Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 18:01:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36300715146 121379 erotikus masszázs

Bourges a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Bianka is a kedvenceim között volt már egy ideje, de a mi mostani találkánk ezúttal random módon jött létre. Mégpedig azért mert egy nálunk hirdető, másik masszőz lány Hétfőn, a 11.00 órás randevúnkat, 10.41-kor sms lemondta, mondván éppen most jött meg neki! B terv híján először itt a Beszis oldalon kezdtem el nézelődni, hogy vajon ki szabad most a XIII kerületben? Nála pedig éppen villogott a Most hívható felirat, és mivel én a közelben voltam megcsengettem. Később kiderült, hogy a telefonját ő maga kezeli. Modora, stílusa nekem tetsző volt miközben ismertette a programját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII.Béke térre kell eljutnunk. Villamosok és buszok is áthaladnak ezen a fontos csomóponton. A modern több emeletes lakótömbök és a régebbi, de gondosan karban és rendben tartott panel épületekkel is találkozhatunk erre felé. Az itteni Lidl szomszédsága viszont fontos tájékozódási pont Bianka panel stúdiójának elhelyezkedése szempontjából. A parkolás a környéken még fizetős, de ennek fejében, viszonylag könnyen találhatunk itt magunknak szabad helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kissebb növényekkel és fákkal is gazdagon telepített, tisztán tartott környéken jól esik még sétálni is. Bianka, elmondása szerint, egyedül használja ezt a szépen felújított panellakást. Mi a bal oldali, kisebb szobában voltunk. Ezt a helységet szinte teljesen kitölti a kemény felületű, nagyméretű francia ágy és egy hatalmas, a láb résznél lévő, tükörajtós beépített szekrény, amiben jól lehet ám mozizni az akciózások során! A kettő között, a falnál egy székre tudjuk rakni a ruháinkat. A számomra fontos relax zenét most telefonról hallgattuk, ami engem egyáltalán nem zavart. A zenei rádiók műsorait, ezen a helyen a reklámok miatt, nagyon illúzió rombolónak gondolom! A tiszta és világos fürdőben pedig bőséggel találunk magunknak minden féle tisztálkodási felszereléseket és száraz kilépőt is!.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A kisszámú, de a lényeget tökéletesen érzékeltető fotói a valóságot tükrözik. Nagyon dekoratív hölgy a vendéglátóm! A nyitóképén is látható tűzpiros egybe részes szerelésében fogadott. Az erősen szolibarna, feszes bőre, spanyolos érzéki arca, húsos ajkai, tüzes barna szemei, nagyméretű, enyhén megereszkedett keblei, hosszú, frissen mosott, sötét barna, még vizes haja, karcsú alakja, frissen borotvált, csábító öle, formás popsija, izmos lábai okán Bianka akár több női magazin címlaplánya is lehetne! Kezdőnek semmiképp sem mondanám, mert a kedves, de határozott természetén, azért érződik, hogy rendelkezik már némi gyakorlattal, a velünk való odaadó gondoskodást illetően. Okos, vendégszerető leányzó, aki hozzám hasonlóan szeret diskurálni a neki szimpatikus látogatóival. Egy kisebb rajzot láttam csak a testén.
1. Bianka +36300715146 beszámoló Budapest 121379 erotikus masszázs
3. Bianka +36300715146 beszámoló Budapest 121379 erotikus masszázs4. Bianka +36300715146 beszámoló 2024-04-30 09:04:12 erotikus masszázs 1213795. Bianka +36300715146 beszámoló 2024-04-30 09:04:12 erotikus masszázs 1213796. Bianka +36300715146 beszámoló 2024-04-30 09:04:12 erotikus masszázs 121379
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A lépcsőház bejárati ajtaja elől felhívtam és elmondta a bejutáshoz szükséges információkat. Sem felfelé, sem pedig visszafelé nem találkoztam senkivel a liftezéseim során. A lakás ajtaja már résnyire nyitva volt, de őt a vadító fogadó rucija miatt, viszont csak akkor láthattam meg, amikor oda beléptem. Nagyon tetszett ám a látvány, de most még csak egy puszival üdvözöltük egymást. A cipőn levétele után bevezetett a rendelőjébe. Az ágyra egy vékony, nagyméretű, színes puha pokrócot terített amelyet, az elmondása alapján, minden vendég után le szokott cserélni.

A vizesblokk meglátogatásàt követően, Bianka már kibújt a fogadó ruhájából és az oldalára fekve, meztelenül várt rám. Engem szétterpesztett lábakkal hasra fektetett, ő pedig a combjaim között a sarkára ült és egyfajta simogatós, néha erősebb fogásokat alkalmazva kezdet el, a kérésemnek megfelelően, krémmel masszírozni. Ha nem is volt ez teljesen szakszerű, de alapos gondoskodással volt a programjának ez a része is felépítve. A fenekemtől a derekam felé, nem kapkodva haladt felfelé, a hátamat, a lapockákat és a nyakamat is érintve. Kérésemre a vállaimmal többet foglalkozott. Ez alatt sokat és sokféle témát érintve beszélgettünk. Ekkor ért az újabb meglepetés: vendéglátóm ugyanis kiváló kommunikációs készséggel bír! Örömömre szolgál, ha a masszőzöm nem csak a dekoratív külsejével, érzéki hangjával akar engem levenni a lábamról, hanem az intelligens stílusával, sokszínű tudásával is. Vele kapcsolatban ez a szimbiózis rövid időn belül kialakult, így már sokkal gördülékenyebben folyt a társalgásunk.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A verbális pettingüng eszkalálódását követően, az erotikus kényeztetés már nagyon barátnősre sikeredett. Egymással szemben térdepeltünk és lelkesen, majd egyre hevesebben kezdtünk el csókolózni. Eközben a kezeink a másik testét térképezték fel. A rutinos és tüzes Bianka a kezébe vette az irányítást. Hanyatt döntött, párnákat tett a fejem alá és szemből, a lábait széttárva, az ízes puncusával ráült a számra. Térdei a fülem mellett, ez által a külvilág számomra megszűnt létezni, a kedvesem pedig halk sóhajtások közepette, elkezdett a nyelvemen lassan csípőből lovagolni. Nem volt önző, mert eközben a háta mögé nyúlt és a dolgos, krémes kacsójával, a cerkámat, a golyszikat simogatta, izgatta, miközben a másik kezével kéjes nyögésekkel a nedves hajába túrt. Innentől kezdve ez a rész kissé talán pornósra sikeredett, de nekem tetszett, hogy ennek a vonzó nőnek ilyen módon tudok most örömet okozni. Nekem most csupán csak a nyelvem hegyét kellett mereven tartanom és az egyre intenzívebb rítustáncát követően, az én Erotikus Úthengerem pár perc elteltével hangosan felnyögve elélvezett!

Mellé bújtam és hagytam őt kicsit pihegni. Amint regenerálódott újból lesmárolt, majd lejjebb csúszott és tesókámmal kezdtek el beszélgetni úgy, hogy a formás popsijával a tükör felé pucsított. Kéz nélkül, állandó szemkontaktus mellett tette mindezt az én egyszemélyes kivégző osztagom. Teljesen nem nyelt ugyan el, de változatos intenzitással játszott a hangszeremen, miközben mélyeket sóhajtozott és zihálva nyöszörgött. Ez a performansz most nagyon tetszett nekem. Kértem tőle a 69 amit ő rutinosan, nagy kedvvel teljesített is. Innentől kezdve már nem volt megállás. Két felajzott test egymást hajszolva száguldott a beteljesülésük felé. Az én örököseim a partnerem ajkai között tértek most végső nyugovóra. Az ő orgazmusa az enyémmel majd nem egy időben történt. Ezt onnan tudom, hogy a popsiját erősen az oromra és a számra szorította, miközben én még a srácaimat számolgattam, amikor azok éppen helyet változtattak.

Az biztos, hogy Biankához mielőbb visszatérek majd, mert belőle kevés volt az egy óra, ami ugye a jó társaságban gyorsan elrepült. És még azért is mert a házigazdám, egyebek mellett erős erotikus kisugárzással is bír, aki simán ki tud hozni a vendégeiből még egy két, ehhez hasonló, izzasztó menetet!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A * rózsaszálat, legnagyobb sajnálatomra, az elején kellett átadnom. Én viszont azt szeretem, ha erre a légyottok végén kerül sor. Végül abban maradtunk, hogy a következő látogatásomkor a távozásom előtt rendezhetem majd a sorokat. Mivel az egyetlen extráját menet közben igénybe vettem, a búcsúzáskor még * virágszálat tettem az ágyra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 35, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Utólag persze örülök annak, hogy Biankához sodort a jó sorsom, időnként nekem is lehet némi mázlim! Ez úttal az erotikus kényeztetés egyik Nagyasszonyához volt most szerencsém, akit őszintén ajánlok minden kellően intelligens úriember sorstársamnak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-01 07:07:38
Tartalmas,izgalmas leírás, a hirdetést tökéletesen kiegészíti. Elolvasva komoly inspirációt ad Bianka meglátogatására. Szerencséd volt, hogy az előző lemondta.

2024-04-30 12:44:20
Megszokott igényes írás. Az előzmény feltárása is tanulságos lehet:) Ne csüggedjünk ha átejtenek a palánkon, még fordíthatunk a szerencsénken👍
Mutasd mindet