82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-07-05 10:52:59
Kisoroszlán1!
Nem volt rossz napom. Sosincs rossz napom! Ronin hozzászólásával lényegre tapintott.
A telefon soha nem lesz lehalkítva, maximum rezgőre, és mindvégig a szobában lesz. Ennek nyomós oka van.
A kutyus még kölyök, örül mindenkinek. De a beszi alapján elgondolkodtam.. Lehet veszek még egyet, hogy elfoglalja magát :D
Nehéz megállnom mai napig, hogy releváns hozzászólást ne tegyek a beszire, de azt gondolom, nem az én dolgom megítélni embereket, sem ítélkezni. Jó ideje megteszi azt más.

2018-06-30 22:38:08
A külső leírás számomra nehezen értelmezhető és hiányos, alig írtál a külsejéről, miért nem jött be? Adós maradtál ezzel.

2018-06-30 06:02:43
Szerintem pont jól leírja azokat a dolgokat amik engem is marhára tudnak zavarni...

2018-06-29 08:08:13
a leírás és a válasz alapján úgy tűnik, hogy egyikőtök sem volt top formában az adott napon. Megfelelő partnerrel senkinek nincs szüksége színészi képességekre

2018-06-28 16:08:30
Nagyon remélem, hogy csak rossz napja volt valamelyikötöknek. Kingus a fényképei és az eddigi beszijei alapján az egyik legizgatóbb és legizgalmasabb csajszinak tűnik számomra. Elég régóta szeretnék eljutni hozzá. Remélem, előbb-utóbb sikerül is.

2018-06-28 12:46:49
Azt hiszem, ide hatványozottan érvényes a mondás: Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Nyafis voltál, semmi nem volt jó, ezzel Te se sokat segítettél vendéglátódnak elvarázsolni Téged. Ráadásul még vázlatos is az írásod. Szóval ez most csak átlagos.

2018-06-28 12:20:11
Még szerencse, hogy személyesen ismerem ezt a szexéhes vadmacskát :)
Tudom, hogy nem ilyen - és ezt a sok kíváló beszije is megerősíti!
Talán csak nagyon rossz napja volt, bár inkább azt hiszem hogy te szúrtál el valamit nála amiről diszkréten hallgatsz....

2018-06-28 09:40:43
Kingus, írhatsz viszont reakciót a beszámolóra...néha sokat számít az is.

2018-06-28 09:37:06
Kàr, hogy mi lányok nem ìrhatunk beszit, beszire.. Valahogy ùgy érzem, akkor születne meg az a valòs kép a "milyenségemről",amire kìváncsi mindenki, mikor beleolvasgat egy-egy beszàmolòba.
     1 - 9 / 9

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.