Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-13 19:54:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 120135 szexpartner

Peet_ a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tudtam, hogy a jövő hét folyamán Budapesten leszek munka miatt. A randi napja előtt 1 héttel egyeztettem telefonon Barbival, az egyeztetés során Barbi kommunikációja, precíz, szimpatikus, a fontos dolgokat tartja szem előtt. Sikerült is időpontot egyeztetni, a randi napján megerősítést kért SMS-ben amit meg is tettem, amit visszaigazolt, hogy szeretettel vár.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a GPS teljesen odavisz a házhoz, "szerencsére" fizetős a parkoló, így volt szabad hely közvetlenül a bejárat előtt. A házszám egyértelműen látható. Új építésű lakópark, a Dagály környékén. Mivel nem budapesti vagyok a BKV-ról azt tudom mondani, hogy az 1-es villamos elvisz a Népfürdő utcáig, de onnan még 10 percet gyalogolni kell.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Mint már említettem új építésű társasház, a lakás is pazar. 3 szobás lakás a mi szobánkkal szemben volt a fürdő. Mivel több szoba is van így egyértelmű, hogy nem egyedül van a lakásban, de a diszkréció tökéletes, nem találkoztam kolléganőkkel, vagy más vendéggel. A lakásba érve egyből a szobába mentünk ahol egy tatami szolgál a randi helyszínéül, a tatamin törülköző, a fejrésznél kispárna. A tatami jobb oldalán kis szekrény vagy polc, a bal oldalon tükör. Halk zene, kellemes illat, tisztaságérzés
és remek fényviszonyok, így ha valaki Barbit akarja csodálni arra is van lehetőség.
Az érzés olyan, mintha egy barátnőmhoz ugrottam volna fel.
A fürdő szintén modern, és jól felszerelt, nagy kád szolgál tisztálkodásra, zuhanyfüggöny, tíz féle tusfürdő és minden egyéb kellék, dezodor, szájvíz, műanyag pohár, a csap alatt kuka. A puha száraz törülközőt Barbitól kaptam.
Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Barbi arccal hirdet, biztos voltam benne, hogy elégedett leszek. Ez így is lett. Igéző szemek, elragadó mosoly, bájos arc és rendkívül pozitív kisugárzás jellemzi Barbit. A képeken is látható piros szettben fogadott.
Az összhatás nagyon pozitív volt, látszik, hogy kifinomult, intelligens stílussal rendelkezik, amit a randink alatt is megtapasztaltam. Ami az adatlapon szerepel valós, az arca a legutóbb feltöltött fotóknak felel meg. Alkata megegyezik azzal ahogy a fotókon is látható, magas átlagos testalkatú hölgy, keblei formásak. Nem voltam rest meg is dicsértem. Barbi is megdicsért engem, tetszett neki az elegáns öltözékem illetve megjegyezte látszik, hogy sportolok. Ez nagyon jól esett, mert készülök a talalkozókra, meg amúgy is jól esik az embernek a pozitív visszajelzés.
Úgy gondolom, hogyha az utcán elsétálna mellettem biztos utána fordulnék, hiszen Barbi egy vonzó nő.
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 120135 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 120135 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-12-14 09:18:51 erotikus masszázs 1201355. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-12-14 09:18:51 erotikus masszázs 1201356. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-12-14 09:18:51 erotikus masszázs 120135
Action
Megérkezés után azonnal közvetlen stílust tapasztaltam, bemutatkozás kölcsönösen, lesegítette a kabátot rólam, amit a szobában található szobainasra helyezett el. Ruháimat a szobában található kis ülő alkalmatosságra helyeztem. Ezután egy friss összetekert törülközőt kaptam, a fürdéshez. Fürdés után Barbi is megszabadult a ruháitól, máris átöleltük egymást, egy csók a szájra, a nyakára, és kezeim máris a útra keltek. Barbi viszonozta a csókot, érzékin, gyengéden csókol a nyelvét is használja. Simogattam a hátát, derekát, majd lejjebb a fenekéhez közelítettem, nyugtáztam, hogy minden megegyezik azzal amit a fotók alapján vártam.
