nyálhidat építenek, amik összeomlásuk után lustán cseppennek, csorognak az álomdekoltázs irányába.

Nem vagyok járatos a masszázs fajtákban, annyit tudok biztosan állítani, hogy szakszerű öleléseket kaptam és adtam, nyak- és hátsimogatással, a farizmok – másik térfélen popsi – alapos és kölcsönös átgyúrásával. Csak ennyit tudok elmondani Vietnámról.
Levezetés
Azok, akik Biankát ideküldték a Földre, olyan szexualitást programoztak bele, amit több évtized, vagy évszázad gésás, bordélyházas, revüs, felnőttfilmes, webcamos, playboyos információbázis minden tudását sűríti össze, és egy rövid menü futtatásával kiüti az olyan kezdő masznivalókat, mint én.

Amint Bianka ráfogott a ceruzára, a lábamból rögtön kiszaladt a vér. Mielőtt eldőltem volna, odatántorogtam a masszázpadhoz, rápuhhantam és néztem, ahogy Bianka néz. És bizony nézni is kurvára tud, miközben a farkam a markában volt. Ő is felült velem szemben a masszázspadra, de közben nem engedte el a szerelemcsüngőt. Ledobta a szemüvegét, majd bal keze a combjai közé csusszant és elkezdte masszírozni magát, miközben szemét nem vette le rólam.

Te jó ég! Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy a fejembe lát, olvassa a beteg gondolataimat. Látja, ahogy látom magam előtt, ahogy a hajába markolok, ráhúzom nyálas száját a farkamra, megdugom a száját, majd amikor már kicsordul a könnye és elkenődik a szemfestéke, akkor addig nyalom, amíg a remegés után elernyed a teste, a keményre szopott farkamra gumit húzok és dugom kifulladásig, majd élvezés előtt lerántom a gumit és…

… és itt rádöbbentem, hogyha Bianka tudna gondolatot olvasni, akkor valószínűleg már használta volna a sokkolót, én pedig álló farokkal, de habzó szájjal rángatóznék a parkettán. Kitalálni persze nem nehéz, hogy mire gondolhat egy magamfajta pasi ebben a szituációban, de szerencsére Bianka jól kezelte a szituációt. De még milyen jól! Hol erőssen, hogy gyengéden szorította a brét, benyálazta, masszírozta, nyűtte, verte, babusgatta, miközben önmagáról sem feledkezett meg.

Ha a kiskunhalasi csipkeverők termékei hungarikumok, akkor biztosan állíthatom, hogy Bianka kézimunkáját a világörökség részének lehet tekinteni. Esküszöm, hogy jobban csinálta, mint én, pedig több évtizedes tapasztalattal rendelkezem.

Odaadását izgató csókokkal és öleléssel koronázta, miközben lüktető farkam hosszasan pulzálva ernyedt el a tenyerébe.

Lihegve szuszogva bújtunk egymáshoz és sokáig beszélgettünk még mindenféle, mások számára lényegtelennek tűnő dologról.
Elszámolás
Lehet, hogy Biankára egy mosolyáért ráíratnám a házat, de szerencsére ő nem egy aranyásó, nem él vissza a befolyásával. A lehetőségek között szereplő "nincs megadva" opciók tömkelege nem mind egy-egy újabb lehúzási lehetőséget jelentenek, hanem a felek kölcsönösen szabad megegyezését.

Az előre megbeszélt hála mértéke fix, amiért minimálisan egy finom, érzéki masszázst (értsd MASSZÁZS, nem pedig a dugást leszámítva minden mást tartalmazó kváziaktust) és Bianka társaságát lehet élvezni. Ha ennél több történik - mondjuk elcsattan egy csók, vagy egy-két nem is annyira óvatlan mozdulattól elsül a fegyver - akkor sem berreg fel a kassza, nem csilingel minduntalan a pénztárgép.

Noha Bianka hihetetlenül rugalmas volt és hozzám igazította a munkaidejét - máskülönben aligha találkozhattunk volna ilyen hamar - de ezért sem számolt fel túlóradíjat, mindent egybevetve is barátinak mondhatom a rezsihozzájárulást. Abszolút értékben nem kevés, csak a fontos dolgokra adok ki ennyit, de nekem fontos volt újra találkozni Biankával.
Rózsacsokor
Felhőtlenphil nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem tudom, hogy Biankának pontosan mi a küldetése, de nálam nagyon betalált. Bitang jól néz ki, őszinte, nyitott gondolkodású lány, akinek megvan az a képessége, hogy felkorbácsolja a legvadabb fantáziáját is az embernek, egyszersmind úrinőként rögtön kezeli is azt.

