Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-06-11 13:11:15
Hát igen, valóban masszázs programot nehéz besűríteni 1 órába. Illetve lehet, de elveszik a lényeg egy része. Egyébként jó beszit írtál. A reag is sok információval szolgál Hannáról, így együtt különösen sokat segít a tájékozódásban. Köszönöm!

2019-04-15 10:52:52
Hanna ilyen,muszaly rászánni a másfél órát, akkor tud igazán kiteljesedno

2019-04-09 21:46:45
Kezdő létedre elég jó írás, sose rosszabbat. Az élmény meg a tiéd marad örökre.

2019-04-09 13:20:06
Nagyon jó beszámoló kellő terjedelemben.Csak így tovább. Gratula.
     1 - 4 / 4

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.