Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-12 15:25:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 121202 erotikus masszázs

Zsabazsak a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … pár napja a retinámba égett Amanda pucsítós képe, amivel az oldalon virít. Akkor hívtam, hogy találkozzunk, mert bevizsgálnám az ideális formák valódiságát, de a piros betűs ünnepeinek megléte miatt nem forszíroztam tovább a találkozónkat. Viszont befoglaltam mostanra, amikor ez az 5-7 napig tartó nyavalya már biztosan nem zavarja meg a boldogságunkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület ebbe a régiójába nem okozott gondot kijutni. Jó a tömegközlekedés. Körúti villi megállótól indulva az éttermek kiülős teraszai előtt kell elhaladni az Üllői úttal párhuzamos vonalban. Aztán egyszer csak ott is lesz a ház.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Magasan van a tojók fészke, de ez nem gond, mert három lifttel is fel lehet jutni hozzájuk. Szép berendezett tágas kéjlak, több foglalkoztató helyiséggel és sok szebbnél szebb csibével.

Ágy és masszpad az nincs, viszont van kényelmes szivacs és fotel. Fürdőszobában megmostam a lompost. Ennyi csak, mert indulás előtt volt időm alaposan lefürödni és teljesen rendbe szedni magam. Törölköző illatos volt amit használtam.
Amanda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek számát tekintve elég sekélyes a kínálat Amandánál, de ennek ellenére olyan arányokat sejtet, hogy nem tudtam kihagyni a látogatását. A valóságban még izgalmasabb formák fogadtak.

Nagy mellek, tinis punci, izmos combok, kecses lábfej és mérnöki pontossággal megtervezett gömbölyű fenék. Karcsú dereka alatta nőiesen kikerekedő popsiját órákig bámulnám. Ideálishoz közeli testarányokkal rendelkezik, de ez csak egy dolog a sok közül, ami vonzóvá teszi őt. Ráadásul, piszkosul fiatal is. Ennek megfelelően, selymes és feszes a bőre és ráncoktól mentes mindenfelé.

Arc kitakarástól senki ne féljen, kellemes és természetes vonásai vannak. Tetszeni fog másnak is. Nincs agyon sminkelve, nincsenek 5D műszempillák, vagy egyéb plasztik dolgok rajta. Natúrban adja elő.

Elmondása szerint rokoni szálak fűzik az egyik korábban itt dolgozott (azóta visszavonultan élő), ázsiai-magyar nemzettség szoros együttműködésből született (Amina) hölgyikéhez. Akinek személye eggyé vált a kerülettel. Mitöbb az a unokatesó ikonikussá nőtte ki magát a fővárosban. Kérdésemre, hogy az idő tájt miért nem együtt művelték ezt a műfajt, mint családi manufaktúra. Azt a kézenfekvő választ adta, hogy akkor ő még nem volt nagykorú. Az utód, mint jó tanítvány beváltotta a hozzáfűzött reményeket, talán egyes szegmensekben még üti is a mestert, mert pl. Amanda a popókényeztetésben olyan nagyot alakított, hogy lélegzetem is elállt tőle.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121202 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 121202 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-13 09:21:56 erotikus masszázs 1212025. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-04-13 09:21:56 erotikus masszázs 121202
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Illatmentes krémmel valósította meg. Figyelmesen és tapasztalattal végezte a masszázst.

Előbb a tenyerébe csorgatta a fehér színű lotiont, abban pár dörzsölés után test-hőmérsékletű lett és úgy kente szét a hátamon. Kezdetben csak lágyan nyomkodott meg. Későbbiekben nagyobb energiát is tett bele. Nyakamtól a derekamig teljesen hosszban végezte a kezelést.

Közben kérdezgetett és válaszolgatott. Kommunikációja a fiatal kora ellenére elég jónak nevezhető.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszázs után elsőnek én kényeztettem őt. Kézzel, szájjal. Feje búbjától a lábujja hegyéig teljes hosszban feltérképeztem és lepusziltam tökéletes testét. Majdnem hibátlan. Csak a combján találtam egy kisebb sérülésre utaló fura nyomot, ami már majdnem teljesen begyógyulni látszik.

Hosszabban elidőztem azoknál a csodás ciciknél. Bombasztikus formájúak és tapintásúak. Alig bírtam szabadulni tőlük, de hát várt lejjebb engem más finomság is. Puncikája is szép és ápolt. Sikerült izgalomba hozni. A rózsaszirmok kinyíltak, megdagadtak a munkálkodásomat tapasztalva, de orgazmusig nem juttattam el.

Aztán ő kényeztetett. A számnál csókokkal indított, majd elindult a dákóm felé. Ott is bevetette a száját. Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges. Ezen már nincs mit meglepődni. Ez náluk a családi örökség részét képezi. Tabukkal nincs terhelve. Ami a masszázs keretein belül elképzelhető, az nála mind rákerült az étlapra. Csak meg kell rendelni és teljesíti. Francia mehet végig, szájba lenyeléssel, arcra. Prosztata környékét, a golyókat és az anuszt is kényezteti. Minden, ami szem-szájnak ingere, azt megcsinálja. Sőt, négykezesben is nagyokat alakítottak már itt a szalonban. Benne van a leszbiben az erre érdeklődést mutató kolleginával. Erről mesélt pár dolgot, csak hüledeztem azok hallatán. Perverzióért kétszer állt sorba az tuti.

Sajnos az idő, az vészesen közeledett. Benne még nem múltak el a tanórák szigorú rendjei, hiszen mostanában került ki az iskola padból. Belsőórája jelezte, hogy hamarosan kicsengetnek nekem. Úgy is lett. Kéz száj kombóval kivégzett, úgy hogy csillagokat láttam másodpercekig. Szájába mentem el.Onnan gyors mozdulattal nyelt le hogy többet nem is láttam a millioimat. Mint ahogyan a retró tárgy, a fém kutyaház persely tette annó a ráhelyezett érmékkel. Csak itt nem csörgött amikor a benyelte a darabjaimat.

Miután magamhoz tértem kikísért zuhanyozni. Az idő alatt ő is rendbe szedte magát valahol és a szobát is steril állapotba varázsolta. Mintha misem történt volna ott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor átadására az elején megkért, határozottan, de udvariasan.

Az alap, amit a telefonban elmondott az egészülhet ki az általam választott extra elemekkel. Akkor beszéltük le, hogy milyen pluszokkal tudna nekem kedveskedni, ha kérem. Sorolta – sorolta. Ha mindenre igényt tartottam volna egy egész rulett asztal zsetonjaira lett volna szükségem. Ésszerű döntést kellett hozni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Már az ajtóban, amikor megpillantottam, tudtam, hogy ő bejön nekem. Az arca, a mosolya és úgy komplett az egész lénye. Két részes piros együttese egyből tűzbe hozott. Az ikrekről és utána popsijáról le sem vettem a szemem. A masszázs programja is jól sikerült. A kényeztetése pedig felejthetetlen. Bevállalós és ügyes csajszi. Lelkesedésével és fiatalságának erejével még sokra viheti. Szerintem tartogat még nekem meglepetéseket.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-26) : Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában.

(2024-03-13) : Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 4db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye.

(2024-04-09) : Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.