Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 20:02:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36209824244 120998 erotikus masszázs

GaborB84 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Külföldről érkeztem, ezért WhatsAppon írtam neki. Az üzenetemre gyorsan, szinte azonnal válaszolt. Kommunikációjából végig sugárzott a kedvesség, minden kérdésemre kimerítő választ kaptam. Másnapra egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A közeli pláza parkolójában hagytam az autót, innen nagyjából egy 5 perces kellemes séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az újonnan épült lakókomplexum egyik blokkjában, a sétány mentén helyezkedik el az a lakás, amely az egyik magasabb emeleten található. Több különálló szoba is kialakításra került, ahol több lány is fogadja vendégeit, ugyanakkor a diszkréció úgy tűnt számomra kiemelt prioritást kap. Nem találkoztam senkivel. Amint megérkeztem, Bianka kedvesen fogadott, és azonnal az első szobába vezetett, így a lakás további részei rejtve maradtak számomra. A szobába lépve azonnal a tágas tér és a központi helyet foglaló impozáns franciaágy hívta fel a figyelmemet, amelyet minden oldalról tükrök vesznek körbe, ezzel is növelve a tér érzetét és különlegességét. A szobához tartozó saját fürdőszoba tovább emeli a komfortérzetet, biztosítva ezzel a privát és kényelmes környezetet.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bianka megjelenésében leginkább a ragyogó szemei és az egész órát végigkísérő mosolya tűnik fel, amelyek azonnal magukra vonzzák a figyelmet. Bár a fotókon nem látható, de több szép tetoválása is van. Testalkata kifejezetten harmonikus egyensúlyban van. Távol áll az extrém vékonyságtól, ugyanakkor az ideálisnál több súlytól is. Teste azon a ponton az ideális nőiesség és formás vonalak találkozásánál helyezkedik el, ami valóban lenyűgöző látványt nyújt, és kiválóan tükrözi a természetes szépség eszményét.
1. Bianka +36209824244 beszámoló Budapest 120998 erotikus masszázs
3. Bianka +36209824244 beszámoló Budapest 120998 erotikus masszázs4. Bianka +36209824244 beszámoló 2024-03-20 09:40:40 erotikus masszázs 1209985. Bianka +36209824244 beszámoló 2024-03-20 09:40:40 erotikus masszázs 1209986. Bianka +36209824244 beszámoló 2024-03-20 09:40:40 erotikus masszázs 120998
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Az egész szituáció számomra egy teljesen új és ismeretlen élmény volt, most jártam először ilyen helyen. Amikor a zuhanyzóból kilépve találkoztam vele, erősen éreztem a bennem kavargó izgatottságot és idegességet. Ő mosolyogva várt rám, és megnyugtatott, hogy itt bizony nincs min izgulni. Itt jeleztem, hogy annyira nem ragaszkodok a testmasszázs részéhez, mivel sokkal inkább érdekelne egy csúszkamasszázs, amit mindig is ki szerettem volna próbálni. Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított. Ez idő alatt könnyed beszélgetésbe elegyedtünk, ami segített oldani a kezdeti feszültséget és bármilyen gátlást, így teljes mértékben át tudtam adni magam az élménynek.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ami kezdetben egy egyszerű hátmasszázsként indult, hamarosan egy rendkívül élvezetes és intim csúszkamasszázzsá alakult át. A bőrömön finoman végighaladó kecses mozdulatok, valamint a kellemes testi érintkezés során érzett puha bőr és a finom érintések egyedi érzést nyújtottak. Bianka igazán nagy figyelmet fordított rám és folyamatosan igyekezett fokozni az érzékiséget. Néhány perc után arra kért, hogy forduljak meg. A frontális csúszkamasszázs nagyon izgató élmény volt, és Bianka odaadó mozdulatainak köszönhetően a szigorúan betartott határ a két test között szinte elmosódott. A kölcsönös gyengédség és érintés egyre inkább a kétoldalú élvezet és intimitás irányába vezetett. Pár pillanat múlva a melleivel kezdte simogatni az addigra már kőkemény szerszámomat, majd megsimogatta, és alig tudtam magamhoz térni, már el is tűntem a szájában. Tökéletes volt, amit csinált, meg is kértem, hogy ne végezzen velem túl hamar, mert ezzel a technikával biztosan nem menne sokáig. Ekkor megkérdezte, hogy én szívesen kényeztetném e őt, amire biztosan eszembe nem jutott volna nemet mondani. Egyik pillanatban mosolygott rám, a másikban pedig kapkodott a levegő után és nyögdécselt. Brutális látvány volt. Ez így ment néhány percig, és miután elmondása ő átlépte a gyönyör kapuját, azt mondta most én jövök. Újra helyet cseréltünk, és folytatta, amit nem rég abbahagyott. A megosztott intimitás és a kölcsönös gyönyör keresése teljes mértékben barátnő feelinget nyújtott, és ez tette igazán emlékezetessé számomra ezt az alkalmat. A kölcsönös kényeztetés és a gyengéd érintések, az egymás iránti figyelmesség mind hozzájárultak ahhoz, hogy ez a találkozás valóban szép emlék maradjon. Ezután a technika és a tökéletes popsi látványa a tükörben néhány perc alatt kivégzett. Kedvesen letisztogatott, majd odabújt mellém és simogatott. Ő nem sürgetett, de mivel már közel jártunk az óra végéhez, gyorsan letusoltam, és egy utolsó ölelés és puszi után boldogan távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor a polcra helyeztem az előre megbeszélt összeget, de ő nem igazán foglalkozott vele, távozásomkor pont ugyanott volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Első alakalom volt számomra és azt hiszem tökéletes választás volt Bianka. Pillanatok alatt elmúlt az izgalom, emellett sokkal többet kaptam, mint amit vártam volna.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-24 17:59:46
Jól összeszedett beszámoló, csak így tovább!

2024-03-20 20:41:26
Köszönöm, igyekeztem

2024-03-20 18:38:10
Ahhoz képest, hogy ez az első írásod itt, kitűnően összeraktad az élménybeszámolódat!
Mutasd mindet