Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-25 00:07:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Berni +36205284383 119375 erotikus masszázs

Noctis a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
perfekt alak
mindenre hagy időt
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Már tavaly kinéztem "magamnak" Bernit, hónapokon át hiába próbáltam elérni. Süldő malac voltam még és nem figyeltem eléggé a részletekre, sztem akkor nem fogadott volna. Azóta dolgoztam kicsit az életkoron, de még így is necces, ezúton köszönöm a lehetőséget. Felhívtam mikor ezt jelezte a profilja délben, egyből felvette és 6 percet dumáltunk, gördülékenyen ment. A kiírt szabad időpontok közül lecsaptam az egyikre (több nappal előre), majd VTR-en szilárdítottam a szándékomat. Váltottunk pár szót üziben is, kölcsönösen lecsekkoltuk egymást. Én legalábbis mindent elolvastam róla mi fellelhető. Hangolódtam, na. Megtisztelő az érdeklődése a leendő vendég iránt! A nagy napon megüzente: akár jöhetek korábban (ne malmozzak a kocsiban).
Megközelítés
Annyira nem izgulva próbálok helyet találni. Sok B-tervvel készültem, segítő szándékkal konkretizálnám... Elvis Presley tér, lenti/fenti Türbeparkó, Elysiumhoz vezető utca, de végül az A-terv nyer, majdnem a ház előtt. Ha nem vagy ilyen szerencsés, esetleg nem találod roppant relaxálónak a belvárosi autózást, nagy sárga járművel is jöhetsz, eltévedni sem fogsz.
Helyszín
Pontos címre érkezvén hívom, mondja mit nyomjak, pár lépés és meglelem ajtaját. Olyan lakba toppanok, mi szépítő foglalkozásnak is helyt ad egyben. Hangulatosan berendezett kis és nagy szoba, galériákkal, tök jó fényekkel. Zegzugos út vezet az épített zuhanyzós fürdőbe, melyben mindent megtalálok, de a tusfürdőket tartó alkalmasságot valamiért csak akkor, mikor már folyik rám a víz.

A csúcsot itt a legendás galérián érhetik el a szerencsések. Nyilván ez a kedvenc szeglete a helynek, kényelmes matraccal, amin kicsit bensőségesebb kapcsolatba lehet kerülni Bernivel. Először a masszázságyon helyezkedem el, a kisebbik szobában lent.
Berni külseje
Berni igazi jónő. Arckitakarás ellenére sem lepődök meg, hiszen lehet tájékozódni a beszikből hogy csupán a diszkréció miatt fedi homály kilétét. Szép ívű szemöldök, tiszta tekintetű kék szemek, mindig mosolyra álló ajkak. Amolyan amerikaias arcberendezés, LA-ből sem néznék ki, ott mindenki csini. Igazán vonzó az általam kiválasztott kék fehérnemű szettben, de már a testhez simuló fogadóruhája is kiemeli a perfekt formákat, átsejlő bimbikkel. Homokóra alkatával babonáz, hibátlan bőre hab a tortán. Jól sikerült cicijeit különleges élmény megtapintani, bimbók és közepes udvaruk kiválóan arányulnak testéhez, feneke is szépen gömbölyödik. Jól összerakták a szülei vagy a teremtő, és vigyáz magára, az egyszer biztos.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 119375 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 119375 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2023-09-25 09:29:46 erotikus masszázs 1193755. Berni +36205284383 beszámoló 2023-09-25 09:29:46 erotikus masszázs 1193756. Berni +36205284383 beszámoló 2023-09-25 09:29:46 erotikus masszázs 119375
Erotikus masszázs
Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. Illatmentes kókuszolajjal indít vádliktól, sosem okoz fájdalmat. Rámérez mi kell és pontosan megtippeli milyen sportággal amortizáltam le magam a napokban. Ez kérem a tapasztalat. Az "ottani" hozzámérések szerintem véletlenek. Csendben fekszem-nyugszom, nem tapizom, full relax van. Fejemet fordítom mindig felé, hogy lássam mámorban hunyorogva a körülöttem serénykedő Bernit. Fenekemen szintén nagyon jólesően jár a keze. Ujjai hegyén kívül, tenyerének alsó felét és alkarját sem rest használni. Az idő múlására csak a hétpercenként eldörmögő villamos emlékeztet, mire megkér forduljak, tudtam más helyekkel ellentétben itt még egy darabig a lábak jönnek. Melegített törülközővel takar és felfed, végighúzza rajtam, az is jó érzés. Az első felvonásnak itt a vége, mondja.
Levezetés
Formás lábain fellibben a galériára, én a nyomában (ezt látni kell). Ananászba felkötött hajjal lábaim közé telepedik. Azért megkérdi kibújtassa-e az ikreket, hülye lennék ellenkezni. Olajat csurgat, szépen állít, gyönyörködöm. Többször bókol, tetszik neki "életre kelt" banánom, lelkemnek kell a verbális megerősítés. Hozza a masszázsról a kontrasztokat, hol lágyan hol erősen markol, összességében intenzíven mozog, aztán újra enged megpihenni, simogatva. És megint és megint. Bimbóhoz érinti, ráhajol, mintha rábukna de nem, az illúzió megvan. Kezével elkalandozik, majd visszatalál a céltudatos röppályára. Nem bírom és már nem akarom elodázni, feltörő örömöm testére irányítja, pontosabban mellkasára, cicire. Megcsodálom mit hozott ki belőlem, ha már kivételesen nem ajkak közt értem célt (fene a jó dolgom), és jól áll mázam a testének. Adok neki törölgetőt, én is húzok egy lapot. Leszalad míg magamhoz térek.

