Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-07 13:51:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

bleez:)
Nem vagyok való mindenkinek, ezért is próbálom pontosan behatárolni, milyen az a Férfi aki jól fogja érezni magát a társaságomban:) Örülök, mikor a hirdetésem ennyire pontosan célbatalál:)😉💋

Beszámoló Berni +36205284383 120095 erotikus masszázs

bleez a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Nagy masszázs rajongó létemre régóta olvasom a Berniról írt beszámolókat, felcsigázott a titok, ami körüllengi. Közben folyamatosan keresem azt a masszőz lányt, akinél minden klappol és semmi hiányérzetem nem marad a kezelés után. Most jöttem rá, hogy ez a hiányérzet nem testi, hanem lelki. Döntöttem, hogy megpróbálok eljutni Bernihez, kivártam a novembert, amíg nem fogadott új vendéget. December elején láttam, hogy ez már nem kizáró ok, így múlt héten a rendelési idejében telefont ragadtam és felhívtam. Nekem elsőre sikerült, lehet a reggeli óráknak köszönhetően. Mivel e hétre előre terveztem, így válogathattam a kora délutáni időpontok közül, kedvesen sorolta a lehetőségeket és le is fixáltuk az időpontot. Jeleztem, hogy VTR-en is megerősítem, azt válaszolta, hogy más nem is kell. A VTR elfogadó válaszban már ott volt a cím. Ettől függetlenül aznap reggel küldtem egy sms-t megerősítés képpen, mire rövidesen jött a válasz: várlak:-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azt terveztem, hogy ha szép idő lesz, akkor odavillamosozok a Margit-híd budai hídfőjéhez, mert elég hosszú ideig dolgoztam a környéken, hogy ismerjem a parkolási nehézségeket. És akkor még nem is volt ennyi autó. Ember tervez..csúnya időt hozott Mikulás, már ami a havazást megelőzően volt, így maradt a kényelmes kocsi és a horror parkolás. Jó hogy hagytam időt erre, mert mentem vagy két kört a környéken, de a végül nagy szerencsével 100 méteren belül találtam helyet. A GPS odavisz, de erre nem volt szükségem. A házszám jól látható a bejárati ajtó felett, régi bérház, belső udvaros. A belső udvaron majdnem továbbmentem, mert egy másik hölgy is állt az egyik ajtó előtt, de gyanús volt, ezért fordultam és akkor láttam meg a nyitott ajtót, ahol Berni várt.
Helyszín
A régi bérház földszintjén van a szalon, ahol Berni többféle szépészeti szolgáltatást nyújt. Régi a lakás is, az elrendezését nem is tudom pontosan leírni, mert végig Bernit figyeltem. Azt tudom, hogy van előszoba, ahol megszabadultam a cipőtől és a kabáttól, van egy nappali kanapéval és bárpult szerűséggel. Előbbire kerültek a ruháim, utóbbin édességek és ropogtatni való voltak. A kapott friss törülközővel elvonultam a fürdőszobába, ahol egy függönyös zuhanyfülke várt, száraz kilépővel. Tusfürdő a hazai kedvenc, több féle, szájvíz kispohárral ok. Innen a masszázsszobába jutottam, ahol a masszív frissen vetett masszázspad várt és Berni. Láttam a galéria lépcsőt, ekkor még nem tudtam, mi vár odafenn. Én szeretem a régi patinás lakásokat, mert olyan kuckózós hangulatot ébresztenek.
Berni külseje
Berni csinos miniruhában és mosollyal fogadott, bemutatkozás után megengedte a két puszit. Főleg az arcát figyeltem, amiről kiváncsiság tükröződött és nyugalom. Beterelt a nappaliba, édességgel és vízzel kínált, utóbbit elfogadtam. Beszélgetésbe elegyedtünk, nagyon nyugodt hangon, érdeklődve kommunikált. Az arca nagyon szép, mandulavágású szemek kacér tekintettel, nagyon szabályos arc, szépen ívelt orr és száj. Haja szőke, félhosszú, hullámosan omlik a vállára. Alakját csak zuhanyzást követően csodálhattam meg a fehér színű fehérnemű szettben. Gyönyörű formák viselője, minden nő álma egy ilyen karcsú, nőies test. A nőiesség megtestesítője a női mell, Berniét mintha szobrász faragta volna, a szemem alig bírtam levenni róla amikor megpillanthattam őket. Egész megjelenése, tartása arisztokratikus, ő az elegáns erotika.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120095 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120095 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 20:00:08 erotikus masszázs 1200955. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 20:00:08 erotikus masszázs 1200956. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-07 20:00:08 erotikus masszázs 120095
