Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-08 21:39:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 119521 szexpartner

dgab a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Barbi még masszírozott, amikor itt a hirdetésére felfigyeltem. Arcos fotók is láthatók róla, amelyek ritkaság számba mennek itt az oldalon, ráadásul milyen gyönyörűek azok fotók, nem is tagadom elsőre megtetszettek a mosolygós csodálatos képei. Tudtam, hogy nekünk valamikor találkoznunk kell, ami most éppen a kategória váltását követően meg is valósult :)
Telefonon kerestem Barbit, amikor jelezte, hogy hívható és elsőre fel is vette a telefont. Nagyon kedves hangja van, már akkor éreztem, hogy szerintem nagyon jó találkozónk lesz.
Örült a hívásomnak, kedvesen tájékoztatott a randival kapcsolatos, minden lényeges tudnivalóról. A javasolt időpontom Barbinak is szerencsére megfelelt, nagyon könnyen ment az egyeztetésünk. Telefonon kaptam meg a pontos címet, annyi kérése volt csupán, hogy a randi napján reggel erősítsem meg sms-ben az érkezésemet, amit természetesen aznap reggel megtettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem M3 metróval a Forgách utcai megállóig, majd onnan kb. 5 perc kényelmes sétával jutottam el a megadott címre.
A ház teljesen új, még a maps se nagyon jelöli a házat, csak úgy nagyjából lehet sejteni, hogy hol lehet, de gyalogosan könnyen megtalálható elsőre, a kapun jól láthatóan kiírva az utca és a házszám.
A parkolás sem lehet szerintem gond, a ház előtt közvetlenül meg lehet állni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint ahogy már írtam, egy több emeletes vadonat új házról van szó. Valamelyik szintjén szerintem még folyhatnak a munkálatok, mert a liftben a védőburkolatok sincsenek levéve.
Többszobás a lakás, Barbi többedmagával dolgozik, de a kolleginák, illetve a vendégek jelenlétéből az ottlétem alatt semmit sem tapasztaltam.
A lakásba, illetve annak a helyiségeibe, fürdőbe való belépésemkor olyan érzés fogott el, mint amikor beülsz egy teljesen új autóba és megérzed annak azt a tipikus új illatát.
Szuper lakás, a felszereltsége, kialakítása fűtés-hűtés már a jövő technikáját mutatják.
Egy panaszunk sem lehet semmire, a fürdő tágas, kádban lehet zuhanyozni zuhanyfüggöny akadályozza meg a víz kicsapásának lehetőségét a zuhanyrózsa tusolócsöve is érezhető, hogy csak pár hetes használatban lehet, annyira új.
A szoba tipikusan olyan, mint egy masszázs szoba. Középen egy széles matrac, gondosan leterítve tiszta törölközővel, lepedővel, körülötte masszázs kellékek – krém – olaj – törlőkendő. Egy tükröt is felfedeztem mellettünk a falon. Amúgy pont a kellő mennyiségű bútorzattal van felszerelve, ruháknak szobainas, van egy kisebb ülő alkalmatosság is, minden abszolút kézre esik.
Nagyon kellemes a légkör a szobában, erotikus hangulatos világítás, lágy muzsika relax zene szól a háttérben, tökéletes volt számomra minden.
Barbi külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Arcos fotóit látván, nagyon kíváncsi voltam Barbira élőben is. Rengeteg fotót töltött fel magáról teljes alakos képeket is ruhában, fürdőruhában, fehérneműben, benti és utcai fotók is vannak egyaránt…szóval minden szempontból tökéletes képet kaphatunk róla. Ez a tökéletes kép az élő találkozáskor is maradéktalanul megvan, sőt még jobban megerősödik, Barbi egy az egyben olyan, mint a képeken, egy folyamatosan mosolygós, nagyon szép arcú, végtelenül kedves lány. Egyedül csak a pillái tuningoltak, egyszerűen csodaszépek a szemei, ami már a fotókon is látható, de élőben az igazán elbűvölőek, Szépségét az arcos fotók nagyszerűen visszaadják.
A szempillákon kívül mindene természetes, nincsen egyetlen tetoválás sem, a körmei is nagyon szépen szexisen, de szolidan vannak megcsinálva.
Csodás alakja van, a fotókhoz képest szerintem talán egy picit karcsúbb is, nagyszerű az összkép. Formás markolni való popsi, közepes méretű eredeti szép cicik, formás combok és finom ápolt üde punci.
Barbi a szépsége mellett, hogy a belső tulajdonságaira is kitérjek egy nagyon közvetlen, kedves, cuki lány. A kezdeti kézfogásos bemutatkozásunk után nekem nagyon megnyílt, az egész találkozónk alatt ölelt, bújt, cirógatott, masszírozott a közvetlensége tényleg elragadó volt, mindvégig 100% barátnő feelinget nyújtott.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119521 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119521 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-10-09 09:46:04 erotikus masszázs 1195215. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-10-09 09:46:04 erotikus masszázs 1195216. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-10-09 09:46:04 erotikus masszázs 119521
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
A kapuhoz érve telefonon kaptam meg a kódot és az emeletszámot, majd Barbi elnavigált pontosan a lakásajtóhoz.
Az ajtón belépve és megpillantva őt, örültem, hogy a fotóinak teljesen megfelelő leányzó fogad.
A szépsége mellett a fogadtatása, az öltözéke is nagyon szexi volt. Rózsaszín kétrészes fehérneműt és hófehér combfix-et viselt, eltalálta, hogy mi tetszik nekem :) csodálatos látványt nyújtott.
A Kézfogásos üdvözlés után cipőmet az előtérben hagyva bementünk a szobába és azonnal egy kellemes, oldott beszélgetésbe kezdtünk. Barbi kedvessége már ott lenyűgöző volt.
Igazából meg sem beszéltük a programot, azt, hogy majd mi legyen, hogy legyen, mik lennének az elképzeléseim, Barbi még az egyeztetéskor a telefonban elmondta a válaszható extráit is, de az sem került a helyszínen szóba, olyan jól elbeszélgettünk. Aztán levetkőztem, megkaptam a szépen összehajtogatott törcsimet és elkísért a fürdőbe.

A tusolás után a szobában várt rám még a teljes fehérnemű szettjében.
Egy nagy öleléssel kezdtünk még állva, lágyan megsimogatott mindenhol, csodásan puha volt az érintése. A finom öleléseket, simogatásokat kellemes puszik követték, majd Barbi ajkai az arcomtól a nyakam felé indultak és nagyon izgatóan csókolta ott, ahol csak érte. Bizsergetően finom volt, ahogy a nyelves csókjait adta a nyakamra, nem tudom honnan, de egyből ráérzett egyik gyengémre, amit még igazából előtte még én sem tudtam, ezt Barbi fedezte fel nekem :) elképesztően izgató volt számomra, ahogy csókolta a nyakamat.
Aztán ajkai újra az arcom felé közeledtek, finom csókjait azonnal viszonozni is akartam és egy csodálatos barátnős nyelves csókolózásba kezdtünk.
Adja Barbi a nyelvét a csókhoz, nem tolakodóan, de oltári finoman csókol, finoman táncol a nyelve is közben, csodálatos volt. A finom csókokkal és simogatásokkal percekig kedveskedtünk egymásnak, majd Barbi egyik keze a meredező szerszámomat kezdte masszírozni, ami még tovább fokozta mindkettőnk hangulatát. Levette gyorsan az összes fehérneműjét, csak a hófehér combfixek maradtak formás lábain, vett a kezébe egy kis krémet, majd térdre ereszkedett. Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.
Isteni volt, hatalmas ingerek értek, de főleg akkor, amikor a zacsim után a forró ajkai a farkamat kényeztették. Lassan barátnősen szopogatta, nyelve gyorsan vibráló mozgással kényezteti közben a makkot, az érzés leírhatatlanul kellemes, majd megint bekapja és elég intenzív határozott szívóerővel szopizik kevés kézhasználattal. Pár perc alatt az ajkai közé lehetne végezni, olyan a tempó és annyira finom az érzés, de megszakítottam a kényeztetését és a matracra fekvést javasoltam.

A hátamra feküdtem Barbi a bal oldalamon szorosan mellettem és újra mélyen a combjaim közé bújt. Forró nyelve végigjárt a combomon belül minden területet, majd a golyóimat kényeztették újra. Mellettünk a tükörben is igen csodálatos volt a látvány, ahogy Barbi örömet szerez nekem. A golyóim után aztán újra az ajkai közé vett és ámulatba ejtően szopizott, lehunyt szemekkel tette mindezt, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet.
Viszonozni akartam én is azt a sok szépet, amit kaptam, a bal kezemmel a punciját kényeztettem isteni franciája közben. A forró punciját megérezve aztán más vágyaim is támadtak és 69-et javasoltam. Ezt Barbi örömmel fogadta és tette is azonnal a punciját a számra. Az a punci valami csoda finom és üde volt. Nyalogattam szép nőiességét lelkesen, próbáltam számára a lehető legjobb élményt szerezni, ami úgy érzem sikerült. Nyelvem játékára izgatóan nedvesedett a puncija és duzzadt meg a csiklója, közben Barbi mámorítóan finoman szopizott lábaimat combjaimat kezével masszírozva. Ebben a pózban sajnos nem láttam őt, de amit éreztem az mindenért kárpótolt. Sőt annyira, hogy nem sokkal rá gumit is kellett kérnem, mert végem lett volna, ha nem lépek közbe.
Nem láttam, hogy honnan, de Barbi kezében pillanatok alatt ott volt az óvszer, ügyesen feltette nekem és közösen megállapodva a lovagló póznál maradtunk.
Finoman fölém jött, adott egy nagy csókot és közben az egyik kezével a puncijába vezette a farkamat és centiről centire lassan teljesen belecsücsült.
Finoman szorított a meleg puncija csodálatos érzés volt benne lenni, Barbi szorosan hozzám bújt, cicijeit a mellkasomnak nyomta, két lábfejét a lábaimra kulcsolta és lassan gyengéden mozogni kezdett rajtam. Barátnős szeretkezés volt, nagyon élveztem, adta folyamatosan a nyelves csókjait a nyakamra számra egyaránt és ekkor megint újra nagyokat smaciztunk.

Nagyon jól és változatosan mozgott rajtam, többször gyorsított, majd lassított az ütemen, pont jól és kellő időben megérezte azt, hogy éppen mire vágyok. A kezeimmel az aktus közben a combjait, de legfőképp a popsiját simiztem és markoltam telibe és segítettem neki a mozgásban a gyorsabb ütemet is tartani. Hosszú csodás perceket töltöttünk el így, majd Barbi picit felegyenesedett és a beleguggoláshoz hasonlóan gyors ütemben meglovagolt. Ezt nagyon élveztem, de szerintem Barbi is, mert rendkívül szexisen és erotikusan nyögdécselt közben. A gyorsabb menet végén aztán újra hozzám bújt szorosan, csókolóztunk simogattuk egymást, ahol csak értük, majd csak a csípőjével belekezdett egy nagyon izgató ütemes fel és lefelé irányuló mozgásba. Ez újra annyira istenien kellemes érzés volt, nem tehettem mást Barbit átölelve alulról próbáltam én is tartani a ritmusát. Ami igazából annyira jól sikerült, hogy pózt váltani már nem is akartam, visszavonhatatlanul felértem a csúcsra és a feszes puncijában a gumiban lett végem. Barbi csodásan együtt élt velem az aktus közben, én nem vagyok egy kiabálós típus, de megérezte, hogy mikor lőttem a gumiba, utána barátnősen átölelve még hosszasan lassan mozgott rajtam, finoman masszírozta a szerszámomat a puncijával, tökéletes levezetést nyújtva ezzel.

Majd ezt követően szétváltunk, ügyesen, nehogy fájdalmat okozzon levette rólam a gumit, picit rendbe tettük magunkat és egy igazán kellemesen barátnős összebújással beszélgettünk és pihentünk a randink végéig. Az órában kétszeri lehetőség is van, de annyira csodás volt az aktus után így Barbival összebújva, lábainkat összekulcsolva egymást simogatva csókolgatva beszélgetni, hogy azt kár lett volna megszakítani, mellette az időnk is már erősen lejáróban volt. Vettem még aztán egy gyors frissítő fürdőt, majd felöltöztem és nagy puszik kíséretében így ért véget ez a nagyon szép, élményteli első randink.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt az elszámolás. Barbi a telefonban pontosan elmondja a részleteket, az extrákat és azok tiszteletdíjait. A helyszínen is korrektül pont annyi volt minden, mint amit a telefonban mondott. Az extrákat én nem vettem most igénybe, a tiszteletdíjat a kis bútorra helyeztem és átadtam Barbinak mellette a hozott kis ajándékomat.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbiról igazából csakis a legszebbeket tudom elmondani.
A fotóin is mindenki láthatja, hogy ő egy elragadóan bájos, mosolygós szépség és azok a fotók nincsenek agyon retusálva, Barbi, olyan, mintha csak onnan lépne ki elénk.
Most találkoztunk először, amely találkozóra én már régóta készültem és abszolút jó döntés volt a látogatás, sőt nagyon örülök, hogy sikerült találkoznunk és hogy egy ilyen csodálatos élményű randival ajándékozott meg engem.
A szépsége mellett Barbi egy rendkívül kedves, hízelgő, barátnős élményt nyújtó elragadó lány, aki az érzelmes összebújás híve. Bátran ajánlom mindenkinek, akik barátnős élményekre vágynak és akiknek Barbi bejön a fotókról, azok élőben sem fognak benne csalódni.
Drága Barbi köszönöm szépen a csodálatos élményt, részemről folytatás mindenképpen várható :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-10-28 23:28:56
Alapos és terjedelmes beszámoló. Számomra a csókról szóló infó volt a leghasznosabb.

2023-10-26 08:21:19
Részletes, alapos beszámoló, pontos képet ad a környezetről és a szolgáltatóról, valamint a szolgáltatásról és annak részleteiről.

2023-10-24 13:16:47
Egyre jobbakat írsz, kellően alapos és részletes munka, hálám.

2023-10-10 07:44:55
Már megint jókor voltál jó helyen! Az irigylésre méltó élményeidet olyan részletességgel írtad meg, hogy elképzelni is könnyű a találkozótok szinte minden percét.

2023-10-09 21:51:45
Tetszett, jól megírt mű, fektettél bele energiát,
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 4db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

nagyon jó: 9db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

: 18db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.