Randink csupán egy órára volt, ezért Barbi a tatami felé invitált. Ahogy mellettem elfeküdt a tatamin a barátnős érzés, ahogy sokan már említették írásaikban, valóban érzékelhető volt, pedig először voltam Barbinál.
Elkezdtünk egymás testével ismerkedni, valódi finom érzéki csók és szép lassan elérkezett a már éledező testrészemhez. Mondta, hogy most kényeztetni szeretne. Kezemmel a fenekét, combjait simogattam én is, a farkam ekkor már tetrekészen várta a folytatást, Barbi pedig lágyan franciázni kezdett. Franciája érzéki, semmi gyors mozdulat, leginkább csak a nyelvével izgatott, kezeit alig használta, közben a combomat simogatta. Itt követtem el a legnagyobb hibát, mert átadtam magamat az élvezeteknek, mert hagytam, hogy Barbi kényeztessen én meg nem kényeztettem őt. Barbi kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, én igent mondtam. Kényelembe helyeztem magam, az óvszert Ő helyezte rám, majd széttárta lábait és óvatosan rámereszkedett. Ha van barátnős lovaglós szeretkezés, akkor most ez következett. Mélyen voltam benne, Ő magához szorított ebben a pózban, először csak a csípőjét mozgatta, majd kicsit megemelkedve mozgott rajtam, közben simogattuk egymást. Amikor rámhajolt, így csókolóztunk is, fenekét szorítottam, ebben a pózban már gyorsitott tempót diktált, így a gumiba élveztem. Tovább maradt rajtam, hagyott teljesen lenyugodni, ami azért nem ment túl gyorsan, majd szépen megtörölgetett. Beszélgettünk egy darabíg, szintén élvezetes része volt a randinak, hiszen Barbi érdeklődő és nagyon figyelmes.
Az egy órás randi okán én nem terveztem konkrétan második kört és nem is erőltetettem.
Letelt az egy óra, semmi sürgetés, még egy tusolás, majd beszélgetés közben felöltöztem.
A randi végén megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon beszéltük meg a tiszteletdíjat extrákról is tájékoztatott, de most nem éltem vele. Úgy gondolom a csokor mérete átlagosnak mondható.
A randink elején, adtam oda, amit Barbi a kis szekrényre (polcra) tett, ott is maradt végig a randi alatt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbi korrekt, megbízható hirdető, ezt a randi szervezése alatt is megtapasztaltam. A hozzáállása kiváló volt a randink egy órája alatt is. A barátnőfeeling megvalósult, tiszteletet, korrektséget tapasztaltam, önteltségnek nyoma sem volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-12-29 21:28:00
Tárgyilagosan, részletesen leírt minden fontosat.

2023-12-14 21:17:46
Tökéletesen megírt beszámoló, köszönöm!

2023-12-14 14:54:31
Kedves SimiSoma! Igen még csak ismerkedek az oldallal, pár hónapja találtam rá. Köszönöm a dicséretet.

2023-12-14 10:32:08
Te még csak ismerkedsz az oldallal? Tapasztalt makkereket megszégyenítő minőségű beszámolót írtál. Különösen a Megközelítés tetszett. Hasznos, informatív, konkrét, mégsem indiszkrét.
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

nagyon jó: 6db
(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-09-12) : Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni,

: 15db
(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.

(2024-02-05) : A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben.

(2024-01-30) : Ezt követően fordultunk, Ő kezdet el kényeztetni. Mivel magamhoz képest nem voltam csak 80%-os méret, így mélytorokról nem tudok nyilatkozni. Franciája gyengéd volt. Pár perc után 69-be kértem, hogy váltsunk.