A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-19 20:53:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

💋 Sam_
Ugye azért az megvan, hogy nem a doki választja a méretet:)😊🤫:-D 💋

Beszámoló Berni +36205284383 119923 erotikus masszázs

Sam_ a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Bernivel rég találkoztam, elhúzódott a nyár, aztán ő ment hosszabb szabira. A visszatérése első hetében viszont sikerült időpontot találnunk. A hosszú szünet miatt most telefonon beszéltünk. Kellemes hangja, választékos beszédstílusa mindig jó érzéssel tölt el. Fény derül a szabadság okára és tájékoztat egy pár dologról amiket tudnom kell. Megkérdezi, hogy mindezek fényében még mindig szeretném-e a programot vagy halasszuk későbbre. Természetesen, mindenképp szeretném ha találkoznánk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A II.kerület legforgalmasabb utcájáról beszélünk, így is kell készülnie mindenkinek aki ide látogat. Könnyű dugóba keveredni és hosszú időbe telik helyrehozni, ha hibázol. A nem jártas, vagy türelmetlenebb sofőröknek villamost vagy más BKV járművet ajánlott használni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, csendes bérház a helyszín ahova sokadszorra érkezem. Berni évek óta fix helyen rendel, amit maximális kényelemmel alakított ki a vendégek fogadására. Ahogy a házba lépek teljesen elhalkul a kinti zsivaly és egy néma udvarra érkezem. Klasszikus lakás felépítés előszobával, extra a két épített galéria. Fürdőszoba nem kimondottan modern, de a célnak tökéletesen megfelel. Hazai márkájú tusfürdők, szájvíz és törülköző kettő is, egy érkezéskor és egy másik a program után.
Berni külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hú, hát itt bajban vagyok, mert kulturáltan kellene megfogalmaznom, milyen átalakuláson ment át a kisasszony. Szóval, ha nem mondta volna a szabadság okát, akkor is az első pillanatban feltünt volna. Korábban is igen dekoratív volt a megjelenése. Nagymell, lapos has, szépen ívelt csípő, kerek fenék. Mostanra azonban a mellek másfélszer akkorára nőttek, ennek köszönhetően hú ba..meg kategória lett a hatás. Fekete vállra ejtett újjú szűk ruha még jobban kiemeli az egyébként is jól látható változást.
Haja természetes szőke, enyhén hullámosan keretezi bájos arcát. A nagy szemek, tengerkéken csillognak, ápolt mosolya látni engedi szabályos fehér fogait. Mikor először találkoztunk nem tudtam megállapítani, hogy orvosi kezek segítették a látni vélt csodákhoz, a mostani beavatkozással az első pillanattól egyértelműen látható.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 119923 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 119923 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-11-20 09:42:27 erotikus masszázs 1199235. Berni +36205284383 beszámoló 2023-11-20 09:42:27 erotikus masszázs 1199236. Berni +36205284383 beszámoló 2023-11-20 09:42:27 erotikus masszázs 119923
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Érkezésemkor, üdvözlő finomságok mellett a nappaliban még átbeszéljük mik is történtek az elmúlt hónapokban, majd kapok egy törülközőt és irányt veszek a fürdőbe. Miután végeztem Berni ismert fehérneműben vár, de a megjelenés már más. Egyértelműen izgatóbb és dögösebb a látvány. A nagy ciciktől erőteljesebben érvényesül a homokóra alakja. Még szoknom kell, nehezen veszem le róluk a szemem. Végül valahogy csak sikerül lefeküdnöm a masszázságyra. Meleg törülközővel betakar, halkan szól a zene, meleg olajjal besimítja a bőröm. Az érintések változatlanul jól eső, gyengéd érintések.
Az egész masszázs gyengébb, nincsenek erős mozdulatok, határozott fogások. Gyengített üzemmódban dolgozik amit jelzett is előre, nincs hiányérzetem. A koreográfia ugyanaz, de az egész testen lágy, finom simogatás történik.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már most éledezem, olyan izgatóan hat rám az újdonság varázsa. Galériázunk, ahol már vár a kényelmes tatami. A mai eseményekre hatványozottan igaz lesz, hogy rajtam van a fókusz. Vágyom Berni érzéki kezeire, rábízom magam. Lábaim közé térdel, izgatottan várom hogy lekerüljön a fehérnemű. Ez esetben egy lila kétrészes selyem kombináció, a felsőrész egy pántját meghúzva lehullik és elémtárulnak az új, friss, ropogós cicik. Azta, gyönyörűek, éppenhogy érintem bemutatkozom nekik. Biztosítom őket afelöl, hogy a későbbiekben hosszabb és mélyebb ismerkedésre számíthatnak, aztán visszafekszem és marad a mozi. Berni szép egyenes tartással a térdeire támaszkodva veszi finoman kezébe a farkam. Nagy, hosszú simításokkal öleli körbe puha tenyere a határozottan kemény férfiasságom. Gyönyörű látvány ebből a szögből is a tökéletes női sziluett. Felváltva nézem a kezeit, ahogy farkam az olajban tocsogó kezeiben élvezkedik, majd a nagy melleken érzéki kis meredező bimbókat, amiket kényeztetésem közben néha kezével megérint. Érzéki arckifejezésekkel, mély pillantásokkal, halk szuszogó hangi aláfestéssel teszi intimebbé a hangulatot. Most nem hajol fölém mint régen, gondolom még nem szabad az a támaszkodó mozdulat. Bár hiányzik testemen nyelvének bizsergető érintése, de a látvány is olyan erősen hat az érzékeimre, hogy egy erősebb és gyorsabb mozdulattól elrobbanok. Hosszú orgazmusom közben Berni keze végig kísér, majd finoman megtörölget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék mértéke nem változott legutóbbi látogatásom óta. Extrák nélkül is maximálisan megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Berni ugyanolyan hibátlan szolgáltatást nyújtott, mint legutóbbi találkozásunk alkalmával. A doki keze talán kicsit megszaladt, mikor a méretet választotta és úgy éreztem, hogy ezt az új helyzetet viselőjének is szoknia kell. Összességében a visszafogottan és szerényen szexi megjelenés egy bátrabb és vadítobb szintre lépett. Egy új élménnyel és egy újszerű várakozással lettem gazdagabb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-21 16:40:51
Nem gondolom, hogy bárki reklamálni fog, ha mégsem téved az író:)

2023-11-21 15:59:45
Jó, hogy jött az íráshoz a reag. Véleményem szerint Berni van annyira igényes és exkluzív hölgy, hogy tudja mi az a méret, ami számára még tökéletes. Erősnek érzem a másfélszeres növekedést, de a legtisztább az ha megyek és leellenőrzöm, higgyek inkább a saját szememnek.
Az infókért köszönet.

2023-11-20 21:31:05
Az írásodban számomra hasznos információkat osztottál meg köszönet érte.

2023-11-20 18:33:24
Finom, diszkrét írás, egy különleges helyzetről. Minden a helyén, nekem sincs hiányérzetem az írásodban. Szerintem jó 'befektetés' volt a jövőbe, hogy elmentél, mindkét értelemben:)
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 17db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított