Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Cindy

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-05 21:43:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Cindy +36301471249 121431 erotikus masszázs

Navigator_Man a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Éden Cindy hirdetővel
ennivaló lábfej
jól átmozgat, átgyúr
ínyenc láberotika
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
A mostani randevúm Cindyvel nem az első volt. Így nem volt probléma, hogy amikor villogott az adatlapján a „Most hívhatod, telefonnál van, felveszi.” felirat, és tárcsáztam a számát, nem vele tudtam beszélni, hanem az egyik kolléganőjével (vagy a szalonnak az adminisztrátorával, ha van ilyen). Tudtam is, hogy annak ellenére, hogy ilyen felirat villog, nem biztos, hogy a hirdetővel tudok beszélni, de legalább telefonon mindent le tudtunk egyeztetni, megkaptam a kiszemelt időpontot. Pozitívum, hogy itt a telefon kezelője ilyen esetben rögtön jelzi, hogy nem ő a célszemély.
Először egy órás randevúban állapodtunk meg, de a találka napján kedvem támadt ezt meghosszabbítani másfél órásra, amennyiben lehet. Mivel akkor még nem volt telefonon elérhető a kisasszony, írtam egy e-mailt a szalon e-mail címére, amire nemsokára megérkezett a pozitív válasz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető helyen van szalon: az 1-es villamos megállójától kb. 2-3 percet kell csak sétálni (a megállóból látszik is az épület), az M3 Göncz Árpád városközpont megállójától pedig – tempótól függően – 5-10 perc gyalogosan. Az úti cél egy több emeletes, modern épület, amin két bejáratot lehet látni. De a bejáratok betűjelzése jól láthatóan ki van téve, így nem lehet eltéveszteni a helyes irányt.
Mivel az épület egy nagy lakópark része, ami körül pedig egy nagy lakótelep van, így az autóval érkezők is a közelben le tudnak parkolni.
Telefonálás előtt érdemes lehet megvárni, hogy zárjon az autósok lámpája, mert úgy jobban lehet hallani a kapukódot (a berendezést az előző ottjártam óta megjavították, így már ismét működik a beengedő rendszer), amit beütve bejutást nyer a kalandor az épületbe. A megfelelő szintre való felliftezés után balra fordulva pedig gyerekjáték a megfelelő ajtó megtalálása, mivel ott csak az az egy van.
Szerencsére a mostani ottjártamkor teljesen kihalt volt minden, senkivel sem találkoztam, se odafele menet, se eljövetelkor.
Megérkezésemkor csengettem, mire bebocsájtást nyertem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A cipőt a kis előtérben kell levenni és otthagyni. Innen nyílik egy folyosó, amitől, ha minden igaz, jobbra egy masszázsasztalos szoba van, balra pedig két tatamis, illetve szintén két fürdőszoba. A megvilágítás diszkrét, de mindent jól lehet látni. Rend és tisztaság, mint itt mindig.
Cindy abba a tatamis szobába vezetett, amiben úgy két héttel ezelőtt is volt szerencsém megfordulni. Benne az oldalsó falakon két nagy tükör a mozis élményhez, sarkaiknál két-két sárgás fényű LED-es gyertya, a hátsó fal ablakán lévő függöny összehúzva, mert már nem volt szükség a kinti fényre, ugyanis előző ottjártam óta az áramszolgáltatás is helyrejött, a szobát pedig lilás - szintén LED – fény világította be halványan, hangulatosan – ami a randink végére zöldre váltott. Az ablak alatt kis polcos szekrény, keleti szobrocskákkal (az együttlétünk alatt pedig végig távol-keleti megnyugtató zene szólt). Mellette egy kis asztalka, egy digitális órával, aminek a számai láthatóak a mennyezeten, így kényelmesen nyomon lehet követni a kegyetlen idő múlását. Az ajtótól balra egy szék, arra pakolhattam le a ruháimat, majd kaptam egy törölközőt és Cindy átkísért a másfél méterre lévő fürdőszobába.
Ebben a fürdőben voltam két hete is. Benne egy zuhanykabin (amiben egy falra szerelt adagolóban van a tusfürdő), egy wc és egy mosdó. Gyors zuhanyzás után választottam a kikészített kétféle dezodor közül, befújtam vele magam, majd siettem vissza a vendéglátómhoz.
Viszont a randevú végén most volt szerencsém a másik fürdőszobához is. Ami az előző szomszédságában van. Ez tágasabb, itt kapott helyet a mosógép, illetve a wc-n és a mosdón kívül nem zuhanykabin, hanem kád van, rajta zuhanyfüggönnyel. Valamint itt két falra szerelt adagoló szolgáltatja a tusfürdőt.
Mindkét fürdőben száraz volt a kilépő, illetve szép nagy, nedvszívó törölközőt kaptam vendéglátómtól.
Éden Cindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megítélésem szerint Cindy itteni fotói retusmentesek, egy az egyben fedik a valóságot. Mint ahogy a megadott adatai is. És mivel arccal hirdet, így akinek tetszik Cindy a fotói alapján, annak a csalódás kizárt.
A vendéget egy alacsony, de arányos testfelépítésű, vékony, szép arcú lány fogadja, okos szemekkel. Haja hosszú és sötétbarna, mellei kicsik de formásak, popója szintén formás. Tetoválást sehol sem láttam rajta. A kezein lévő ujjai vékonyak és hosszúak, körmein most világoskék pandás manikűr. Ilyet én még korábban nem láttam, nagyon tetszett. A lábfejei viszonylag kicsik, kecsesek. Először még rejtve voltak, ugyanis fekete combfix volt rajta érkezésemkor. Ezen kívül alul fekete, felül bordó fehérneműt viselt, rajta barackszínű köntössel. Nekem nagyon bejött a szettje.
1. Éden Cindy +36301471249 beszámoló Budapest 121431 erotikus masszázs
3. Éden Cindy +36301471249 beszámoló Budapest 121431 erotikus masszázs4. Éden Cindy +36301471249 beszámoló 2024-05-06 10:08:50 erotikus masszázs 1214315. Éden Cindy +36301471249 beszámoló 2024-05-06 10:08:50 erotikus masszázs 1214316. Éden Cindy +36301471249 beszámoló 2024-05-06 10:08:50 erotikus masszázs 121431
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Mivel 90 percre látogattam meg Cindyt, erre a két kéjes élmény között került sor.
Igazából az első nagy durranás után annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy ez majdnem ki is maradt. Meglátásom szerint komolyabban gondolkodó, igazán érett nő Cindy, ráadásul érdeklődő is. Mindezek mellett olyan dolgokra is emlékezet velem kapcsolatban, amiket már régebben említettem neki. De aztán arra kértem, hogy a nyakamat és a vállaimat masszírozza meg. Így hasra vágódtam, ő letelepedett mellém, bekent krémmel és kellemesen átmasszírozta a kért testrészeket, kiegészítve a hát felső részével is. Kellően erősen, olyan közepes erővel csinálta. Bár nem a masszázs miatt járok lányokhoz (erre a célra van külön masszőröm, aki férfi, és rendszeresen jól átgyúr 60 percben), ezt a masszázst élveztem. Közben persze tovább beszélgettünk, de volt néhány olyan perc is, amikor csendben élveztem ezirányú ténykedését. A végén pedig többször is végig húzta a pandás körmeit a hátamon, a vállaimtól egészen a combjaimig. Egészen rendkívüli érzés volt!
A randinknak ez a része kb. 10 percig tartott.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Mikor visszatértem a fürdőből, átadtam Cindynek a külön neki szánt kis ajándékaimat. Ő pedig megkérdezte, hogy szeretném ezt a 90 percet. Arra kértem, üljünk le a tatamira, és először beszélgessünk. Így is lett, leültünk egymással szemben, én pedig az ölembe vettem a fekete combfixbe bújtatott lábait. Kis simogatás után megkérdeztem, lehúzhatom-e őket. A felhatalmazás után először a jobb lábáról távolítottam el eme textíliát. És feltárult előttem a szépséges meztelen lábikója. Fehér, viszonylag kicsi, kecses, vékony lábfejjel, amelyek vékony, hosszúkás lábujjakban végződtek. A lábujjakon pedig fekete