Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Aida Swinger

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-07 14:45:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Aida Swinger +36304204514 119512 szexpartner

Peti334 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Aida Swinger hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Telefonon minden információt megkaptam amit szerettem volna. Egy bübajos es huncut hang kereteiben.
Megközelítés
Corvin-Negyed és a Boráros tér között egy csendes utcában fogadja a delikvenseket. Abszolult meg közelithető könnyen mind 4 akár 2 keréken és Bkv-val egyaránt.
Helyszín
Ujépitesü lekás csenes utcában de nekem kicsit szalon jellegü az átszürődő szomszéd szobában müveltek miatt. Ettől függetlenül egy percig nem volt a vendéglátás helyszinével kivetni valom.
Aida Swinger külseje
Én nagyrész vakrandizom mert a legtöbb hasonló lány nem korrekt kèppel hirdet vagy épp nem friss képek vagy tul vannak retusálva. Nála voszont nincs zsákba macska abszolut ugyan azt kaptam amit a pornós multja miatt megosztott videokon tapasztaltam. Vér profi hozzá állás igéző arc és tekintet ès aki a magas vèkony lányok kedvelői közé tartozik mint ès nem fog csalódni. Iszonyat szexi csipkés fehérnemüben fogadott aminek a látvànya is vaditó volt.
1. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 119512 erotikus masszázs
3. Aida Swinger +36304204514 beszámoló Budapest 119512 erotikus masszázs4. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-10-09 09:23:17 erotikus masszázs 1195125. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-10-09 09:23:17 erotikus masszázs 1195126. Aida Swinger +36304204514 beszámoló 2023-10-09 09:23:17 erotikus masszázs 119512
Action
Nem igazán születtem erotikus regèny irónak és a költői képi világot sem szeretem beleszőni mivel magamból ki indulva befolyásol a döntésben hogy megyek e egy beszámolo alapján vagy sem ami nem garancia arra hogy ugyan azt kapom amit olvasok. Abszolut barátő feeling pár szó ismerkedés után en kezdeményeztem amit nagyon jol le reagált és elkeztünk folyni az árral. Rövid erotikus csókvátás után a kezem délre vette az irányt majd elkezdtem ujjazni amit pozitivan fogadott majd a nyeltudásomat is lattba vetve szinkronban kényeztettem szájjal es kézzel közben habzsoltam minden porcikáját. Ritka ha ilyen esetekben két ember között müködik a kémia de ugy erzem itt epp ez történt. A kényeztetésem után kaptam egy játékos nem kapkodós erotikus de pornós elemekkel meg füszerezett oràlt ami után csak kapkodtam a fejem és ugy be indított hogy alig vártam hogy benne legyek. Kértem hogy lovagoljon meg mert imádom a ringatózó melleket a számban dugás közben. Elkezdett lobagolni rajtam majd hamar kezembe vettem az irányitás és olyan tempót diktàltam amit szerencsére ö is èlvezett és nekem igy is lett végem. Kedves bájos de egy olyan lány aki rendben van fejben és játékos könnyedséggel kezeli a helyzetet. A második menet elött kicsit beszélgettünk am már majdnem interju kategoria volt mivel engem erdekel a pornós multja és ennek a hattere vagy épp egy ilyen háttér mögött rejlő személyiség. Remekül kezelte az olthatatlan kivancsiságomat amiert külön hálás vagyok:) Másodjára szimplán elkedtünk smárolni ami már akkor merevedést okozott es kétségem nem volt afelől hogy most fokozatot fogok kapcsolni. Szerencsére imádja ha a pasi tudja mit akar az ágyban igy könnyü dolgom volt. Csók csata után kaptam egy varázs szopást amit probáltam több ujjamal us viszonozni es eredményes volt majd addig fokoztuk ez hogy ismét gumit kértem és a falnak döntve hátulról tettem magamévá. Kis idő mulva az ágyra döntöttem es hatulról ami a csövön kifér megkefèltem. Igy is lett vegem egy óriási orgazmus kiseretében. Par perc henyélés majd rá pillantottam az orára es konstatáltam hogy mennem kell.
Elszámolás
Az adatlapján szereplő dolgokat alapban vállalja es semmi extra költsège nincs. Nekem nem is hianyzott akinek epp igen az akkor nem őt keresi
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összeségében elmondthatom bár nem sok ilyen eset volt ilyen szitukban hogy elégedetten mosolyogva távozam. Nem akarok nagy szavakat használni de nekem régen volt ilyen kellemes elményem ebben az èlethelyzetben. Egy percig nem éreztem magam olyan helyzetbe hogy en most mit is keresek itt vagy èpp ez egy szolgáltatás lenne. Kivánom mindenkinek hogy hasonló elményekkel tavozzon ilyen helyekről mint en tettem ebben az esetben

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Aida Swinger szexpartner beszámolójáról


2023-10-09 16:38:50
Donhuan17 Nem mindenki ezért megy, de ha ennyire érdekel, javaslom, hogy próbáld ki. :')

2023-10-09 10:06:20
>Sajna megint nincs pornós rész!Szeretkezni azt jól tud,ezt már az előző úriember is leírta...KF,DT,pornó???Valaki?Efféle produkcióó lenne jó,ezért csak átlagos.:)
Mutasd mindet

FunkciókAida Swinger legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-12-07) : Magamhoz húzztam, markolásztam popikáját, és lágyan csókolgati kezdtem itt - ott. Majd csókolozni kezdtünk. Elõször Én kényeztettem, Aidát, ahogy szoktam, az ágyon fekve.

felejthetetlen: 3db
(2024-03-18) : Ezután Ő következett. Kellemes natúr franciával hozta működésbe a velemegykorút, majd izgató cici szex következett. Kértem a védelmet, ami felhelyezése után nagyon szép lovacskázás követett. Gyönyörű látvány volt ahogyan megpacizott, kezemben a didik!

(2023-12-03) : Punit engedi simogatni,dörzsölni,de túrkálás nincs.Franciája kiváló.Mélytorok olyan barátnős,de legalább meg tudja csinálni.A kényszerfranciskát engedi de finoman kell ráhúzni,mondom olyan barátnősen,hardcore kizárva.Köpködés,szemkontakt,tánc nincs.F

(2023-10-29) : Aztán el jött az én kényeztettésem, hanyat Feküdtem és oldalról elõször finoman, majd ahogy kell ilyenkor hát.... megkaptam amit meg érdemlek, filmes😍

nagyon jó: 4db
(2023-11-23) : Az ágy mellé állok, ő közel csúszik és kezelésbe vesz. Bíztatom, hogy használja a kezét nyugodtan, a kezeket olyan kifejezőnek találom.

(2023-10-30) : Kertem egy kicsit franciazzon es mar lent is volt. Nagyon finoman semmi kezezes hamar eredmenye is lett es gumit kertem.felhehyezte es belem ult.

(2023-10-19) : jól mélytorkoz, épp kiveszi pont a csúcsnál, szólok most fogok, gyorsan szájába visszarakja és megy minden oda, utána teli szájjal kérdésemre ühm-mögés van amíg meg nem szabadul az utódoktól,

: 2db
(2024-01-27) : Szexisen elmosolyodott, bólintott, majd ő helyezkedett a lábaim közé. Nagyon finom szopást kaptam, lágyan kezdett, majd teljesen bekapta, mélytorokra is vette a farkam. A nyalizás és a franciája annyira felizgatott,

(2023-10-19) : Aida egyre jobban belemelegedett az actionbe, misszi után ő került felülre, majd visszatérve az eredeti helyzetbe ért az igencsak kellemes vég. Odafigyelt, hogy mit és hogyan szeretek, ez egy külön pluszpont neki.