Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-09 07:24:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hiding:)
Az a nagy tükör eleinte mennyire feszélyezett, hogy mindent (is) láttok:) De lassan megszoktam, sőt már én is élvezem hogy a nézelődés is a játék része lett:)
Örülök mikor az én szigetemen időzöl és nálam töltődsz, új és számodra értékes energiákkal.
A kikötőmbe már bérleted van, így bármikor beugorhatsz egy kis lopott időre:)💋

Beszámoló Berni +36205284383 120601 erotikus masszázs

Hiding a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Egy ideje heti rendszerességgel találkozunk, először telefonon egyeztetünk később megy a VTR. Eleinte volt, hogy csak VTR-t küldtem, de folyamatosan foglaltak voltak az időpontok, ezért inkább telefonálok előtte.
(Szeretek kicsit beszélgetni is vele,mert nagyon édes a hangja:)
Megközelítés
A BKV lenne a legpraktikusabb megoldás a környèken, de ez nem mindig kivitelezhető, ezért időt kell szánni a parkolásra. Távolabb teszem le az autót, szerencsére itt a jó idő így egy kis séta is jól esik.
Helyszín
Régi bérház földszinti lakása van kialakítva szalonná. Egy szépészeti szolgáltatásba ágyazva történik a foglalkozás, ami így akár vállalható is lenne, ha esetleg rámvetődne a gyanú árnyéka😉 Berni jó érzékkel alakította ki, hogy a szakmai hatás mellett, meghitt és bensőséges is maradjon a helység. A fürdőszoba a praktikusság jegyeit viseli, mindig és minden patyolat tiszta.
Berni külseje
Berni most egy világos színű, bővebb fazonú csíkos ingruhàban várt, vékony övvel a derekàn. Olyan természetes hangulatot ad ez az utcai viselet, mintha egy kávézóban futottunk volna össze és spontán ugrottunk volna be hozzá egy kis lopott időre. Nincs elém tárva azonnal minden, de a lényeg így is látszik. Nem visel melltartót, izgatóan átlátszó a vékony anyag. A keskeny dereka, lapos hasa és formás kis kerek feneke is látható a kicsit bővebb fazonú ruha ellenére is. Haja olyan mint a kis arcos képen a csevegőjében, arca is olyan. Mosolyog és energikus, zöld szeme értelmes, pillantásai izgalmasak.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120601 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120601 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2024-02-09 13:28:49 erotikus masszázs 1206015. Berni +36205284383 beszámoló 2024-02-09 13:28:49 erotikus masszázs 1206016. Berni +36205284383 beszámoló 2024-02-09 13:28:49 erotikus masszázs 120601
Erotikus masszázs
Miután átbeszéljük a helyszínváltozást, kapok egy törölközőt és irány a zuhany. Szokatlan még, hogy kifelé nem jobbra, hanem vissza balra kell fordulnom, ahol egy dekoratív paravàn mögött vár a masszázspad. Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén. A program alatt egy percig sem lankad férfiasságom, aminek köze lehet még a hatalmas tükörnek is,ami ebben a helységben a masszázs ágy mellett található.
Berni a masszázs közben illegeti-billegeti, nézegeti magát, átéli a zenét úgy foglalkozik közben a testemmel. Mikor összepillantunk, akkor meg édesen mosolyog, hogy végem van.
A fordulás egy megváltás a lépcsőn való séta pedig a menyország kapuja.
Levezetés
Berni kedvesen mutatja az új galériát, ami nekem sokkal jobban tetszik mint az előző. Nagyobb, tágasabb és kényelmesebb. A tatami mellett van hely kis fotelnak, kis asztalnak és egy állványon igényesen díszelegnek Berni exkluzívabb fehérneműi.
A falnak támasztva keskeny tükör és állólámpa teszi olyanná mint egy kellemes hálószoba. Elégedetten fekszem le a matracra és várom ma milyen játékot játszik velem ez a NŐ:) A cicáskodós hangulatában van, így dorombol végig a testemen. A fülembe dong, hangja mint a szirének hipnotikus éneke ami megbénít.
Mikor már nagyon felhúzott, akkor megkegyelmez és konkrétabb dolgokat tesz, hogy megszabadítson a kíntól. Rámmarkol és váltakozó ütemben foglalkozik a szerszámmal.
Közel hajol hozzá, néha ráfúj a hegyére miközben másik kezével a csupasz golyókat és a gátkörnyékemet izgatja. Két tenyere közé veszi úgy játszik vele, közben erotikus dolgokat mond úgy húzza az agyam. Aztán nincs tovább, mikor még rámcsorgat olajat, majd erősen rámfog. Hatalmas az orgazmus, sokáig elhúzódik, de Berni az utolsó rezdülésemet is megvárja mielőtt letörölget.
Elszámolás
Érkezéskor rendezem, bárpulton helyezem el a gyümölcsös tál alatt. Nem téma és Berni sem törődik vele ottlétem alatt. Már kialakult a bizalom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Berni programja a kezdetek óta lenyűgöz és mindig a vágy és a kíváncsiság hoz vissza hozzá. Általában úgy voltam az ilyesfajta látogatásokkal, hogy minden egyes alkalommal felfedeztem valami "hibát" aminek kiábrándultság lett a vége és hamar eloszlott a rózsaszín köd. Itt pont az ellenkezője történik, mindig felfedezek valami pluszt, valami szépet, izgatót és csak erősödik a varázs. Egy olyan életszakaszban vagyok, hogy Berni titokszigete adja életem legértékesebb perceit🙏

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-16 08:55:12
@Preacher csak sejtésem van mire gondolsz🤔

2024-02-15 16:00:03
Vagy a kikötő kicsi, vagy nagyok a hajók amik foglalják a helyet.

2024-02-09 19:15:59
Jó az írás, a levezetésnél a helyszín bemutatás van első körben, amit nem abba a fejezetbe írtam volna.

2024-02-09 18:53:55
Kiváló stílusban megírt, olvasmányos beszámoló, amit nagy élvezettel olvastam.Nem túl hosszú, nem túl rövid, szerintem pont annyi, amennyi kell.

2024-02-09 16:13:16
Ez az írás is méltón mutatja be Berni hatását a férfiakra. Berni a végzet asszonya, egy Hungaricum!
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 17db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított