14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
54
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
Tia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 22:22:21

Shinrai
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon próbáltam többször hívni, de nem jártam sikerrel mert nem vette fel a telefont. Gondoltam egyet és írtam neki üzenetet az oldalon, hogy szeretnék találkozni vele, amire már rövid időn belül kedvesen válaszolt miszerint szívesen találkozik velem. Kértem időpontot mikor hívhatom mert szerettem volna hallani a hangját és a megadott időben felhívtam. Pár csörgés után felvette a telefont majd kis ismerkedés után leegyeztettük pár nappal későbbi találkánk időpontját, amit VTR-en is megerősíttettem, ami rövidesen visszaigazolást is nyert. A címet VTR-en kaptam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Zugló egy csendes környélkén található a ház, ami nem a magasabb panel tömbök egyikét erősíti, amit tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthetünk. A közelben láttam buszt és trolibuszt is, aminek megállóitól pár perc sétát kell megtennünk a célig. Én kora délután mentem autóval a pontos cím tudatában, GPS odavitt a ház elé, ahol ugyan azt írta az oldalán kedvesünk, több parkolóhely közül válogathatunk, de én csak egyet találtam, mondjuk az pontosan a ház előtt volt. A közelben nem láttam több parkolóhelyet erre számoljunk pár percet érkezésünkkor.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megérkezésemkor hívtam telefonon, amit elsőre nem vett fel, de kis idő elteltével visszacsörgetett és az újbóli híváskor megkaptam a bejutási kódot és az emeletszámot, ami rögtön a földszint utáni volt. Mikor felértem már hallottam az ajtózár nyitását, ami mögött megbújt szép vendéglátóm. Egy kis előszobába léptem, ahol levettem kabátom, cipőm, ami után kedvesem a folyosó végén lévő szobába invitált. A szobában egy nagy kényelmes franciaágy, éjjeli szekrény, kis pad, ahova a ruháinkat tehetjük és egy komód található, amin plüssállatok sokasága foglal helyet. A szobával szemben találjuk a tiszta fürdőszobát, ahol elhúzható ajtajú zuhanykabinban ejthetjük meg a tisztálkodást sok tusfürdő közül kiválasztva számunkra megfelelőt. A törölköző, amit lapunk nagy és a vizet jól szívja. A zuhanyzó előtt száraz kilépőre léphetünk, ami után a mosdóhoz lépve kikészítve vár minket egy kis papírpohár szájvíz kíséretében és akinek ez még nem lenne elegendő többféle dezodor közül is válogathat, ha érzi ennek szükségét. Mindenhol rend és tisztaság dicséri kedvesünket.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei szinte minden elárulnak kedvesünkről és ez a valóságban sem változik mert nagyon formás alakja van gyönyörű kézbeillő mellekkel, aminek bimbói érzékenyek, kényeztetésre jól reagálnak. Popsija kerek feszes és piszok jó érzés simogatni gyengéden markolni. Arckitakarás csak diszkrécióját erősíti mert a valóságban szép kerek formájú arca van vörös vállig érő hajjal keretezve és az a kedves mosoly egyből levesz a lábadról. Engem egy kék nagyon szexi topban fogadott és egy aranyos „Rudolf szarvas” mamuszban, ami nekem bejött mert azért tél van és a lába kicsit fázós. :)

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésem után a szobában leültünk kicsit beszélgetni, jobban megismerni egymást, mivel első alkalommal jártam nála. Kis idő elteltével az ágyra kikészített törölközőt magamhoz vettem és elmentem letudni a tisztálkodási kört, szájvízhasználatot sem kihagyva.

Mikor visszaérkeztem a szobába, kedvesem a lehető legszexibben fogadott mert gyönyörű meztelen testét csodálhattam és zárhattam karjaim közé. Itt már nem a szavakon volt hangsúly, hanem a tetteké. Nem kellett sok és egymással szemben állva élvezhettem finom csókját, ami igazi nyelves volt. Miközben nyelveink siklottak egymáson kezeim bejárták izgató formás testé. Markoltam fenekét, ujjammal simítottam két félgömbje közti vájatot majd hátát, derekát. Merev férfiasságom már combjának, hasának feszült és ezt megérezve kedvesem megmarkolta és finoman kényeztetni kezdte. Én közben már nyakát csókolva haladtam lefelé melleit birtokba venni. Markoltam finoman, bimbóit felváltva vettem számba szopni, nyelvemmel izgatni, amit meghálált keményedésével, kicsúcsosodásával. Ezután javasoltam folytassuk akciónkat az ágyon.

Jeleztem kedvesemnek, hogy szeretném szép kelyhét kényeztetni, amire engedélyt kaptam. Lefeküdt az ágyra kicsit szétette lábait én meg csókolva száját haladtam lefelé és persze melleit most sem tudtam kihagyni a kényeztetésből annyira izgatóak. Szoptam bimbóit, nyaltam gyengéden majd puszikkal haladtam tovább hasán, célom felé elérve szép kis pillangókkal megáldott punciját. Körbe pusziltam majd gyengéden lassan húztam végig nyelvem teljes hosszában. Ezt fokoztam felváltva hol gyorsabban hol lassabban lefetyelve egyre jobban nedvesedő kéjbarlangját, de persze csiklóját sem hagytam ki, amire megjöttek sóhajai majd gyengéd remegéssel elélvezett, amit jelzett is ujjaival védve érzékennyé vált gyönyör forrását.

Kis idő elteltével fölé térdeltem és gyönyörű keblei közé tettem farkam, amit nagyon jól fogadott mert két kezével összenyomta azokat, hogy jobban élvezhessem a közöttük való csúszkálást. Ezt követően hátamra feküdtem és megkértem, kicsit kényeztesse merev férfiasságom szájával is, amit örömmel megtett finoman ajkai közé véve azt. Kis kezezéssel, nyálasan nyelvét pörgette makkomon miközben haját simogatva fogtam fejét picit segítve mozgását rajtam, de nem hagyhattam ki popsija simogatását és nedves puncija simogatását sem. Ezután megkértem forduljunk klasszikus 69-be mert újra érezni akartam édes kelyhe ízét számban. Szopta farkam én meg közben nyaltam punciját hosszában néha bedugva nyelvem, amilyen mélyre csak tudtam majd kezemmel széthúzott popsija közé nyaltan ánusza rózsáját is érintve. Fantasztikus érzés volt, ahogy szopott, de nem így szerettem volna, ha elér a vég ezért kértem gumit, amit pillanatok alatt rám varázsolt és már ült is bele merevségembe szép lassan kezdve lovaglását. Ajkaink itt újra egymásra találtak és szinte el sem válva egymástól csókozva lovagolta tovább farkam. Ez már annyira jó és izgató volt, hogy éreztem, ha ezt így folytatjuk, hamarosan eldurranok ezért időt nyerve kértem forduljon kutyusba mert nem szerettem volna kihagyni popsija látványát, ahogy hátulról kényeztetem. Pillanatok alatt megfordult észbontó popsiját mutatva felém és már csúsztattam is be lassan farkam édes kelyhébe, amin egy idő után már csattogtam rendesen derekát megfogva húztam magamba. Ekkor már hangot is adott tetszésének, sóhajai szaporaságával, sűrűbb levegővételével. Közben, kicsit megpihenve, lassítottam mozgásomon simítottam gyengéden hátát, hogy egy utolsó rohammal érjem el a beteljesedést, ami nem is váratott sokáig mert fokozva tempóm egy utolsó nagy lökéssel férfiasságom bent tartva nagy nyögés kíséretében engedtem útjára az utódokat, puncija mélyén, természetesen a gumiba. Hagyott magában lenyugodni majd mikor magamhoz tértem, húztam ki farkam, amiről a gumit kedvesem távolított el és tisztogatta meg környékét.

Ezt követően kicsit megfáradva az ágyon beszélgettünk még úgy, hogy én feküdtem, kedvesem pedig mellettem ült kézközelben, amit ki is használtam mert simogathattam combjait derekát. Időnk vége felé járt így megkérdeztem elmehetek e még egy gyors zuhanyra, amire engedélyt kaptam. Mikor kijöttem a fürdőből szép vendéglátómon már rajta volt szexi kék topja és már nekem is csak fel kellett öltöznöm, ami után két puszival, boldog mosollyal az arcomon, kielégülve távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A elismerésre szánt virágszálak száma az átlag felett van kicsivel, de lassan már ez a csokorméret lehet az átlag. Kedvesünknél nincs extra mert amit vállal azt teljes mértékben alapból adja meg nekünk. Köszönöm azt a bizalmat, hogy utólag rendezhettem a csokrot az éjjeli szekrényre téve, ami addig egyszer sem került szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első látogatás mindig kis feszültséggel indul, hogy azt kapjuk e, amit vendéglátónktól várunk és úgy néz ki, mint a képeken főleg, ha az arc ki van takarva. A belépésem pillanatában tudtam jó helyen járok mert kisugárzása, kedves szép arca, mosolya egyből megnyugtatott. Az elején elmondta ő is szokott izgulni addig a pillanatig, amíg meg nem látja vendégét, de, ha minden rendben van utána teljes fegyelmét csak nekünk szenteli és azért van, hogy kielégülve, boldogan távozzunk tőle. Könnyen meg lehet találni vele a közös hangot, nagyon jó beszélgető partner és még véleménye is van.
Odaadó és azt keresi, miben tehet kedvünkre, mivel okozhatja a legnagyobb örömöt. Amit egy kicsit hiányoltam, hogy nálam nem nagyon kezdeményezett, ami betudható annak, hogy először voltam nála, de mindent megtett, amit kértem.
Nagyon szép hölgy vendéglátónk és nehezen tudom elképzelni, hogyha valaki egyszer meglátogatja ne akarna visszamenni hozzá.
Köszönöm neki ezt a szép délutánt és ha tehetem visszatérek hozzá én is mert egyszer élvezni a társaságát nem elég. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-01-14) : Melleire cuppanok és bimbóit gyengéden szép nagyra, keményre szopogatom. Szeretik az alapos gondoskodást. Később mellé térdelek és ajkai ölésébe adom törődésre vágyó tettestársam, hol óvatosan tologatva hosszan élvezkedek a pazar érzésben, látványban, símogatom teste minden részét. Kijjebb húzom, nyelve buksin táncol, csókolózik vele. Nem akarnám ezt a képet megszakítani, de én is szeretnék adni.

(2021-01-04) : A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is.

(2021-01-03) : Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is. Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik. Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-15) : Beöltöztetett majd lovaglás következett. Lágy poroszkálással indítottunk, mert sem akkor, sem később nem volt kedvem durvulni, maradtam a lágy szeretkezésnél. Misszionáriusban is vendégszerető volt, simogattam, ahol csak értem, majd amikor az ágy feletti órára nézve láttam, közeledik az óra vége, akkor a gyeplőt a lovak közé dobtam

(2020-12-07) : Ő pedig farkamat veszi kezelésbe, azaz szájba. A régi Tiás technikát alkalmazza, nem látom de érzem picit pörgeti a nyelvét a farkam körül a szájában, kellemes, finom nyelvmozdulatok. Én a punciját elősíkosítom, majd jön a rendes sikosító, de előbb a gumihúzás. 1 db volt kitéve az ágy mellett, azért Tia elnyúl és ő húzza rám, körme nem akadályozza

(2020-12-02) : Mikor rám hajol ízlelgetjük egymás ajkát vagy én mellbimbóit. Közben sem áll le. Mellkasomon támaszkodva tekeri csípöjét majd koppra rám csúszva mozog. Néha két kézzel megfogom és én tempózok alulról. Igencsak lövés közeli állapotba kerülök, ám mégis inkább visszafogom és egy fordulást javaslok, mit sikerül egybekelve véghez vinnünk.

nagyon jó: 5db
(2021-01-09) : A 69 végeztével missziben szeretkeztünk, nekem ez a kedvencem, hiszen mehet a csók a fülbe lihegés, csókok a nyakra, az érzéki csípőmozgással pedig neki is iszonyatosan jó érzést lehet okozni. Nem biztos hogy ez a kedvenc póza, de a randi során nekünk ez működött a legjobban, el is ment a kis hamis. :) Csere, kértem lovagoljon meg,

(2021-01-08) : Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni.

(2020-12-15) : Egy órára mentem, maga az action már inkább szenvedélyes volt, itt érezhető a barátnő feeling - akinek ez fontos. Kipróbáltunk egy-két pózt, majd missziben lett végem. Gyors tusolás, majd visszahuppantam mellé beszélgetni. Jó beszélgető partnernek bizonyult, beszélgettünk kicsit róla, rólam, majd szoba jött a második menet. Mondtam, hogy remelem sikerülni fog, de mondta, hogy bízzam csak rá magát.

: 3db
(2020-07-02) : Csókja nem vehemens, de nem is visszafogott. Érzékien pörgette a nyelvét a számban és kedvére ízlelgetett, miközben kezével elkalandozott a bájdorongom felé.

(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,