Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-30 07:44:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 120510 szexpartner

PandorX a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon sikerült vele felvennem a kapcsolatot. Nem VTR-en, csak sima chaten ráírtam, azonnal visszaírt. Leírtam, hogy 2 órát szeretnék maradni és hogy mikortól jó számomra, maximum meddig bezárólag. Kedvesen, azonnal reagált is rá, hogy számára is megfelelő az általam javasolt időpont. Megadta a címet és hogy mennyi az annyi és ha extrát is szeretnék, hogy készüljek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival könnyen megközelíthető, naviba beírva a címet, nem lehet eltéveszteni. 3-as metrótól is max 5p séta. Parkolás fizetős, de van hely bőven. Napközben mentem, így a forgalom se volt probléma, csúcs időben azért rá kell számolni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Új építésű ingatlan, lakóparkban. Emeleti lakás, egyik szobája. Ketten vannak, de figyelmesek, hogy ne találkozzunk a másik vendéggel. Lakás igényes, fürdőszoba felszerelve minden szükséges tisztálkodási eszközzel. Tiszta törölközöt a szobába lépve megkapod. Szobában az egyik sarokba van letéve egy matrac, hangulatvilígtás, tükör a megfelelő helyen :) Matrac kényelmes, célnak megfelelő (ágyat azért én jobbat preferálom).
Barbi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Piros fehérneműben és harisnyában fogadott, ami az egyik kép sorozaton is van. Képekkel hírdet, emiatt nem volt meglepetés, de élőben is egy aranyos, nagyon helyes szöke csajszi. Mosolygós, jókedvű.
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 120510 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 120510 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2024-01-30 09:59:44 erotikus masszázs 1205105. Barbi +36209871267 beszámoló 2024-01-30 09:59:44 erotikus masszázs 1205106. Barbi +36209871267 beszámoló 2024-01-30 09:59:44 erotikus masszázs 120510
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Kezdésnek átbeszéltük, hogy mit szeretnék, plusz hogy még tapasztalatlan vagyok a szexpartner hölgyek terén, emiatt is szeretném a 2 órát. Végig izgultam az odautat és ott is idő kellett, hogy oldódjak. Elrohantam zuhanyozni, jó meleg vizzel, mert hiába áltam meg közel azért rohadt hideg volt kint. Visszatérve átölelt, megdícsérte a magasságom és mint egy tini szerelmespár, aki még a csókot is csak tanulja, elkezdtünk csókolózni. Pár perc turbékolás után kisegítettem a felső body / meltartóból. Cirógattam, csókolgattam mellet (még mindig állunk, kivéve a kicsién) Ismerkedtem a testével, dicsértem, hogy milyen gyönyörű is. Mivel még lent nem voltam "éber", ezért felajánlottam, hogy kényeztetem én. Lefeküdtünk, levette v. talán én már nem is emlékszem a kis piros tangát, harisnya végig rajta maradt :). Csókolozásból, szépen lejebb ereszkedve a melleit vettem kezelésbe. Tovább haladva pocakját, aztán megérkeztem a kelyhéhez. Itt elidőztem egy 10 percet az tuti, amivel bővítettem az izgatást, hogy eleinte egy, később két ujjal kényeztettem. Néha azt éreztem élvezi, de visszajelzés csak akkor jött mikor rákérdeztem mi az amit jól csinálok. Ezt követően fordultunk, Ő kezdet el kényeztetni. Mivel magamhoz képest nem voltam csak 80%-os méret, így mélytorokról nem tudok nyilatkozni. Franciája gyengéd volt. Pár perc után 69-be kértem, hogy váltsunk. Így már úgy éreztem több hatást tudok kiváltani belőle, mert meg meg akadt az én kényeztetésem. Nyálazta rendesen, golyóimon folyt a nedű.
Gumit kértem és ekkor hanyatfeküdt a matracon. Missziben kezdtünk, közben melleit gyúrtam óvatosan. Később lovaglással folytattuk. Popó miatt jöttem, így doggyba fordult.
Sajnos itt kezdődött az én bénázásom. Nem tudtam végig kemény maradni, így a következő fél órában a további forgatókönyv zajlott. Kis popó, tükörben gyönyörködés a látványban, idővel lankadás, kihúz, én két ujjal ujjazom a továbbra is pucsító popóját. Hihetetlen látvány és ahogy játszom vele újra keményé tesz és popó folytatás doggyban. Egyszer kétszer franciával rásegítve. Póz cserével próbálkozás, végül feladás...
Elmenni nem tudtam, de Barbi mindent megtett, hogy jól érezzem magam, nem rajta múlt. Utolsó 20 percet végig beszélgettük, céltudatos, nagyon jófej csajt ismerhettem meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Chaten is előre tisztáztuk, hogy mire számítsak. Végén kérte el, így nem kellett az elején ezzel bíbelődni. Extraként a popóval éltem, így az ** virágszál, de nem óránként :) Így a teljes 2 óra ** virágszál volt.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 85 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Körülményekhez képest, nagyon jó élményekkel távoztam. Ő mindent megtett, hogy jól érezzem magam, végig segítőkész volt. Kellemeset beszélgettünk a végén, egy sok mindent megjárt, tapasztalt, belevaló csajszi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2024-02-01 08:00:09
Nagyon hasznos infók. Köszönjük szépen

2024-02-01 07:55:32
Igen, ez egy őszinte beszámoló, nem lett a kedves lányra rákenve a végkifejlet elmaradása, de megtudtuk Barbi szorgalmas odaadó lány.
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

nagyon jó: 6db
(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-09-12) : Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni,

: 15db
(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.

(2024-02-05) : A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben.

(2024-01-10) : Majd ezután folytatásként szájjal kényeztetett. Kértem gumit és rám ült. Kértem, hogy úgy lovagoljon meg, hogy neki is élvezetes legyen. Úgy is lett! Fantasztikus volt! Majd kutyus, és mikor éreztem hogy végem,