Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Adrienn

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 22:48:06

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adrienn +36205272316 121002 szexpartner

zizizii866 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Adrienn hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
3
Rögtön kedvencek közé került-amikor itt megjelent., de kivártam. Aztán pár napja egy hirtelen ötlettől vezérelve rácsörögtem, azon a napon sajnos nem értem el. Következő nap újra próba, siker. Gyors egyeztetés, időpont fixálás. Könnyen ment az egyeztetés, bár lehet nem vele beszéltem. De lényegtelen, korábbi beszik alapján gondolom ezt csak, nem is kérdeztem aztán rá a helyszínen sem. vtrt is küldtem, sajnos nem igazolta vissza.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Telefonban kaptam egy címet. Jár erre több villamos, hév és busz is. Parkolóhely is viszonylag könnyen található ezen a részen. Nem az adott cím felől, hanem hátulról érdemes a bejáratot keresni. Ezt sajnos telefonban nem mondta, de rájöttem közben. Sziszifuszi egy épület. A nagy épületen lehetne egy kis útmutató, mi merre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Pár éves szép új nagy épület. Tiszta és rendezett a ház, mégis nyugis. A lakás több szobás, szép nagy fürdővel. A szoba kellemes hangulatú és méretű, talán pár tükör elférne a falon... Ágymatrac talán lehetne picit keményebb. A lakás tip-top, patyolat. Talán egy két plusz tusfürdő még elférne a fürdőben, akkor ép az utolsó cseppet préseltem egy tusiból, törölköző nagy és piha-puha. Kilépő száraz, szájvíz és kispohárkák kikészítve
Adrienn külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
3
Képek és beszik alapján egy már nem 18-as bomba alkatú csaj "álomképe" lebegett előttem. Nem rossz élőben, de egy kicsit a varázs megtört élőben. Kicsit többet vártam valahogy. A varázs már csak ilyen: Atomcsinos, kemény formás popsi, kellemes illat és finom bőr jellemzi. Cicik formásak és kézbeillőek. Puncija sima és nagyon finom! Határozott de jól alkalmazkodó személyiségnek jellemezném. Kedves jelenség Adrienn, arca képek alapján sejthető, átlagos kategória úgy vélem.. A rövid haj nagyon jól áll neki!
1. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 121002 erotikus masszázs
3. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 121002 erotikus masszázs4. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-20 09:43:25 erotikus masszázs 1210025. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-20 09:43:25 erotikus masszázs 1210026. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-20 09:43:25 erotikus masszázs 121002
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Ajtó résnyire nyitva lakásba be, szobába be. Ekkor pillantottam meg Adriennt, akinek bomba testét egy szál törcsi fedte még... Gyors bemutatkozás, kis ismerkedés részemről, matek rendezése. Fürdőbe elvonulás, gyors zuhany. Aztán még Adrienn is elvonult egy gyors zuhanyra addig elheveredtem az ágyon.
Nem kellett sokat várni, egyeztettük, mi hogy lenne jó. Kicsit felfedeztem Adrienn testét, nagyon kellemes érinteni. Az illata magával ragadt. Nekem úgy tűnt élvezte érintéseim hadát.
Szeretett volna kényeztetni aztán Ő, de nem engedtem. Féltem, hogy hamar elintéz/ne... Így megkértem helyezkedjen el kényelmesen, hogy megízlelhessem picit. Élmény volt nyelvemmel felfedezni édes zamatos punciját. Reakciói, halk nyögései , haj túrás alapján nagyon élvezte ténykedésem. A haj túráshoz engedélyt kért, nagyon figyelmes gesztus volt ez tőle. El nem ment, de nem is erre mentem most. Talán legközelebb.
Aztán tényleg Ő jött! Nagyon finoman, aztán egyre vehemensebben kezdett játszani péniszemmel. Le is kellett állítanom, megbeszéltük még az elején, hogy nála az 1 órában csak egy action fér bele a progiba.
Szóval védelem fel, és jó pár póz következett, különböző vehemenciával. Volt misszi, paci, hátiuról. és aztán missziben zártunk. Az a popsi nagyon veszélyes kutyusban! El is gondolkodtam közben azon a popsi extrán. Nagyon komoly az a popó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az összeg a telefonon egyeztetett összeg volt, action előtt rendeztük. Jeleztem neki a vtr foglalalom -ami nem lett jovahagyva-de nem igazán volt képben az egész vtr rendszer lényegevel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes erotikus élmény alakult ezen a napon, Adrienn partner volt mindenben. Ajánlom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adrienn szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet