Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-11 06:59:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 118957 szexpartner

JózsiNővér a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Hosszú, szőke haj, gyönyörű fenék. Ezt fel kellett hívnom. Meg is tettem. Hamar tudott fogadni, de sajnos csak fél órára tudtam menni. két óra múlva már nála is voltam.
Megközelítés
Jó helyen van, könnyű megtalálni. A parkolás fizetős, de van hely. Tömegközlekedés: busz van közvetlen közelben, de az Árpád híd is csak pár perces séta és ott van minden.
Helyszín
Új építésű ház. A lakás patent.Nem is tudok ennél többet írni róla, ebben minden benne van.
Barbi külseje
30 körüli, csodás hölgy! A teste nagyon topos, az arctakarástól sem kell tartani, nagyon kedves arca van. Puncija frissen borotválva. Kellemes beszélgetőpartner is volt, bár most csak pár perc jutott erre.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 118957 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 118957 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-08-11 09:11:59 erotikus masszázs 1189575. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-08-11 09:11:59 erotikus masszázs 1189576. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-08-11 09:11:59 erotikus masszázs 118957
Action
Az idő szorítása miatt jól kellett logisztikáznunk. A fürdést gyorsan letudtam, ő pedig már "lefürdve" várt. Fürdőbből visszatérve mát át is öleltük egymást. Természetesen elcsattant az első csók is, ami bebizonyította, hogy jó helyen vagyok. Valódi nyelves volt. Közben elkezdtem kihámozni abból a semmi ruhából, ami rajta volt, hogy elém tárulhasson csodás teste. Valójában nem lett megbeszélve semmi konkrét program, mivel szinte minden alapban van, így az improvizálásé volt a főszerep. Így történt, hogy amint megláttam a melleit, már rájuk is cuppantam. Jó pár percig nem tudtam szabadulni tőlük. Közben Tina sem tétlenkedett, kezével simogatta a legérzékenyebb pontomat. Aztán egyszer csak leheveredtünk az ágyra. Tina szájába vette a farkamat. De nem akartam, hogy csak ő "dolgozzon", én is ki akartam venni a részemet a buliból. Ezért úgy helyezkedtem, hogy én is tudjam kényeztetni. Így ő szopizott, miközben én nyaltam finom punciját. Mindketten hamar harcra készek lettünk, így jöhetett a gumi. Én amúgy is a hátamon feküdtem, így lustaságból is azt kértem, üljön rám. Meg is tette. Finoman beleült a merevségembe, majd egyre vadabb tempót diktálva meglovagolt. Eredetileg gondolkodtam egy kutyus pózon is, de olyan jól nyomta a pacit, hogy menet közben letettem róla, és átadtam magam a teljes élvezetnek. Nem is tellett sok időbe, és éreztem, hogy jön a durr. Jött is. Olyan elementáris erővel lövelltem ki, hogy felmerült bennem az is, lehet a gumit is lelőttem. De aztán szerencsére a helyén volt minden. Miután lenyugodtam, Tina megtisztogatott, majd kis beszélgetés, miközben öltöztem.
Elszámolás
Erről ugyan nem esett szó a telefonban, és mégis úgy gondoltam, jobb ha előre adom át. Tina megköszönte, majd az asztalra tette, ami távozásomkor is ott volt.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 14 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bár csak rövid idő jutott most egymásra, de azt sikeresen és élménygazdagon sikerült eltöltenünk. És ebben Tinának hatalmas szerepe volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 4db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

nagyon jó: 10db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

: 17db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.