Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ALEXA

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-02-16 14:56:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALEXA +36707096594 117105 erotikus masszázs

drkv a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg ALEXA hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
feneketlen mélytorok
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Alexát hívtam, elsőre felvette a kolléganő, korrekten elmondta a lehetőségeket, költségeket. Sőt időpontot is kaptam másnapra (félórával későbbre a számomra ideálisnál). Abszolút rendben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A hely a kollégák által sokszorosan megénekelt Margit körúti ház a Mechwart ligetnél (ahol még soha nem voltam). Az autót a Mammut parkolójában hagytam, egyébként reménytelen a parkolás. Innen 1 villamosmegálló és 1 perc séta a ház. Nyilván a GPS is odavisz, nekem GPS-re a Mammut parkolóba való benavigáláshoz volt szükségem. Ritkán járok arra. A ház elől felhívtam, eligazított, ahogy a kollégák írták, a lakás számát kell keresni, az emelet/félemelet könnyen összezavarja a hozzám hasonlókat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban Alexa várt, nem hallottam, nem láttam senki mást, elegáns nagypolgári lakás, nem tudok olyan részletes leírást adni mint a kollégák, én elvesztem Alexa testét, melleit figyelve. Annyit jegyeztem meg, hogy csak asztalból 3 van a szobában, ezen kívül nagyméretű masszázságy és szintén nagyméretű tatami.
A fürdőszoba is igényes, kényelmes, kellemes. Igyekeztem a fürdéssel.
ALEXA külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Alexa a képeknek abszolút megfelelő bombázó. Tökéletes , napbarnított test, nagy és szép mellek (csak sejteni lehet a szilikont), teljesen természetesnek hatnak. Lapos has. Amikor visszamentem fürdés után a szobába, tanga melltartó kombinációban fogadott. Leesett az állam, a zsinóros tanga hátul semmit nem takart csak kihangsúlyozta a tökéletes feneket, elöl a pici háromszög éppen elfedte a puncit. A melltartóból majdnem kibuggyantak a mellek.
1. ALEXA +36707096594 beszámoló Budapest 117105 erotikus masszázs
3. ALEXA +36707096594 beszámoló Budapest 117105 erotikus masszázs4. ALEXA +36707096594 beszámoló 2023-02-16 16:36:54 erotikus masszázs 1171055. ALEXA +36707096594 beszámoló 2023-02-16 16:36:54 erotikus masszázs 1171056. ALEXA +36707096594 beszámoló 2023-02-16 16:36:54 erotikus masszázs 117105
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs a 2 kényeztetés között volt és minimális. Az első kényeztetés után jól is esett, lazított és újult erővel folytathattam az erotikus részt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Fürdés után a tatami mellett állva ölelkeztünk, lassan elkezdtünk csókolózni. A mellek nagyon igyekeztek előbújni, közös erővel levettük a melltartót, az így előkerülő mellek semmit nem vesztettek magasságukból, teljesen természetesnek hatottak. A mellbimbókat kezdtem kényeztetni, nyalogatni, a nyalogatás hatására megnőttek, megkeményedtek. Annyira izgató volt a zsinóros tanga, hogy elgondolkoztam levegyem-e róla.
Aztán Alexa javasolta, hogy folytassuk a tatamin, nem volt ellenvetésem. Megszabadultunk minden ruházattól. Ölelkeztünk, csókolóztunk a tatamin. Alexa erős izmos nyelve átcsúszott a számba, közben megcsodáltam újra a melleit és lapos hasát, simogattam a punciját. Óvatosan, lassan becsúsztattam az ujjamat. Itt újabb meglepetések fogadtak, egyrészt jó nedves volt a puncija, a nedvesedés később fokozódott, másrészt egyszer csak játékosan de határozottan megszorította az ujjamat a puncijával. Sajnos nem a farkamat...
Aztán Alexa haladt lefelé a testemen, puszilgatva, simogatva, elérkezett az éppen félárbócon álló farkamhoz, lassan a szájába vette, nem volt meglepetés hogy a félkemény farkam tövig eltűnt a szájában, viszont ahogy a farkam keményedett ugyanúgy tövig elnyelte. Végül a (nem túl nagy) farkam kőkeményen állt és Alexa változatlanul teljesen eltüntette a szájában, sőt sokáig úgy is tartotta, reflexből időnként megfogtam a fejét, ráhúzó mozdulattal, de teljesen felesleges volt, hiszen Alexa saját magát mélytorkoztatta. Kérésemre ahogy lenn tartotta a száját, az ajkával megszorította a farkamat. Ezektől állandó orgazmus közelben voltam. Párszor elvettem tőle a farkamat, csókolóztunk, majd újra eltűnt a farkam a szájában. Végül már nem nem bírtam tovább és nyögve a szájába élveztem. Kivárta amíg lenyugszom, csak ezután engedte ki a farkamat a szájából, és küldte az utódokat a papírtörülközőbe.
Ekkor jött a masszázs részben ecsetelt nagyon rövid masszázs.
Utána újra a tatamira heveredtünk. Csókolóztunk, most kicsit nehezen ébredt a farkam (öregszem..) Alexa nagyon segítőkészen dolgozott a szájával, ahogy megkeményedett a farkam, kérésemre rendkívül lassan csúszott végig a szája a farkamon, majd teljesen bekapta a farkamat újra és újra. A második kört már jobban bírtam.
Alexa két mélytorkozás között feljött hozzám egy buja, mély nyelves csókra, aztán folytatta az eszméletlen szopást.
Aztán gondolt egyet, meglovagolt, lába közé illesztette a farkamat, a puncija csúszkált a farkam szárán, a makkom meredezett a hasánál. Csak nyögni tudtam, a hasadra fogok élvezni.
Elmosolyodott, OK. És lőn, a felhő kiadta csapadékterhét, nem spriccelt, csak bugyogott a lapos hasára.
Először úgy éreztem, újraélesztésre lesz szükségem, de magamhoz tértem és kis pihenés után érzékeny búcsút vettünk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
NIncsenek extrák, Alexa maga extra...
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összebenyomás az, hogy egy eszméletlen buja, nagyon jótestű hölggyel találkoztál, akivel olyan az erotikus együttlét, mintha 100 éve ismernétek egymást. Azt a szorítós puncit azért jó lenne megpróbálni, dehát ez egy másik helyzet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALEXA erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-24 07:46:32
Kedvcsináló ez az írás! Élménydús, részletes. Köszi

2023-02-16 19:39:48
Jó lett ez az írás! Minden fejezete hiteles….Alexa valóban kivételes Nő!

2023-02-16 19:06:38
Mindkettőtöknek gratulàlok!

Hiszen Alexa egy nemzeti Közkincs, egy tökéletes vendéglátó, aki az elsőáldozós tekintetével szerintem mindenkit elvarázsol, ha az karnyújtásnyi távolságra van tőle:))
Mutasd mindet

FunkciókALEXA legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2023-07-07) : Nem sok időt hagytunk rá, ezért csak deréktól fölfelé masszírozott. Olajat használt hozzá, közepes erősséggel csinálta. Nem vagyok szakértője a témának, de érezni lehetett, hogy képzett masszőzről van szó. A vállaimnál kicsit erősebb fokozatra váltott, nem hagyta ki a lapockákat sem.

(2023-01-12) : A makkom, kérés nélkül, egy gyakorlott kardnyelő profizmusával, komótosan szuszakolja a a mandulái közé, lent is tartja, nem prüszköl, nem öklendezik.Gyorsít, lassít, játszik, élvezi.

(2023-01-10) : Helycsere következett. Én hanyatt, ő pedig elindult felfedezni úgy, ahogyan én őt. Kiemelném a francia tudását, amellett pedig amit kértem, azt meg is kaptam. Az utóbbi évek TOP 3-as fellációjában részesültem. De még nem akartam elsütni a fegyvert, így megint cseréltünk.

nagyon jó: 4db
(2023-08-26) : A fürdőből kijövet átöleltük egymást, eleinte apró puszik, majd csókók következtek. Csókja nagyon erotikus, és közben szemében, egész lényében ott a huncutság, a bujaság. Egymás testének felfedezésében én voltam az aktívabb, gyorsan lekerült a cicifix. Alexa javasolta, hogy ezt azért fekve kényelmesebb ám, így irány a tatami.

(2023-03-05) : Tematikus és hatékony produkció volt. Aki szereti a kellemes és profin bemutatott masszázst, annak Alexa tökéletes választás lehet. Deréktól vállig mindent meggyurkált. Sőt még a karomat is. Közben folyamatosan csacsogtunk. Nem csak a masszázsról, hanem az élet más dolgairól is.

(2023-02-04) : Hasra vágtam magam a stabil, kényelmes padon és a maradék időben egy kellemes, simogatós szeretet masszázsban volt részem. A hátamat, vállaimat vette először kezelésbe, majd a derekam és a lábaim kerültek sorra, ami nekem akkor már különösen jól esett.

: 3db
(2024-10-13) : Most kezdődött a csoda,lassú mozdulatokkal kézbe vette szende kis virgácsomat,finom kezeivel kényeztette lőszertartómat,tenyerébe vette úgy bánt vele mint a himestojással,néha a kanócot a fűggőleges irányba igazitotta,addig addig míg az bizony megizmosodott!

(2023-06-24) : szájába vett, de épp amikor már elkezdtem volna hozzászokni az érzéshez újból feljött és a számra, nyakamra, mellkasomra lehelt csókokat. Miközben így csúszkált rajtam fel s alá, elölről és hátulról is megcsodálhattam, simogathattam, puszilgathattam a testét amit finom sóhajtásokkal nyugtázott

(2023-06-02) : Telt ajka bekebelezte az enyémet,nyelve lágyan csatázott nyelvemmel,surárzott belőle az odaadás,az örömöt adni akarás.Olyan érdekes szexuális vágyat hozott ki belőlem,hogy magam is meglepődtem!I