Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Adrienn

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-18 16:24:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adrienn +36205272316 120979 szexpartner

vakar a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Adrienn hirdetővel
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Csak VTR-en egyeztettünk, nagyon hamar pozitív választ kaptam és mentem is.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
A hirdetésben megadott helyszín (ami jelen pillanatban a Nagyvárad tér) azért odébb van, mint a tetthely. A tetthely címe is kicsit trükkös, mert a konkrét lépcsőház megtalálásához meg kell kerülni az elég nagy háztömböt. Szóval erre érdemes rászámolni, nehogy a vendég saját hibájából kezdődjön később a randi. Nekem annyiból szerencsém volt, hogy a parkolásra mindig alaposan ráhagyok és ezért még előbb is érkeztem és így sikerült nyugodtan megtalálni a helyes címet. Még utána is maradt kis idő, mert pont a ház előtt sikerült parkolni, ezért gyorsan felhívtam Adriennt, hogy kezdhetünk-e előbb és nagyon rugalmasan mondta, hogy természetesen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás új építésű, normális. Higiéniával nem volt gond, pedig Adrienn nem egyedül van a lakásban, hallottam női és férfi hangokat is, de senkivel sem találkoztam Adriennen kívül. A szobában sajnos nem volt szék vagy szobainas, így jobb híján egy komódszerűségre pakoltam. Amúgy a szoba tágas, közepén egy nagy és kényelmes ággyal. Mindent összevéve a helyszín a célnak megfelel.
Adrienn külseje
Tetszett:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek biztosan Adriennt ábrázolják és nem is lehetnek nagyon régiek, de valahogy mégis hízelgőnek találom őket. Adrienn teste jó, de nem annyira feszes, mint a képeken. Az arca helyes (különben is gyengém a rövid haj), de nem csitri. Összességében tetszett, de azért én lehet, hogy őt már inkább a cougar, mint a MILF kategóriába rakom, ha nem is a kor, de a külső alapján.
1. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 120979 erotikus masszázs
3. Adrienn +36205272316 beszámoló Budapest 120979 erotikus masszázs4. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-18 18:43:50 erotikus masszázs 1209795. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-18 18:43:50 erotikus masszázs 1209796. Adrienn +36205272316 beszámoló 2024-03-18 18:43:50 erotikus masszázs 120979
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A zuhany után kicsit simogattam az ágyon és mindenféléről beszélgettünk. Ezután hozzáláttam a kölcsönös franciához, amit nagyon kedvesen fogadott. Sóhajtozás, hajamba túrás, belemozgás, minden volt. Finoman ujjaztam is közben, de tényleg nem vittem túlzásba, inkább nyelvvel-ajkakkal próbáltam eredményt elérni, Adrienn állítása szerint sikerrel.

Fordult a kocka és Adrienn mutatta meg a tudását, ami egészen kiváló volt. Nagyon jól irányítható volt, leste a kívánságaimat, de egyben önállóan is jól működött. Időnként próbálkozott mélytorokkal, de ez egyrészt nem is sikerült, másrészt engem nem is annyira érdekel. Néha én is belemozogtam, de ez még bőven nem volt kényszerfranciának nevezhető, inkább csak ütemes belemozgásnak. A lényeg viszont az volt, hogy össze-vissza nyalta-falta a golyóimat mindenhol, ami óriási volt. A rendes sima francia is nagyon ment neki, pláne, amikor a makkra koncentrált és erősen szívta-nyelvezte azt. Szerintem mélytorok-kényszerfrancia nélkül is kimondottan erős a franciája.

Miután felrakta a gumit, jó hosszú lovaglás jött, amiben mindketten aktívak voltunk. Időnként erősen hozzámnyomta magát, máskor pedig felguggolva lovagolt. Mindkettő nagyon szuper volt. Végül átváltottunk hason fekve hátulról poziba, ami mindkettőnknek a legjobban bejött. Így is elvoltunk hát egy darabig, de már egyre gyakrabban kellett megállnom vagy lelassítanom, nehogy eldurranjak. Az egyik ilyen után már nem is tudtam visszatartani és végül a gumiba végeztem.

Adrienn gyorsan felderítette a helyzetet, hogy mehetek-e mosakodni, de nem volt ott senki, úgyhogy mehettem. Utána már csak semmiségekről volt szó, aztán mentem dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Elsőre voltam, előre kérte és adtam. Tudott visszaadni. A VTR miatt egy extra benne volt. A csókot nem kértem, a szájbaélvezést választottam, de aztán nem is éltem vele. Végül a mélytorok-kényszerfranciával sem éltem igazán, pedig alap lett volna, de én inkább csak egy sima szexet akartam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves-aranyos-normális hölgy Adrienn, széles választékkal és nagyon vendégcentrikus hozzáállással. Nem döntöttem el, hogy megyek-e még egyszer, de most sem volt túlságosan előre tervezve, szóval akármi is lehet. Ha nem mennék, az inkább annak lesz köszönhető, hogy most nagyon sok kiszemeltem van (újak és "klasszikusok" is), nem annak, hogy Adriennel valami gond lenne.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adrienn szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet