143
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nina_Afrodité erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Nina_Afrodité-

V.I.P hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-25 20:04:01

Robin95
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina_Afrodité reagálása

Drága Robinom!
Köszönöm:-*
Nagyon jól éreztem magam a társaságodban.
Készül a következő meglepi;-)

Puszim

Nina_Afrodité beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-11-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Beszámolokon.com-on szörfözgetve, a felsősorban, egy kiemelt helyen pillantottam meg először a hirdetését. Az oldalára kattintva szembetűnt, hogy milyen erős erotikus kisugárzással bíró képek sorakoznak ott egymás utánban. Az izgalmas képeinek áttanulmányozása után a bemutatkozó szövege fogott meg leginkább. Rendhagyóan összeszedett mondatait olvasva magas intelligenciájára és erotikus kiműveltségére következtettem. Feltételezésem, a telefonos egyeztetés során be is igazolódott. Nina nem csak egy ízig-vérig szexi nő, aki mindent tud a férfiakról, működésükről, hanem egy tanult lélekbúvár is. Könnyed, baráti hangulatú csevegésbe kezdtünk. Kitűnő kommunikációján már meg sem lepődtem. Akkor, az egyedi humora talált be legjobban. Többször is hangosan nevettünk a pajzán poénokon. Elcsodálkoztam, hogy milyen lazán eldumálgatunk pikáns témáktól kezdve a mélyen szántó filozófiai tartalmakig. Mindezt úgy, hogy akkor még említésre sem került a klasszikus értelemben vett, adatlapon hirdetett programja. Egyből megfogott az őszintesége és a közvetlensége. Ezek után egyértelmű volt, hogy meg kell őt ismernem személyesen is. A találkozó időpontját lefixáltuk, de annak tartalmáról, esetleges lehetőségekről nem is esett szó. Részletek ismerete nélkül is tudtam, hogy jól fogom érezni magam a kuckójában, történjen ott bármi is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újbuda központtól néhány perc sétányira van a csendes utcácska, ahol a Nina-féle menedékhely van. Így nevezem, mert ebben a rohanó világban, minden ide érkező férfi teljes megnyugvással és testi -lelki felfrissüléssel találkozhat.

Alleeban van bőven parkoló hely a gépjármű biztonságos tárolására. A tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagypolgári lakás, több, erre a célra berendezett szobából áll. Magas belmagasság, tágas terek és bensőséges hangulat jellemezte az egész helyszínt. A kezelés a bejárattól egyből jobb oldalra eső helyiségben folyt. A szobába toppanva, a baloldalon, egy hatalmas franciaágyat pillantottam meg elsőnek, amely hívogatóan kacsingatott rám. Masszív masszázs pad a szoba közepére volt felállítva. Körülötte a szokásos kiegészítők sorakoztak fel.

Fotelek és szekrények a bejárattól jobbra helyezkedtek el, amelyek olyan kellemes, otthonos érzést kölcsönöztek ennek a helynek. A falon művészi képek láthatóak. Nem valami ócska reprodukciók, nem is a mostanában trendinek számító, üveg felhőkarcolókkal teli, nyüzsgő életet bemutató urbánus fotók, hanem kézzel festett impresszionista művek. Ezek a festmények színében és hangulatában hely erotikus atmoszférájával szorosan korrelálnak.

Csendes, nyugodt hely. Hangulatfények, stílusos zene és kellemes illatok támogatják az ellazulást.

Fürdőszoba is rendben tartott, higiénikus hely. Tisztálkodáshoz mindenből volt bőven választék. Külön kézfertőtlenítő is volt elhelyezve, tekintettel erre, a Covidtól vészterhes időszakra.
Nina_Afrodité külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nináról sok képet láttam. Itt és a konkurens oldalon is átnyálaztam mindet. Tudtam, hogy mire számíthatok, mégis pozitív meglepetés ért. Nina élőben sokkal természetesebb hölgy, igazi, magával ragadóbb egyéniség. Ninát a bőség jellemzi. Ezt, nem csak rubensi idomaira értem, hanem a lelki gazdagságára is. Nőies idomain kívül a színes érzelem világát és magasan képzett szellemiségét is megmutatta nekem. Minden dimenzióban hamar egy hullámhosszra kerültünk, azonos rezgést produkáltunk.

Külsejére fokuszálva pedig, ha ki kellene emelnem testének két ornamens elemét, akkor azok bizonyosan az eper ízű ajkai és a gigantikus keblei lennének.

Kényelmes öltözékben fogadott. Térdig érő leggings-et és egy pólót viselt. Melltartó nélkül. Pont annyira takarta a szépséges idomait, amennyire kell, és pont annyira volt átlátszó is, hogy azért a piszkos maszkulin fantáziám beindítsa. Csak sejtetni engedett, finoman jelenített meg a dolgokat, nem volt az intimitás határait egyből átugró direkt marketing gerillaharcos amazonja.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Masszázs választható krémmel és/vagy olajjal történhet. Ehhez a padon hason fekvésben kell elhelyezkedni és rábízni magunkat Ninára. Elsőnek egészségügyi kérdésekkel puhatolózott a fiziológiai állapotomról. Gyógy masszőrök rutinos procedúrájával nyitott.

Majd a lábfejem alá egy törölköző tekercset helyezett, amely így kényelmes tartást adott a végtagjaimnak. Ezután, a tenyerébe jó nagy adag olajat csorgatott és elkezdődött az áldásos tevékenysége a bokámnál. Onnan indult felfelé, derekamon át a vállaimig. Az egész masszázs szakmailag precízen felépített rendszerben történt. Akkurátus mozdulatsorok követték egymást. Egyszerre volt lazító és felfrissítő. Voltak helyek, ahol csak mérsékelt intenzitással gyúrt meg. És voltak olyanok is, ahol, dinamikát váltott és progresszív módon gyömöszkélt.

Csukott szemmel adtam át magam az érzésnek, csendben hallgattam őt, megnyugtatott, ahogyan magyarázta az érintéseinek tematikáját. Lényeg az, hogy mire a végére ért, addigra szinte ujjá születve éreztem magam. Minden mozdulatom olyan könnyeddé és légiessé vált. Még a légzésem is felszabadult lett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
A kétórás program második része egy terápiás jellegű beszélgetéssel folytatódott. Nina jobb, mint egy klinikai pszichológus, mert a személyisége empatikus és joviális. Együtt érzően és szociálisan fogékonyan, társként viszonyult hozzám a kezelés alatt, nem pedig úgy, mint egy „ Na, majd én mindjárt megmondom, hogy, hogyan lesz neked majd a legjobb” személyi coach. A tekintete annyira szuggesztív, hogy szinte a lelkembe látott vele. Teljesen megnyíltam neki, nem maradtak titkaim előtte. Erre a baráti beszélgetésre nagy szükségem volt, általa fedeztem fel néhány, a tudatalattimban dolgozó elfojtást. A fejlődésem irányát együtt kijelöltük és ezzel párhuzamosan megkezdtük a személyiség fejlesztő tréningemet. Az edukációm további találkozóink alkalmával folytatódik majd.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két órás program után egy átlagosnak nevezhető csokor átadására került sor. Maximális diszkrécióval történt meg. Mindent egybe vetve bagatell, a kapott élmény ismeretében semmiség.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nina személyében egy olyan társra találtam, akinek a kezelése által jobban és jobbnak érzem magam. Testemben és a lelkemben olyan csatornákat nyitott meg, amelyek létezéséről eddig nem is tudtam. Egyedi bánásmódja és finom technikája a fejlődésemet szolgálja.

Ezúton köszönöm meg neki azt is, hogy aktívan részt vehettem az általa szervezett stúdiófotózáson, ahol, Glamour és boudoir fényképezés egyik szereplője lehettem. Természetesen a hölgyek voltak az objektívek fókuszában én csak asszisztáltam a gyönyörűségek mellett. Egy felejthetetlen élménnyel ajándékoztak meg engem. Köszönöm neked Drága Nina!

Már nagyon várom a folytatást. Vajon mivel lepsz majd meg engem a következő alkalommal?

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina_Afrodité erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNina_Afrodité legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2016-03-08) : Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött,

felejthetetlen: 2db
(2020-09-23) : Megérkezésemkor, hosszan elbeszélgetünk (szóval hagytam őt kibontakozni :) ) Mesélt magáról, hogy mint képzeli el a következő rövid időt velem és nélkülem a hosszú életet :D (bár azt már biztos nehezen tudja elképzelni :)) Megbeszéltük mi legyen a program, bár ezt nehéz volt végig csinálni, mert a tusolás után szinte össze voltunk bújva

(2016-07-16) : Bőségesen használja az olajat, ez a bőrömnek kifejezetten jólesett. Nina kérte többször is, hogy szóljak, ha túl erős v. gyönge a masszázs, igyekeztem is visszajelzéseket adni,

: 13db
(2020-06-29) : Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett.

(2020-06-28) : Mivel ez nálam elő-elő kerülő probléma, tehát van viszonyitása alapom más masszőzökkel, és bár elmondása szerint erre még nincs képesitése, igen profi masszázst kaptam e téren is.

(2020-05-17) : Fürdés közben Természetesen mind a ketten alaposan feltérképeztük egymás szinte összes porcikáját. Majd ezután bekísért a szobába ahol kellemes lágy zene szólt és megkért hogy hason fekve kényelmesen helyezkedjek el az ágyon