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Erotikusmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Felfeküdtem a masszázspadra, Ő meleg törülközővel letakart, majd kókuszolajat csorgatott a lábamra és nekikezdett. ELőször gyengéden belémsimogatta az olajat, majd vádli, comb, fenék útvonalon közepes erősségű lazító masszázsban részesített. Kérdezte az erősséget, nekem nagyon jól esett ez a simogatásokkat tűzdelt gyengéd gyúrás. Időnként a belső combom felé is elkalandozott a keze, ami nagyon izgalmas volt, persze rögtön elindult a merevedésem. Volt, hogy csenben élveztem Berni kényeztetését, volt hogy beszélgettük, Ő kérdezett, türelmesen meghallgatta az okoskodásom, aztán véleményt formált, ami szimpatikus volt nekem. A hátamra és nyakamra került a sor, néha nagyon finoman, teljes alkarjával masszírozott, óhatatlanul hozzámért a cicijeivel. Fordulást követően ugyancsak végigdögönyözött combtól mellig, a különbség annyi volt, hogy most már láttam ahogy dolgozik és a látvány is csodás volt. Halkan kérdezte, hogy érdekel-e a galéria, nem tudtam nemet mondani. Felültem a masszázságyon és megöleltem, hogy tovább gyógyítsam magam a testkontakttal, hosszan tartottam a karjainban, beszívtam finom illatát.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Kutyában követtem a galéria lépcsőn és gyönyrködtem kecses mozgásában, meg szépséges fenekében. A matracon feltérdelve ismét megöleltem, finomsága és illata részegítő. Lehetőséget kaptam a melltartó eltávolítására, persze ez megint csak segítséggel sikerült. Ekkor láttam meg őket teljes valójukban, csak annyit tudtam kinyögni, hogy gyönyörű vagy. Finoman simogattam Berni hátát, nyakát, cicijeit és dícsértem szépségét. Óvatosan a hátamra döntött és betérdelt a lábaim közé. Olajat csorgatott az ágyékomra és végigsimogatott a combomtól a mellemig többször, aztán kézbe vett és ő is megdícsért engem. Kezdetét vette a kivégzésem, már nem engedett ki a kezei közül. Többször felültem és csókokkal borítottam a felsőtestét, ezzel egy kis időt nyertem a végső kapitulációig, amely óhatatlanul bekövetkezett, a kezei között robbantam egy lábremegős, levegőkapkodós orgazmussal. Letörölgettük magunkat, majd Berni odafeküdt mellém, tovább beszélgettünk és simogattuk egymást. Nem siettetett, én néztem meg az órám, mert nem akartam visszaélni az idejével, de legszívesebben még most is ott lennék.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozó végén rendeztük a piszkos anyagiakat, előtte szóba sem került. Én tudtam, hogy mennyi az annyi, készültem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ha azt mondanám, hogy pontosan annyit kaptam, ami a hirdetésben szerepel, igaz lenn. Mégis ott volt a plusz, mert Berni ontotta a nyugodt melegséget, odafigyelést és érdeklődést. Választékos stílusában, egyenrangú partnerként kommunikált velem, hangja most is a fülemben cseng. Szép ívű arcának kacér, kíváncsi mosolya beleégett az emlékezetembe. Köszi Berni a törödést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-05 15:55:02
Igen jól megirt beszámolo.Kiváncsivá tettél.

2023-12-10 13:07:30
Emlékeim szerint épp ilyen, amikor "megberniződik" az emberfia. Öröm volt olvasni a tiszteletteljesen rajongó soraidat.

2023-12-10 12:42:03
Ez igen jó kis leírás volt az élményeidről. Elgondolkodtam,hogy felkeressem őt

2023-12-07 21:30:07
Szép beszámolót írtál egy szép partner által nyújtott szép élményről.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 18db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított