Beszélgetés a beszámolórol

Tovább a beszámoló olvasásához

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-29 21:24:43
Nagyon jól visszajött az élmény, nekem is nagy kedvencem.

2019-03-14 06:55:02
Jó a beszi, de kár hogy megfutamodtál! Pedig nem olyan vészes az ügy, így ezen tapasztalat nélkül kell tovább tengetned az életed..... de hol marad a vagányság? Gratulálok, a tálálka leírása remek!

2019-03-13 17:12:45
Hasznos infót írtál. Bár pont evés közbe olvastam és majdnem abba hagytam, de nem vagyunk egyformák.

2019-03-13 16:04:31
Kedves kutató, nálam ilyen gyorsan nem lehet kihúzni a gyufát szerencsére hogy már az ajtótól elküldjek valakit :Damennyiben egy úriemberrel találom szembe magam(na persze remélem az illető hoz magával pajzán gondolatokat) akkor ilyen probléma nem esik majd abba a bizonyos rendszerbe :)

2019-03-13 15:38:30
Olyan jól és plasztikusan leírtad a randitokat, hogy én már előre, biankóban, ki is osztottam Noéminek egy kék minősítést ....amennyiben én is ilyen VIP kiszolgálásban részesülnék majd mit te.

Természetesen ez az áldott állapot csak akkor valósulhat majd meg, ha nem csapja rám az ajtót amikor meglát engem...

2019-03-13 09:41:02
Hát jó a beszámoló, Noémit azt hiszem meglátogatom, táplálkozás-életteni tanácsokat Tőled nem fogok kérni, az bizti.:)

2019-03-13 09:33:16
Részletes jó beszi, tényleg ilyen a lány....én visszajárok hozzá.

2019-03-13 07:30:16
Brutálisan őszinte és érzékletes beszit írtál egy kivételes lányról, akit szerencsére én is jól ismerek így nem volt nehéz a filmedet magam elé idézni. Jó döntés volt nem visszakapnod az utódaidat:)
     1 - 8 / 8

Moderálási elvek

Bár ezen a felületen nem nagyon moderálunk, kérjük mellőzzétek a vulgáris, sértő, bántó hozzászólásokat. A negatív dolgokat is meg lehet fogalmazni úgy hogy ne alázzunk porba senkit, és emberek maradjunk.
Kérek mindenkit, legyen kultúrált, és ne kelljen moderálnunk.
Tartalmi moderálást nem fogunk végezni ezekben a beszélgetésekben, csak akkor szólunk közbe, ha a fenti gondokat jelzik nekünk.

Ez a beszélgetési forma nem váltja ki a beszámoló írást.
Kérünk mindenkit, ha volt a hirdetőnél írja meg beszámolóban.
Amennyiben nagyon sokan itt jelzik, hogy voltak a lánynál, és itt írják le a véleményüket beszélgetésben, beszámolót viszont nem írnak, akkor limitálni fogjuk a beszélgetési lehetőséget, azokra, akik már írtak az adott hirdetőről beszámolót.


Kérem, hogy mindenki saját élményeit elsősorban beszámolóban írja meg, és utána hivattkozzon csak itt rá.

Így etikus.

Sajnos a múltbéli tapasztalatok alapján, sokan akarják személyes indítatású bosszúhadjáratra használni az oldal felültetit. Amennyiben sértett hősszerelmes kezdi telefröcsögni a felületet, az oldalról való kizárást von maga után. Kikosarazott emberkék ne itt próbáljanak bosszút állni.

Az 'ezt nem irom le mert moderálnák' típusú bejegyzésekért azonnal gondolkodási időt adunk. Ha moderálási elvekbe ütközőt akarnál írni, akkor mi úgy vesszük, hogy azt írtál.