Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 01:22:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 120964 szexpartner

sztyepp a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
legjobb popószex
barátnő feeling
Egyeztetés
Már egy ideje szemeztem az adatlappal, a beszámolók eléggé meggyőzőek, mivel este amúgy is a városban volt programom gondoltam összekötöm a kellemeset a még kellemesebbel és nekiveselkedtem a hívásnak. Rögtön felvette, kedvesen tájékoztatott és egyeztettünk is randit néhány órával későbbre.
Megközelítés
Autóval mentem, Árpád híd környéke, GPS odavisz, de nagyon könnyű megtalálni, 2-3 kanyar és ott vagy a nagyobb főutakról. BKK-val sem okozhat különösebb problémát, metrótól néhány perc séta. Parkolás fizetős, de mivel hétvégén voltam ez nem volt probléma.
Helyszín
Új építésű lakótömb, a liftben még nem bontották le a költözős burkolatot, amennyit a lakásból láttam az patent, több szoba van, ahol többen rendelnek, de azon kívül, hogy a hangerőből vissza kell venni emiatt más zavaró tényező nincs. Szoba célnak megfelel, van egy szobainas ahova a ruhák kerülnek, egy kisebb szekrény ahova az egyebek (telefon, brifkó, óra stb.), meg egy ülőalkalmatosság amire pakolni vagy leülni lehet. Akció helyszín matrac mellette tükör annak aki magát szeretné nézegetni közben.
Barbi külseje
Olyan mint a képeken, csalódás kizárva. Az ajtó mögül előbújva fekete szettben fogatott, melltartó, tanga, combfix. Gondoltam összeöltöztünk, mert én is színfeketében voltam, csak némileg jobban beöltözve és kevésbé dögösen. Szerencsére nem vette fel a 10 centis üvegtalpú magassarkút, mert így 1-2 centivel talán magasabb voltam és nem volt kisebbségi érzésem. :)
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120964 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120964 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-18 01:37:57 erotikus masszázs 1209645. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-18 01:37:57 erotikus masszázs 1209646. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-18 01:37:57 erotikus masszázs 120964
Action
Bemutatkoztunk, puszi, lesegítette a kabátomat és a szobába invitált. Néhány szót váltottunk miközben levetkőztem, majd friss törölközőt adott és megmutatta a fürdőt. Gyorsan letusoltam és irány a tetthely. Bent azzal kezdte, hogy nagyon jó illatom van, egészen véletlenül pont a kedvenc férfi illatát használom. Mivel olvastam ezt az adatlapján a szokásosnál egy hangyányival többet is tettem fel, és a hatás nem maradt el.:)
Levette rólam a törölközőt és ő is gyorsan megszabadult a ruháitól. Nagyon izgató, finom bőre van, egy pihe szőrszál nélkül. Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást, mondjuk felfedezném én is a számomra eddig ismeretlen, azonban hívogatóan izgató területeket. Összesimultunk majd néhány arcra/szájra puszi után egy egészen szenvedélyes és hosszú barátnős csókolózásba kezdtünk, olyan érzésem volt, hogy ezt órákig tudnám csinálni vele. Ő is jelezte, hogy egészen jól érzi magát. Egy idő után 69-be fordultunk és megízlelhettem finom puha kelyhét az ánusza finom ujjazása közben, miközben ő odalent az ágaskodó szerszámomat vette kezelésbe egészen változatos módokon.
Ezzel egy jó darabig elvoltunk majd hirtelen elhatározásból megnéztük megy-e a komolyabb dolog. Gumit húzott, majd először meglovagolt, de talán a sok hanyatt fekvéstől (meg azért mert nem vagyok 20 éves, mondjuk 60 se) kicsit megfáradt a harcos, javasolta, hogy csináljuk inkább hátulról, hátha megindul a vérkeringés. Így is lett, határozott ütemben de nem túl durván döngettem, finoman ujjazva a popsit, miközben csodáltam gömbölyű fenekét és íves hátát. Ő rutinosan megérezte mit tervezek és kis síkosítóval bekente ánuszát, miközben arra is figyelt, hogy alulról kicsit simogassa a golyókat. Néhány perc múlva finoman áthelyeztem a parancsnokságot a popsiba és ekkor már éreztem, hogy nem sokáig fog a dolog tartani. Már régen csináltam anált és már nagyon vágytam rá, az hogy milyen könnyen becsúszott a finom szűk járatba egészen fantasztikus érzés volt. Próbáltam tartani, de kezdtem elveszteni a kontrollt (és a józanságomat is), hátulról megszorítottam a vállát, amit később szóvá tett, hogy kicsit erős volt, de nem akart megzavarni mert érezte, hogy éppen nem vagyok magamnál. Ezért később sűrű elnézést kértem. Summa summarum eldurrant az ágyú, és hatalmasat élveztem.
Némi tisztogatás után kellemes beszélgetésbe elegyedtünk, kicsit meg is masszírozott, ami inkább erősebb simogatás volt, de abban a helyzetben pont jólesett. Mivel eléggé elment az idő eljött a fájó búcsú ideje, zuhany, öltözés, puszi.
Elszámolás
Amikor megérkeztem megkérdezte, hogy a rózsaszálak mennyisége akkor világos-e, ezt finom utalásként érzékeltem, hogy előre rendezzük és a borítékot a kisszekrényre helyeztem. Több szó nem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves, értelmes, csinos, vonzó nő. Mivel már egy ideje nincs tartós kapcsolatom, a barátnő feeling miatt járok lányokhoz. amit most teljes mértékben megkaptam, nagyon kellemes élmény volt, biztosan visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 4db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

nagyon jó: 10db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

: 17db
(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.

(2024-02-05) : A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben.