Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Berni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-12-15 19:41:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Berni +36205284383 116495 erotikus masszázs

Drakon a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Berni hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Szokásommal eltérően, hirtelen ötlettől vezérelve hívtam Bernit. Korán reggel csörgettem és sms-ben pontosítottunk egy aznap délelőtti időpontot.
Egy órás programra sosem megyek, ebben is egyedi volt ez az alkalom.
Megközelítés
Tökéletesen központi helyen van, ebből kifolyólag könnyű megközelíteni, cserébe nehéz parkolni. A villamos a jolly joker!
Helyszín
A lakás egy bérház földszintjén található, vadregényes függőkerttel. Van praktikus fogadóhelység és külön masszázsszoba. A fürdő zuhanyzós, a tusfürdő készlet nincs eltúlozva, pont elegendő hogy azért lehessen választani. Törölközőt a fogadóhelységben kapjuk és így érkezünk a tisztálkodás helyszínére.
Berni külseje
A hölgy most egy farmerban és egy fehér trikóban fogadott. Úgy gondolom, ha egy nő rendben van, akkor nincs szüksége különböző felesleges "díszekre" Berni még mindig megteheti, hogy természetes maradjon. Nem kell neki műköröm sem tetoválás vagy erős smink, egy egyszerű trikóban is hibátlanul indítja be a tesztoszteront és az impulzusok áramlását.
Arányos méretei, tökéletesen láthatóak az átlátszó szűk trikóban és a szűk farmerban, amiben a leginkább érvényesül, a részemről legideálisabb női fenék, amivel valaha találkoztam.
1. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 116495 erotikus masszázs
3. Berni +36205284383 beszámoló Budapest 116495 erotikus masszázs4. Berni +36205284383 beszámoló 2022-12-16 09:09:07 erotikus masszázs 1164955. Berni +36205284383 beszámoló 2022-12-16 09:09:07 erotikus masszázs 1164956. Berni +36205284383 beszámoló 2022-12-16 09:09:07 erotikus masszázs 116495
Erotikus masszázs
A masszázsszoba melege és Berni vár(gy)akozó tekintete fogadott a frissítő zuhany után. Kértem Bernit, hogy az időhiányra való tekintettel optimalizáljuk ideálisra az itteni tevékenységet.
Így is történt, egy teljes testmasszázst kaptam, rövidebb etapba szorítva. Kellemes volt, Berni még így is mindenre fordított időt. Az utolsó simításnál, amikor már hanyatt fekve a combomnál tevékenykedik, megfogom a kezét és közelebb húzom magamhoz. Haja a vállára hullik és mosolyogva beletúr, hogy ne legyen útban, ahogy lehajol hozzám és az orrával végigszánkáz az arcomon.
Levezetés
Óvatosan felülök és magamhoz húzom, közben alsó ajkába harap, ami írtó szexi és csábító, főleg mert tudom, hogy ez egy biztos jele elfojtott vágyainak, amikkel küzd mikor a közelembe van.
Szorosan hozzám tapad és halkan felszusszan, ahogy szája az enyémet érinti. Egy vékonypántú csipke body takarja még a testét, amit most lassan elkezdek kihámozni, míg ő újjaival a felsőtestem izmait fűrkészi. Ahogy előkerül a fiatalosan feszes és ruganyos melle, a farkam még egy szintet keményedik, lassan rávezetem a finom, puha kezeit. Két kézzel öleli, miközben felsóhajt. Én finoman a hajába túrok, kicsit hátrahúzom, majd letolom, hogy közelről nézhesse végig a katarzist, ami lassan bekövetkezik. Elém guggol, olajat tesz rá a golyókat sem hagyja ki a törődésből. Lassan, majd egyre intenzívebben foglalkozik a falloszommal, szemez vele, néha az orrával megérinti, érzem a forró lehelletét a farkamon.
Nincs időm jelezni, hogy robbanok, egy kicsit az ajkaira érkezem, a többiek a dekoltázson találnak megnyugvást. Berni nem neheztel, finoman letörölget és egy pár pilanatra távozik, hogy helyreállítsa az outfitjét, majd mosolyogva visszalibben egy friss törölközővel, mintha misem történt volna.
Elszámolás
Úgy gondolom, ebben a műfajban (kézi levezetés) mindenképp extra a "körítés" ami hozzá lett építve a programhoz. Ennek a különleges és egyedi koreográfiának, nagy örömömre én is részese lehetek, aminek tulnyomó része (véleményem szerint) spontán és ösztönös, éppen ezért nincsenek külön tarifái és ezen egyszerű okból nem is járnak mindenkinek. Én a magam részéről kerekített rózsacsokorral hálálom meg a plusz élményeket, amikben máshol nincs részem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az érzésem, mindig az, hogy ezt a műfajt, milyen kifinomultan és természetesen, mégis izgalmasan tudja művelni ez a szédítő NŐ!
És a cimkék, amik még megilletnék őt : Gyönyörű arc, perfekt alak, csókos száj, igéző szemek, perfekt popsi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-16 13:55:20
Tetszett az írás, plusz pont, hogy a rózsákat is megadtad.

2022-12-19 18:52:01
Jót írtál👍 Azt pedig nagyra értékelem, hogy a drámázás most elmaradt:)

2022-12-17 15:37:16
Pontosan úgy pulzált az írásod, mint a vágyaitok, ez tette élvezetessé az olvasó számára is. Szerintem Berni pontosan érezte mikor indulsz, nem kell ezt jelezni.
Mutasd mindet

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2024-04-23) : Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz

(2024-04-02) : Berni a lábaim közé térdepelve indul az utolsó rohamra. Egyik kezét muszáj a számra szorítania, mert lassan csendháborítást követek el. Aztán jön a villámcsapás.

(2024-04-01) : Hajával cirógatja hasam és nemesebbik részem majd ahogy kezébe kerülök elkezdi érzéki játékát. Teljesen rám hangolódik ösztönösen érzi mit szeretek. Kezei és ahogy teste megérint csak erősítik vágyam ezért felülök és megsimítom karját,

felejthetetlen: 17db
(2024-03-23) : Miután kezzével a hasamat körbejárta, egyenesen a lényegre tapint. Arca közvetlenül a nyakamnál. Csókolja, ízleli. Érzem forró leheletét, rám nehezedő párás sóhaját, puha macskanyelvét. Az én hangom is megjön. Innentől egyirányú az út. Beszűkülnek az ismert dimenziók.

(2024-02-17) : A szakszerűség nem kérdés, hanem tény. Amikor a nyakamon dolgozik, a szürkeállomány összes neuronja kirakhatja a "Szabadságra mentem" táblát. A tükörben lehetne "mozizni", de én vaksi vagyok, ezért megpróbálok csak a bőrömmel látni.

(2024-02-09) : Berni látványànak hatására nehezebb a hason fekvés, többrészes harisnyatartós,fehér és krémszínű csodában vár. A harisnyatartó fölött látszódnak a bordái alatti kis bemélyedések, amik egyik kedvenceim testén.

nagyon jó: 21db
(2023-10-06) : Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.

(2023-09-25) : Jól felépített, szakszerű masszázsában az tetszik a legjobban, ahogy kontrasztosítja a gyengédebb és erősebb hullámokat. Mintha tojássárgáját választana szét a fehérjétől olyan lágy az egyik pillanatban, majd megjelenik mozdulataiban a határozottság. Ezt oda-vissza, mesterien variálja. I

(2023-08-10) : Feltűri a törölközőt a derekamig és a lábaimnál kezdve elkezdi a masszázst. Végig masszírozza lábaimat ami valamilyen olajjal történik ami kellemesen meleg, nem tudom milyen olaj nem kérdeztem majd legközelebb kiderítem.

: 29db
(2024-03-26) : A masszázs szakszerű, de nem az a tipikus masszázs, mikor elugrasz a közeli fürdőbe hogy átgyúrjanak. Erősebb fogások is vannak, de mégis gyengéd és izgató amit csinál. A talpamon kívül minden testrészemre sor kerül, elölről is.

(2023-09-10) : A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását.

(2023-06-29) : Nagyon kedves tekintet, választékos beszéd nem csak a test, hanem a lélek is kikapcsolódik). Változatos ruházat, ami egyre kevesebb lesz, de sosem tűnik el teljesen. Igazi nőies viselkedés, mozdulatok, szemet gyönyörködtető formás idomok.

lehetne jobb: 1db
(2023-03-19) : Masszázs végeztével gondoltam eljött az én időm és fel akartam ülni magamhoz húzni egy szájra puszival oldani a légkört, de kezével gyengéden visszatolt fekvő helyzetbe egy nyugtató hang kíséretében. Ezzel a mozdulattal pont az ellenkező hatást érte el mert még jobban beindított