Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-11 22:18:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 119547 szexpartner

Lali68 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon beszéltünk előző nap,megbeszéltünk mindent.A randi napján még egyszer hívtam és megerősítettem a szándékomat.Az első hívásnál azonnal felvette a telefont,a második alkalommal visszacsörgött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII. kerületben a Dagályhoz közel van,Én autóval mentem,GPS odavisz.A ház előtt most fel van bontva az út ,mégis könnyen találtam parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház,a lakás is teljesen rendben van.A fürdő tiszta,van minden amire szükséged lehet.A baszobában matrac van mellette egy jó nagy tükör amiben mindent láthatsz.
Barbi külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Arcos fotókkal hirdet,nem árul zsákba macskát.Szép az arca,bársonyos a bőre,a fenekét jó volt simogatni,a ciciket úgyszintén pont kézbe illőek és kellemesen puhák,a puncija teljesen csupasz.Aranyos,kedves lány,ha Te is az vagy vele meg tudod nevettetni és akkor még szebb.A belépéstől kezdve közvetlen,készséges volt végig.
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119547 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119547 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-12 09:17:34 erotikus masszázs 1195475. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-12 09:17:34 erotikus masszázs 1195476. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-10-12 09:17:34 erotikus masszázs 119547
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Ajtónyitás után üdvözöltük egymást,majd jól megnéztem,ez talán Neki is feltűnt,majd mondtam,hogy mehetünk beljebb.Barbi a képeken is látható piros szettben fogadott,jól nézett ki benne.bementünk a szobába,levetkőztem és mentem fürödni.A fürdőből visszatérve Barbi állva várt és így kezdtünk el egymással foglalkozni.Hozzám bújt úgy simogatott és a nyakamat csókolgatta.Én megmarkoltam a fenekét,nagyon jó volt simogatni a bársonyos popsiját.Aztán kikapcsoltam a melltartóját és a melleivel folytattam a játékot.Szép melle van nagy élvezettel markolásztam.A bugyit Ő húzta le magáról.Magamhoz öleltem és megcsókoltam,viszonozta a csókomat,lágyan,érzékien csókolóztunk,nagyon jól csókol.Én a fenekét és a melleit simogattam közben.Ő is megtalálta a farkamat,megmarkolta és húzogatta,meg is keményedett rendesen.Letérdelt elém és finoman,érzékien kezdett szopni.Ajka lágyan tapadt a hímtagomra,előbb a makkot szopogatta,aztán a nyelvével játszadozott majd a zacskómat is körbenyalta.Kért, hogy feküdjek le,Ő mellém térdelt,behajolt a lábam közé így folytatta az orális játékot.A golyóimat nyalogatta majd a péniszemet vette a szájába,Én közben a fenekét simogattam és a tükörben figyeltem magunkat.69-ben folytattuk,itt már Én is hozzáfértem a nunijához,nyaltam és ujjaztam is közben és a popsiját is kinyaltam.A hátára fordítottam és fölé kerekedtem,ráhajoltam és csókolóztunk,majd lejjebb haladva a
melleit szopogattam,egyiket a másik után.Végigcsókoltam a hasát és elértem a puncijához.It kicsit több időt töltöttem,jól kinyaltam az édes kis pináját.Ujjaztam is ,előbb egy majd két újjal.Gumit kértem és így szemből hatoltam Belé.Finoman toltam be Neki aztán szép lassan fokoztam a tempót és egyre nagyobb lökésekkel mozogtam Benne.Jó volt a csupasz, szűk puncijában lenni.Közben csókoltam és a szép cickóit markolásztam.Fordultunk és Ő került felülre,keményen meglovagolt,adta neki rendesen.A mellét fogtam ,majd amikor hallottam,hogy egyre mélyebbeket sóhajt megfogtam a farát és húztam Magamra és alulról is intenzívebben toltam Neki.Kis idő múlva elernyedt és elélvezett drága,"jó vastag farkad van" mondta.Feltérdelt,Én mögé és hátulról is betettem Neki.Simogattam a fenekét majd előre hajolva a mellét is.Aztán bebocsájtatást kértem a hátsó bejáratba is.Bekente krémmel a popsiját és óvatosan behatoltam,aztán egyre bátrabban mozogtam Benne.Jól szorított a popója ,nagy élvezettel dugtam.Fordultunk és szemből is csináltuk kis ideig.A befejezéshez a hátára feküdt,Én mellé térdeltem és ismét a szájába vett,Én a punciját simogattam közben.Így ért a vég, nagyot élveztem a szájába,megvárta míg lenyugszom akkor vette csak el a száját,majd megtisztogatott.Gyors fürdés után az ajtóhoz kísért, it még megsimogattam a fenekét két puszi és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrát vettem igénybe,a csokor * rózsaszálból állt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbi aranyos,kedves lány,végig készséges volt,teljesítette a kéréseimet,bár nagyon extra dolgokat nem kértem Tőle.Sokat nevettünk,a mosolya nagyon szép.Jól éreztem Vele Magam,egy barátnős együttlét volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

nagyon jó: 6db
(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-09-12) : Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni,

: 15db
(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.

(2024-02-05) : A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben.

(2024-01-30) : Ezt követően fordultunk, Ő kezdet el kényeztetni. Mivel magamhoz képest nem voltam csak 80%-os méret, így mélytorokról nem tudok nyilatkozni. Franciája gyengéd volt. Pár perc után 69-be kértem, hogy váltsunk.