Visszajön hozzám, ásványvízzel kínál, hisz pótolni kell a folyadékveszteséget. Kedvesen mellémfekszik, oldalára, később hasára. Beszélgetni és cirógatni is van idő. A masszázs csöndjét itt bepótoljuk, itt a megismerkedés ideje. Értelmes témákkal, jól megtaláljuk a közös hangot. Megpuszilom ügyes szép kezét, amolyan köszönetképp. Gyors zuhi utáni öltözésem során is még szóval tartjuk egymást. Kávéval kínál, de helyette egy szem gyümölcsöt és búcsúnasst elveszek a pultra kedvesen kikészítettekből, majd irány a városi forgatag.
Elszámolás
Csupán a "progresszív rózsaképzés" miatt kérdezek rá és intézem a végén, mivel az időtartam is változott, illetve a galériás program sem garantált. Hívástól autóig 80 perc lett az egy óra, nocsak. Berni pont így jó: ne tévesszen meg az ínyenc étlap!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Elképzelésemnek megfelelő találkozónak lehettem részese a gyönyörű Berninél ki igazán vendégcentrikusan bánik az idővel (azt hittem, hogy a VTR szerinti másfél óra volt). Annyi minden történt, jól sűrítette, felért egy kis utazással. Szakszerűen megmasszírozott, aztán könnyedén elrepített, és egy jót beszélgettünk. Lent/fent, közös hullámhossz szerintem megvolt. Bátran tudom ajánlani Bernit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-27 12:37:17
Érdekes új meglátás "amerikaias" eddigi írások nyugat európai vagy szlávosnak jellemezték a külsőt.

2023-09-25 16:29:07
Lendületes stílusa van a történetmesélésednek. Sok minden átjött belőle, informatív volt, és olvasóként könnyen bele tudtam magam képzelni a főhős szerepébe, vagyis szórakoztató is volt. Gratulálok!

2023-09-25 11:41:05
Igazan hangulatos, informativ iromany, fuggetlenul attol, hogy az iras egyik foszereploje is olyan vendeglato, akihez illik a kedvcsinalo olvasmany.

2023-09-25 11:39:18
Parádés beszit olvashattam. Gratulálok.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 18db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 20db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

(2023-06-01) : Berni kétrészes fehérneműben vár, most még tisztábban láthatom a szép finom alakját és hibátlan fenekét ami mind formára mind érintésre az ideálom. Egy órám van, így nem igazán tudom elengedni magam masszázs közben, de Berni azért finom ráhangolódós masszázst végez a testemen. Csöndben vagyunk rég találkoztunk, érzem ahogy lassan ismét közelebb kerülünk egymáshoz. Egyre finomabb és lágyabb érintéseket érzékelek, majd mikor a fejemnél állva simogat , lehajol és a fülembe súgva kérdi"felmegyünk?"

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított