A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-03 20:00:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Tudod Shinrai szerencséd van:) Mert a teleport kapu használata feláras a legutóbbi vendég óta, aki így érkezett és aki miatt mesterembert kellett hívni hogy kijavítsa az áttört falat:)

Köszönöm a szórakoztató beszámolót:)

Beszámoló Berni +36205284383 120051 erotikus masszázs

Shinrai a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Rendszeres vendége vagyok ezért egyeztetésünk gyorsan és egyszerűen történik majd egy VTR-rel megerősítjük látogatási szándékom. Napjában többször kiírja mikor elérhető, de ez nem mindig működik a sorozatos hívások miatt ezért véleményem szerint az a legegyszerűbb, ha belső üzenetben ráírunk és rövid időn belül megírja mikor hívható.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
A leggyorsabb megérkezést elősegítve legszívesebben teleportálás útján toppannék be hozzá, de szerintem a frászt hoznám rá ezért autóval csúcsforgalomban érkezem majd egy kicsit távolabb teszem le az autót, hogy a parkolás miatt ne legyen keresgélés és időben érkezzem.

Természetesen számos tömegközlekedési eszközzel is érdemes menni mert a Margit-híd környékén szinte minden megtalálható. Busz, HÉV, villamos, aminek megállói pár percre vannak a háztól.

Ha már ott vagyunk a kapu kód ismeretében könnyen bejutunk majd egy csapóajtó mögötti kis udvarrészben nyílik a lakás ajtaja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Belépve az ajtón kellemes fények majd két puszi az arcomra. Cipőlevétel után a fogadószobában megkapom a kávémat, aminek kortyolgatása közben beszélgetünk kivel mi történt legutóbbi találkozásunk óta.

Ezt követően most és a foglalkozás végén is kezembe adja a nagy és jó nedvszívó törölközőmet majd a fürdőszobába indulok, ahol épített zuhanyfülkében, kiválasztott tusfürdővel tudom le, amit kell, elhúzva a zuhanyfüggönyt, hogy a kicsapódó víznek útját állja. Száraz kilépőn kortyolok és öblítek az odakészített kis pohárkából szájvizet és ezek után irány a masszázsszoba, ahol profi masszázságy vár, ami mellett egy lépcsősor vezet a mennyekbe.

Az egész lakásra jellemző a harmónia és tisztaság, ami személy szerint nekem rendezettséget és ezáltal nyugalmat ad.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sokan leírták mennyire csinos bomba alakja van, amihez bájosan szép arc párosul és én ezt mind csak megerősíteni tudom, de ezen felül én még kiemelném kisugárzását mosolygós szemét, amiből árad a nyugalom és kiegyensúlyozottság.

A közelmúltban mások által is leírt húú b@meg beavatkozáson esett túl, ami melleit nem kis mértékben megnövelte és belépésem pillanatában még a csinos fehér testre feszülő ruhájában is egyből szemet szúrt a szó szoros értelmében mert még a gatyám is szűk lett abban a percben. Próbáltam szemkontaktot felvenni vele és szerintem sikerült legalábbis kis időre mert nem érzékeltette velem, hogy már-már kínosan egy pontra tapadt szemem.

Persze ezt még fokozni tudta, amikor masszázshoz átöltözött egy dögös kétrészes fehér színű szettbe, amihez combfixet vett fel és ezzel kergetett engem az őrületbe. Az a faltnyi bugyi, ami a popsiját nem nagyon takarta ámultba ejtett, mint mindig mert engedte láttatni azt a szépséget. Már serdülőkoromban is ilyen popsiról álmodoztam, persze nem magamnak, hanem egy ilyen csinos nőnek. Egy életen át zen-ben élnék, ha ezt láthatnám, érinthetném, simogathatnám.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120051 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 120051 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-04 10:04:07 erotikus masszázs 1200515. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-04 10:04:07 erotikus masszázs 1200516. Berni +36205284383 beszámoló 2023-12-04 10:04:07 erotikus masszázs 120051
Erotikus masszázs
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Tisztálkodásból visszatérve a masszázsszoba nyitott ajtajánál várt mosollyal az arcán. Szemem alig bírtam levenni szexisen domborodó melleiről, formás testéről, csípőjéről, annyira lenyűgözött látványa, de azért fel tudtam feküdni a masszázságyra hasammal lefelé.

Meleg törülközőt kaptam a hátamra és egy gyengéd simogatást is kísérőként. Lábam élvezhette először a megszokott érintések finom, de hatékony mozdulatait, ami izomrostjaimnak nagyon jól esett mert folyamatosan bizsergető jó érzés járta át testem minden porcikáját, főleg, amikor popsim következett. Ezután derekam hátam és karom sem maradt ki. Masszázsa közben néha felnéztem tükörre, ami az ággyal szemben volt és a fene egye meg lehetne fél méterrel lejjebb, hogy mindent láthassak, de így sem tudtam betelni formás teste látvánnyal. Nagyon izgató volt, de még következett a fordulás.

Fordulás után fejem alá párna került majd lábam, combom elölről is kapott kezei érintéséből. Masszázsának erőssége nekem így pont megfelelő volt. Tevékenysége közben sokat beszélgettünk. Nekem már ezek is felérnek egy masszázzsal, de ezek már a lelkemre hatnak leginkább. Aztán felmentünk a galériára kényelembe helyezni magunkat.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Barátnő feeling:
5
Felérve gyönyörű kebleit szabaddá tette és én egyik ámultból a másikba estem majd le a matracról mikor meg is érinthettem a csodálatos domborulatait, de a végén hátamra feküdtem és ő combjaim közé fészkelte be magát majd jött a teljes átszellemülése. Kifejezése, szeme csillogása olyan erős vágyat sugallt felém, hogy elég volt pár érintés tőle és a megfelelő helyen testrészem vigyázzba vágta magát. Nem győztem pislogni, hogy mi jöhet még, ha már most ilyen hatással van rám. Bevetette kézmozdulatait, amit olajjal tett sikamlósabbá, hogy meglegyen az illúzió jó helyen és kezekben vagyok. Voltak ott hangok, sóhajok, de én már nem is tudom én adtam-e ki őket vagy Berni, de egyre közelebb vitt a beteljesedéshez. Szeretem, hogy ilyen hatással van rám. Ó, ha én ezt egyszer visszaadhatnám neki…, de én most csak kapkodtam levegő után és kértem a jó istent, hogy ennek soha ne legyen vége. Persze ilyenkor nem hallgat rám mert csak véget ér egyszer ez az út miután egyre szaporábban vettem a levegőt a végén már fújtatva a gyönyörtől ért a vég.

Miután lenyugodtam tisztára törölt majd kis beszélgetés után elmentem zuhanyozni.

Fürdés után felöltöztem és a kikészített vízzel oltottam szomjam. Pár szem kesudió elfogyasztása közben még lent is beszélgettünk kicsit. Látogatásom végén két puszival és egy gyengéd öleléssel kísérve léptem ki az ajtón boldogan és teljesen kielégülve.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elismerés virágszálai most is és mindig előre kerültek a vázába. Nekem minden extra, amit tőle kapok, de kifejezett extrákról nem tudok.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A távolléte kicsit hosszabb volt a megszokottnál, de ez most érthető volt. Testének ékkövei az előző méreteihez képest nagyobbak, teltebbek, formásabbak lettek, de még megelőzve azt, hogy nagyon műnek hasson. Eddig is csúcsformában volt teste, de most talán már a tökéletességet súrolja, ami, mint tudjuk nem létezhet, kivéve…. Ehhez társul még kedvessége bája, mosolya, erotikus kisugárzása.
Várom a következő találkozásunkat! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2023-12-04) : Jól befűtötte a szobát, kifejezetten meleg van és a takaró is meleg, amit rám terít, hogy aztàn lassan lehúzza a kezelendő testrészekről. A kókuszolaj is meleg, amit rám folyat, hogy bőrömbe masszírozza.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított