Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-09 17:10:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36304303903 120336 erotikus masszázs

kliens a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Néhány nappal a tervezett randevú előtt telefonáltam neki. Beírt az órarendjébe, de az aktuális napon -reggel felé- kért egy megerősítést, hogy biztosan jövök-e. Amikor aznap hívtam, emlékezett rám és udvariasan megköszönte.
Megközelítés
Corvin negyed nevet viseli a metrómegálló, ahonnan tényleg csak 5 percnyi gyaloglással elérhető a neves intézmény.

Autós kollégáknak a bevásárlóközpont mélygarázsát ajánlom.
Helyszín
Többszobás, jól felszerelt és tiszta a lakás. Előszobából egy alkalmi térelválasztó függönnyel van elszeparálva a hölgyek pihenője. Hallottam mozgolódást,de senkivel sem futottam össze.

A rendelő szoba elég szerény,a célnak viszont tökéletesen megfelelő. Hangulatos, tükrös, diszkrét. Kellemes hőmérséklet és friss levegő fogadott.

Masszázs kellékeket egy tálcán hozta be a program előtt.

Fürdőszobában egy zuhanytálcás tusolóban lehet lemosakodni. Erős használatban van,ez látszik rajta,de rendben tartása fontos a lányoknak.Kilépő és a kapott törölközőm is frissen mosott és száraz volt.
Bianka külseje
Biankát az a képe ábrázolja a leghitelesebben, amelyiken fekete kétrészesben feszít ajtó kilincsével a kezében. Retusálva csak a tetoválásai lettek róla. Szép, nőies idomokkal van megáldva. Van mit fogni rajta,mellei fenomenálisak.

Arckitakarástól nem kell tartani. Ápolt, helyes arca van, nem az esetem,de szépnek mondható. Kék szemeivel mindig mosolygott, amikor rám nézett. Szája szép ívű, édes ízű.

Punciját vastag nagyajkak fedik, amik alól úgy kellett előcsalogatni az ott megbújó kis málnát.

Fiatal kora senkit ne tévesszen meg. Bianka nem affektálós, nem szeszélyes és főleg nem szégyenlős lány. Kiderült hogy egyáltalán nem tapasztalan az erotika világában. Nagy rajongója az ilyesmi játékoknak. Jó helyre érkezett.
1. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120336 erotikus masszázs
3. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120336 erotikus masszázs4. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-10 14:54:00 erotikus masszázs 1203365. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-10 14:54:00 erotikus masszázs 1203366. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-01-10 14:54:00 erotikus masszázs 120336
Erotikus masszázs
Mint azt korábban említettem a masszázs szükséges eszközeit azon melegében hozta be még a program elején.

Megkért, hogy feküdjek le a tatamira hanyatt. Eldöntötte, hogy csúszkamasszázzsal kedveskedik nekem. Ez annyit jelentett, hogy a testét és az én testemet vastagon bekente olajjal-abban a sárgás fényben a szoláriumtól lebarnult teste úgy csillogott az olajtól, mint egy bronz kupa . Izgató látvány volt.

Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem. Nem derült, ki, hogy ez volt-e az eredeti szándéka, vagy csak én reagáltam erre ilyen érzékenyen. Cickóival úgy ügyeskedett, hogy a dákóm valahogy mindig a két tekintélyes méretű testrésze közé kerüljön. Ahogyan így mozgott fel és le egyre közelebb ért az arcunk egymáshoz. Végül egy hatalmas csókcsata kerekedett ki belőle. Ekkor már elengedte a kezemet és engedte, hogy jól megcsöcsörészzem. Megmarkolásztam a feszes popsiját is. Abban is nagy örömömet leltem.
Levezetés
Nyelvét változatosan használta a csók közben,ebből már sejtettem, hogy amikor majd a farkamat a szájába veszi azzal sem fog másképpen tenni. Be is igazolódott a feltevésem. Olyan francia nyelvleckét nyomott le nekem, hogy azon imádkoztam végig, hogy jó sokáig bírjam élvezni ennek a kényeztetésnek minden részletét. Szerencsére Bianka nem az a gyorsan megszabadulós fajta. Érezte, mikor csúcs közelébe kerültem és akkor visszavett a tempóból,akkor csak lazán tartotta a szájában a szivaromat és csak incselkedett vele. Nyelvével böködte, vagy csak puszikat lehelt rá,játszott vele mint macska az egérrel.

Később még az alanti részekre is rányomult. A zacseszomat, amelyet korábban a didkóival olyan finoman paskolgatott, most komoly presszió alá vette. Nyelvével csiklandozta, ajkával préselgette őket. Utána gondolt egyet és még lejjebb mozdult,a lábaim alá nyúlt, kissé megemelte. A gát környékére és a popsimra rávetette magát . Pontosabban fogalmazva a nyelvével kipolírozta a bizarrnak látszó területet. A korábbi merevségem ezzel a pikáns folyamattal még acélosabb lett mint előtte volt.

Ebben a felfokozott állapotban, amikor újra a szájába vett már tudtam, hogy ezt nem fogom már sokáig húzni,és tt hamarosan tűzijáték lesz. Azért a robbanás előtt még egy kis glu-glu-glu-zásra beneveztem hozzá,ment a mélytorok is neki. Mit mondjak, nyáladzott rendesen.Ezekre a szenvedélyes hangokra és a minden felé fröcsögő olajos nyálának látványára teljesen elvesztettem az önuralmamat és a szájába élveztem. Ő ezen nem lepődött meg, direkt vezényelte le így,ezt megbeszéltük az elején,hogy a szájába szeretnék a végén elmenni,valamint azt is, hogy majd nyelje is le. Arra viszont nem volt felkészülve, hogy ennyire sok fog jönni belőlem. Nyelte, ahogyan jött, de csak visszafolyt belőle valamennyi rám is. Azokat a hosszú nyelvével mind felszedte rólam, maradékot felszürcsölte és azokat is a pocóba továbbította. Ez nem semmi volt így. Gratuláltam is neki, hogy így kell eltüntetni az árulkodó nyomokat. Minden cseppje értékes. Persze UV fénynél azért érdekes foltok rajzolódtak volna ki, de ezzel már nem foglalkozik senki.
Elszámolás
Az előzetesek szerint alakult minden. Volt itt extra bőven, de úgy hiszem, hogy összességében mégis nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Erotikával átfűtött randevún vagyok túl. Bianka tűzről pattant nőci, ez bebizonyosodott. Tabuk nélkül valósította meg a perverz álmaim egy órába beleférő részeit. Annyira jó volt vele, hogy azon nyomban befoglaltam hozzá a következő hétre is,biztosan folytatni kell.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 07:35:05
Novellaszerű, részletes beszámolód tartalmazza az összes fontos infót.
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-02-17) : Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).

(2024-01-11) : fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép

(2024-01-10) : Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés.

nagyon jó: 2db
(2024-03-19) : Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított.

(2024-01-03) : Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba.

: 1db
(2024-04-17) : Gyönyörű szép nagy cicikkel,már az olajos csúszka is élményszámba megy.A franciája pedig verhetetlen.Látszik,hogy imádja csinálni.