Őszintén szólva eléggé várom, hogy legyen valami megmaszíroznivaló rajtam. Legalább egy fránya izomláz, aminek az ürügyén időpontot kérhetek hozzá, hogy ne tűnjön úgy, hogy túlságosan nyomulnék, ami ügye ebben a szakágban nem szerencsés.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-11-09) : A kapcsolódásunkkal a legjobb úton haladtunk és hamarosan landoltunk. Nem elírás, de így már a szemkontaktot akkor is éreztük, amikor kisebb időre lecsuktuk a szemünket. Érezhetővé vált a selymes bőrének kellemes libabőrözésszerű zsiborgása bárhol is érintettem. Majd a fejét hátra hajtva fogadta az érintéseket a nyakától a talpáig, közben bár már fizikálisan már nem láttuk egymás szemét, mégis éreztük egymás tekintetét.

(2023-04-04) : Bianka magas vékony,de nagyon sportos lány, imádtam a hasizmait. Is. Csók csata következett, majd lassan a melleim izgatásába kezdett,finoman a nyelvével,majd szép lassan haladt lefelé. Megérkezve a farkamhoz a kezével tantrikus mozdulatokkal kényeztette a golyókat és a farkamat

(2017-10-03) : Mindkét vádlimból kiszedte a csomókat, úgy fordult vagy mozdult többször,hogy érezzem magamon a Melleit! Szisztematikusan haladt felfelé hátam nyakam! Estére éreztem a kellemes fájdalmat és a kezelés jótékony hatásait!

felejthetetlen: 9db
(2023-08-03) : A masszázspadon kezdtünk, ahol megcsillogtatta a masszázstudását. Krémmel masszírozott, ha jól emlékszem és sikerült ellazulnom végre. Masszázstudása egyszerűen profi, minden mozdulatából sugárzik, hogy képzett masszőr és szereti is csinálni.

(2023-04-03) : Egy idő után nem is akarván, hogy előntsön a lángtenger magamhoz emelem és csókolva borítom hanyatt az ágyra őt, miután lefejtettem róla a melltartóját és fölé hajolva csókolom először szépséges ajkait, s kezdek lefelé haladni nyakán át remek mellei gombjeihez, amelyeket kézzel és szájjal is illetve okozok neki kellemesnek tűnő érzéseke

(2023-03-20) : Szokásos módon a fürdés után az masszázs ágyra tessékelt kedves vendéglátóm és hason fekve megkezdte a szakszerű masszázst. Lentről kezdett a bokámtól, vádlimtól a comb, fenekem alapos gyúrásán át eljutott a fáradt derekamig,

nagyon jó: 8db
(2021-03-13) : Az ágyat választottam. Gondoltam , hogy feküdjek hasra , de Bianka mondta, hogy inkább feküdjek a hátamra és ahogy elhelyezkedtem , ott állt előttem és már nem volt összekötve a köntös , finoman kikukucskáltak a mellei , nagyon erotikus volt és kívánatos. Lekerült a köntös is és kezdődött a várva várt program, ez a gyönyörű nő szép lassan rám mászott , b

(2020-06-07) : Kilazította egy kicsit a vádlimat, a combomat majd a hátamat is. Itt-ott megdolgozott néhány olyan részt is a lapockáimnál, ami végképp igazán jól esett, el tudtam volna még viselni ebből többet is, na de nem ezért mentem elsősorban:)

(2019-02-19) : Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.

: 5db
(2021-06-06) : Egyből a masszázspadra invitált, ahol elkezdődött a várva várt masszázs. A lábfejemtől indult felfelé és minden izmomat kellemesen átmasszírozta, közben beszélgettünk. A masszázs befejeztével a fülembe súgta azt a bizonyos várva-várt pár szócskát: "megfordulhatsz, ha akarsz".

(2020-09-04) : Egy órára mentem, zuhanyzás után masszázspadon, hasra feküdtem a lábammal kezdett és a hátammal folytatta, érezni, hogy tanulta és elég erősen masszírozott. Nagyon jól esett ,jól éreztem magam , mikor bele súgta a fülembe, hogy megfordulhatok. Örömmel teljesítettem kérését. :) . Felmászott az ágyra hozzám és megkezdődött egy fenomenális erotikus élmény kezdete.

(2020-06-15) : Keze mozdulatai tökéletesen összhangban voltak az aktuális vágyaimmal. Kikapcsolt, ellazított, elrepített. Néha olyan helyeken is járt a keze, ahol masszőz keze nem jellemzően fordul elő, de ebben az esetben ez nem baleset, vagy a véletlen műve volt, hanem az élmény része. Mint ahogy az is, ahogy az én kezeim is utat találtak maguknak Bianka selymes bőréhez itt-ott. A masszázspadról lelógó kezeimmel hosszan simogatva fedeztem fel a lehetőségek határait