31
Kiemelt
42
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Rebeka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 01:42:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Rebeka erotikus masszázs beszámoló Budapest

Dovunek a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Rebeka adatlapján úgy írta, hogy csak 12-től lehet hívni, nos én akkor próbáltam, és egyből fel is vette. Annak ellenére, hogy rendelési ideje elég szűk, még aznap belefértem a végére.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Forgalmas főúton, központi helyen van, kiváló a tömegközlekedés. Parkolás a környező mellékutcákban, lehet helyet találni, természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy háború előtti modern ház, szintenként két lakás, zárt lépcsőházban, tehát nem kell hosszú folyosókon tekeregni. Liftből kilépve mindjárt balra. A lift kellemes lassú utazás a sokadikra, talán legfelsőre kell menni. A lakás belülről teljesen rendben van, a fürdőszobában olyan érzés lenni, mint egy új építésű lakásban. A szoba is fel lehet újítva, de ott már nem azt figyeltem :-). Ami kell, megvolt: egy hatalmas matrac, mellette tükör, nagyon halk zene, hangulatfény, minden ami kell. Külön törölközőt kaptam az elejére és a végére, az egyéb kellékek (tusfürdő, szájvíz) a szokásos választékban.
Rebeka külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Rebeka egy fekete tangában és melltartóban fogadott. Itt már mindent leírtak a külsejéről. Vékony, alacsony lány, szép formákkal. Arcra az a "nem feltűnő" szépség, aki szerintem mindenki számára szimpatikus. Kaptam egy üveg vizet, az elején nem hiányzott, de a végére jól esett.
Rebeka, Masszázs Budapest IX. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-23 09:31:15
Rebeka +36 Budapest2023-01-23 09:31:15 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Megkérdezte, mivel masszírozzon, és megbeszéltük a programot, aztán fürdés. Masszázsként azt kértem, hogy fejtől lábakig menjen végig, azután legyen csúszka. Hát a masszázsra alig emlékszem, mert elbeszélgettünk mellette, ő kérdezgetett, masszírozott, én meg a válaszra figyeltem, nem is annyira, hogy pontosan mit csinál. Utána jött a csúszka, még hason voltam, amikor keresztben rám feküdve a testével kezdett masszírozni. Megmondom őszintén, ez nekem nem annyira jött be, bár volt tükör, de nem láttam olyan jól. De aztán jött a fordulás. Ekkor is keresztben folytatta a csúszkát, így már sokkal jobb volt, láthattam a szép kézbe illő melleit, simogathattam a popsiját, vádliját. De azért ezzel együtt a párhuzamos csúszka -amikor a cickók agyéktájtól az orrom hegyéig vándorolnak oda-vissza- jobban bejön. Na de ami ezután jött az mindennél jobb volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Finom érzéki simogatásba váltott, és apró puszikkal a testemen elindult lefelé, kezével már a farkamat fogva, azután nagyon kellemesen, közepes tempóban kezdte a kényeztetést. Kis idő múltán jeleztem neki, hogy ha van ehhez fogadókészsége, had kényeztessem én is egy kicsit. No ekkor megfordult, felém térdelt, gyönyörű punciját a nyelvem elé tárva. Egy darabig igazi kölcsönös -egyidejű- francia volt, de nagyon igyekezetem szorgoskodni, és éreztem, hogy ez Rebekára igen csak hatással volt, mert ő abbahagyta az orális kényeztetést, és épp csak kézzel simogatta a farkamat. Ez nekem így volt tökéletes, élveztem, hogy adhatok, az én szerszámom sem volt azért elfelejtve, de most Rebeka koncentráljon csak magára ... éreztem, ahogy teste megremeg, nagyot sóhajt, kicsit vonaglik, de még nem hagytam abba, igyekeztem nyelvemet még fürgén járatni a csiklóján, és egy-két perc múlva újra éreztem a teste remegését. Csak ezután lassítottam. Ekkor felém fordult, és finom csókolózásba kezdtünk. Majd rátértünk az én befejezésemre. Rebeka vállalja a prosztatamasszázst is. Gumikesztyűt húzott, majd elkezdte a finom behatolást. Közben a másik kezével, illetve szájjal kényeztette a szerszámomat. Az órára sandítva láttam, hogy van még időnk a másfél órából, így kétszer is megkértem, hogy iktassunk be egy fél perc szünetet, hogy a csúcs felé vezető utat többször is bejárhassam. Harmadikra aztán teret engedem a befejezésnek. A NFVSZ sem lett volna rossz, de most nem volt benne a csomagban. Gyors tisztogatás, után még mellém feküdt egy kis időre, és nagyon finom csókot váltottunk. Azután fürdés, öltözés. Búcsúként még megkínált csokival.
Elszámolás
A prosztatamasszázs az extra. Egyébként az adatlapon olvasható árak mérvadóak.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rebeka nagyon kedves lány, a barátnő feeling tökéletesen megvan. Nincs kizárva, hogy még felkeresem, főleg ha prosztatamasszázsról van szó, akkor ennél jobb nem is lehet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Rebeka erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-27 21:01:39
Jó kis beszámoló. Sokan tudjuk, hogy milyen aranyos Rebeka...

2023-01-23 14:49:26
Nagyszerű beszámolót írtál. Nekem ugyan nem kenyerem a prosztata-masszázs, mégis én is úgy érzem, hogy az élmény mértékében is, meg ár/érték arány tekintetében is EZ a Rebeka a pillanatnyilag legjobb szolgáltató - ami nagy szó, mert nagy itt a konkurrencia. Egy angyal ez a csaj. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókRebeka legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-05) : Masszírozni jól masszíroz, annyira nem azon volt a hangsúly, úgymond csak egy átívelés két levezetés között. Jó erőben van Rebeka és kellemesen éreztem magam a masszázs alatt. Közben beszélgettünk mindenféle dologról,.

felejthetetlen: 8db
(2022-12-03) : Közben szinte megállás nélkül tevékenykedik rajtam nélkül a végén kellemesen ellazulok.Befejezésül a hátamon oldalról egy érzéki csúszkát kapok finoman siklik rajtam nagyon izgató amikor a bimbói végig szántják a hátamat illetve a látvány sem volt utolsó amit a tükörben látni véltem.

(2022-09-20) : Masszázs közben jókat beszélgettünk arról, hogy meglepte őt hogy visszajöttem, mert megvallottam korábban, hogy nem igazán járok masszázslányokhoz. Kivéve - mondtam - ha ilyen csodákat találok, mint ti Tildával. Erre csak mosolygott. Manuális maszatolásom részleteivel nem untatnálak, viszont azt kiemelném, hogy Rebeka puncija csodaszép és hamar illatozni kezd, úgyhogy elég hamar átváltottam a szótlanabb üzemmódra és figyeltem az apró jeleket, amiket adott.

(2022-08-25) : Rebeka olajjat önt a hátamra finoman kezd masszírozni közben beszélgetünk a tükörben látjuk egymást.Nagyon jól eltársalgunk látszik rajta hogy tényleg érdeli amit magamról mesélek sokszor visszakérdez kicsit selypít de jól áll neki.

nagyon jó: 3db
(2023-01-16) : Én az olajat választottam így azt használta. A program eleje inkább csak a masszázsra irányul bár nagyon jó és szakszerű. Valamint ami nagyon tetszik az, hogy amikor végzett egy testrésszel akkor szépen letörli az olajat.

(2022-07-27) : Egy rövid zuhany után az ő masszázsa kérésemre inkább a lágyabb vonal volt, most főleg az érintésére vágytam, de nagyon ügyesen - és szinte észrevétlenül - átmasszírozta/simogatta a teljes testem, közben továbbra is beszélgettünk.

(2021-07-20) : Ami kicsit furcsa volt, hogy amolyan Duracell nyuszi formában dolgozott, egy pillanatra sem esett ki a sebességből, fáradhatatlanul és motorikusan nyomkodott. Nem használt túl sok kencét, az elején feltette a krém-olaj kérdést, szerintem több olajjal jobban jártunk volna, de nem szóltam. Fordulás után kaptam egy cicimasszázst, de ez már átvezet a következő fejezetbe.

: 1db
(2023-01-06) : Ezután a testemet végigcsókolva elindult lefelé, kezével már az ezredest fogva, na itt már nem voltam annyira zavarban, pedig féltem, hogy kihatással lesz az izgatottság a lenti dolgokra, de Rebeka nagyon is érti a dolgát