körömlakk. Eszméletlenül jól nézett ki! Persze nem bírtam ki, hogy ne pusziljam végig a lábfejét. Majd a bokáját. Aztán a talpát, a nagylábujjától a sarkáig, majd vissza. Kellemes, puha. Vékony, szép formájú, gyönyörű. Ezután a számba vettem a nagylábujját, azt követően a többi lábujjait is. Aztán pedig mind az ötöt egyszerre. Annyira, hogy a nagylábujja már a torkom felé járt. Ezután végignyaltam a talpát, többször is. Majd következett a bal lába. Erről is lehúztam a combfixet. És itt jött egy kis meglepetés. Ugyanis ezen a lábán a lábkörmei bordóra voltak kifestve. Az egyiken feketék, a másikon bordók. Eszméletlen összkép! És mint a fehérneműi. Ezzel a lábfejével és talpával is megcsináltam ugyanazt, mint amit a jobbal. Aztán a két meztelen talpát egymás mellé fogtam, gyönyörködtem bennük, majd belenyomtam az arcom a talpaiba és egy rövid időre így maradtam.
Ezt követően arra kértem, fogjon rá a két talpával a velem egykorúra. Ügyesen megtette. Majd elkezdte húzni, le, fel, le, fel. Megállapítottam, hogy belejött. Korábbi randinkon, mikor ezt kértem tőle, még kicsit ügyetlenebb volt, akkor kézzel be is kellett segítenem. Már nem. Egymaga szépen, ügyesen kivégzett a talpacskáival. Eszméletlen érzés volt! Lenyugvásom közben még simogatta a farkam a talpaival. A törölgetésbe pedig besegítettem.
Ezután egy jót (valóban jót) beszélgettünk, és megmasszírozott.
A masszázs után még bő 10 percünk maradt. Attól félt, hogy nem fog beleférni az újabb kéj. Én tudtam, hogy igen, mert éreztem, hogy eléggé fel vagyok pörögve. Elhelyezkedtünk, én hanyatt feküdtem, Cindy mellém ült, bal kezemnél a bal, arcomnál a jobb talpával, kezecskéivel pedig kezelésbe vette a velem egykorút. Közben én az egyik talpát simogattam, a másikat csókolgattam. Így, arcomnál a gyönyörű, fehér, puha talpával ért el az újabb vég a kezei által. Nagyon jó érzés volt!
A kis törölgetés után még maradt is pár percünk, így kicsit még beszélgettünk, majd elkísért zuhanyozni.
A zuhanyzást követően öltözés, búcsú, és ismételten a napsütéses város várt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezésem után, még a zuhanyzás előtt kitettem a kis asztalkára, kérés nélkül. Nem tudom, hogy Cindy előre kérte volna-e, de én így és ekkor szeretem lerendezni, mindig, a többedik, bármennyiedik találkozón is.
Azt, hogy pontosan mit vállal Cindy, meg lehet találni a szalon honlapján. Mint ahogy az árakat is. Van pár extrája is Cindynek, de azok csak olyan szempontból extrák, hogy jelezni kell, ha szeretné valamelyiket igénybe venni az ember, fizetni külön nem kell értük. Én a láberotikát kértem (mint mindig), és nem is csalódtam (mint eddig soha).
Az ár úgy a budapesti átlag alsó határánál lehet. Összevetve azzal, amit kaptam érte, számomra bőven megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Cindy egy tényleg cuki teremtés, de ez szerintem elsősorban a méretéből adódik. Ugyanakkor belsőleg pedig egy komolyan gondolkodó, értelmes lány. Nyitott, érdeklődő, kiválóan lehet vele beszélgetni is. Masszírozni is jól masszíroz és nagyon ennivalók a lábfejei, talpacskái. Igazából egy kis tündér. Tartalmas másfél órát töltöttem el a társaságában.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Cindy erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-24 20:02:54
Ez a beszámoló szerintem rendben van. mindent megtudtunk amit lehet.

2024-05-08 17:50:01
Részletes láberotika leírás jó beszámoló

2024-05-08 02:43:19
Ebben a műfajban jól érezted magad. Ehhez kétség nem fér hozzá. Írás ezt mutatja be.

2024-05-07 19:06:59
Nagy jó beszi, köszönet a szerzőnek. Cindy valóságos éden varázsol a beszi szerint

2024-05-07 09:19:34
Nagyon jó írás. Jó élmény lehetett. Grat!
Mutasd mindet