54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
5
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Amanda528 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Amanda528-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-17 14:05:08

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amanda528 reagálása

Szia. Kedves Szexxmanó. Örülök hogy ismét randiztunk. Köszönöm szépen a kis élménybeszámolót ismét. Mint az előző randi alkalmával, most is remekül éreztem magam.. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszillak

Amanda528 beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-18

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Könnyen sikerült elérnem. Küldtem neki egy SMS-t, hogy ma reggel mennék hozzá, amit VTR-en meg is kértem mivel SMS-re nem válaszol így figyeltem az oldalt mikor igazolja vissza, ami pár percen belül megtörtént.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval nagyon könnyen megtalálható a VTR-en kapott cím. Parkolás is egyszerű és van is hely bőven pontosan odasikerült állnom ahová a múltkor, ami jelenleg díjmentes.. GPS is pontosan odanavigált nem tévedett. A ház bejárata a kereszt utcáról nem a VTR-en kapott utcáról, de nincs eldugva. BKV járataihoz sincs túl messze pár perc séta villamostól és a busztól is.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín ugyan olyan mint amikor legutoljára nála jártam. Így erről új infót nem tudok írni. Egy minden igény kielégítő, amely higiéniailag is teljesen rendben van. Pedig van két tüneményes kutyus is. Nagyon barátságosak akár a gazdijuk. Fürdőben is minden megtalálható amire szükség van pár darab tusfürdő és köztük van a kedvencem is. Tiszta nagy nedvszívó törölközőt is kaptam. A szobába egy szobainasra érdemes tenni a ruhánkat. Az ágy meg szép nagy kényelmes francia ágy ahol látogatások érdemi része zajlik. Egy szóval egy tip-top jól karbantartott lakás.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Formás alkatú az ikrei nem kemények, de nagyon jól markolhatók és szereti is ha markolgatják őket. Otthoni ruhában fogadott, de most sem volt külön kérésem, hogy miben várjon majd talán legközelebb. Szép hosszú haja van csábító nézése megfogott teljesen rabul ejtett. Valószínű, hogy az utcán is megfordulnék utána. Kell ennél többet írni szerintem felesleges.

Action
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Most sikerült 5 perccel a megbeszélt idő előtt odaérnem, rácsörögtem és mehettem is nem kellett várnom. A lakásba puszikkal üdvözöltük egymást. Bementünk a szobába, de előtte cipő le az előszobába. Az ágyra telepedtünk beszélgettünk egy keveset az élet dolgairól, majd levetkőztem és elmentem az fürdőszobába egy gyors tusolás az egyik kedvenc tusfürdőmmel és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ahol ő az ágyon hanyatt fekve várta érkezésemet. Mellé feküdtem és simogatások közepette csókolózással kezdtük el ezt az egy órát, ami valóban igazi csók volt. Elkezdtem felfedezni teste többi részét is az ikreivel kezdve a sort. Halk hangokkal jelezte, hogy tetszik neki is ténykedésem. Az egyik kezemmel a még egyenlőre fent maradt bugyiba tévedtem. Ott érezhető volt a nedvesedés a jelei így elkezdtem dél felé indulni apró puszikat adva testének. Levettem a picike bugyit. Elém tárult a csoda szép puncija ahol elidőztem rendesen. Éreztem egy kis idő múlva, az édes ízt, ami annak a jele, hogy az élvezés határán lehetett. ez az íz egyre fokozódott elképzelhető, hogy sikerült is élvezésig nyalakodnom. Szólt, hogy most már ő szeretné kezelésbe venni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és hagytam magam meggyőzni, de mivel én se akartam tétlenkedni. így engedtem a csábító felajánlásának, hogy folytassuk kölcsönösen. Most már hátulról csodálhattam meg popóját és a punciját. Ő a barátomat vette megfelelő kezelésbe én pedig hol a puncit hol pedig a popsit vettem nyelvemmel gór cső alá. Golyszliktól végig nyalta falta barátomat ami nagyon tetszett neki. Nem is bírtam már nagyon tartani magamat. Kérnem kellett a védőszerelésbe öltöztetést, amit pik-pak fel is helyezett. Szintén megbeszéltük , hogy most misszionárius pózt választottuk, ami kiderült a kedvenc póza egyike. Egy kis síkosító a gumira és már bent is voltam a punciba közben pedig csókolóztunk nagyon finom a csókja, olyan barátnős igazi nehezen lehetett abbahagyni. Miközben mozogtam a puncijában nem is bírtam tartani sajnos a szűk punci szorításában magamat így útjára engedtem az utódokat. Még egy utolsó csók és előbújt a punci melegéből barátom. Az védőszerelés eltávolítását és a törölgetést rám bízta pedig ez a lányok feladata lenne, de nem csináltam belőle problémát. Tisztálkodás után egy kicsit még összebújtunk beszélgettünk.Sajnos az időnk a végéhez közeledett így egy gyors tusolásra mentem, majd felöltöztem búcsú puszikat kapva engedett el én pedig hazafelé vettem irányt, hogy megtudjam írni ezt a felejthetetlen egy órás randit. Csókollak.egy élmény volt veled ismét ez a reggel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint legutóbbi randink alkalmával most is a neki szánt csekély ajándékot érkezésemkor átadtam, amiknek szintén nagyon örült. Monda is nagyon finom volt a múltkori. Pesti átlag alatt vannak rózsaszálai, de a kapott élmény az magasan átlag feletti van nála.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét nagyon jól éreztem magam kedves társaságában. Újfent felejthetetlen élmény volt ez az egy óra, amit veled tölthettem. Köszönök mindent. Csókollak

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-11-19 22:25:01
Nagyon sok a helyesírási hiba, emellett elég rövid, ettől átlagos.

2020-11-18 11:10:40
Most meglepődtem,hogy ilyen gyorsan visszatértél a csodálatos Amandához. Ismerd el,hogy csak azért mentél,hogy ellenőrizhesd a kedvenc tusfürdődet!😄 Egyébként jól tetted,hogy vissza mentél, mert el lettél kényeztetve egy kitűnő programmal,mi pedig kaptunk egy jó beszámolót. Gratulálok a jól sikerült randihoz,jöhet a köv.rész!🙂

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 12db
(2021-01-11) : Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében.

(2020-11-06) : Hosszan csókolóztunk nagyon finom isteni a csókja míg ő barátomat keltette életre kezével jelentem sikerrel..Nehezen lehetett abbahagyni a csókot, de nem csak ezért mentem. Így az ikreit vettem gór cső alá. Amik nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására és ez tetszhetett is neki a hangokból m erre következtettem, egy kis idő múlva dél felé vitt az utam végig csókolva testét a punciig jutottam

(2020-10-19) : Amanda nyakoncsípte virgonc bűntársamat, megsimogatta a rudazatot,majd éreztem, hogy markában tartja már a zsákos családot is. Aztán szép lassan végighúzta kíváncsi nyelvét a száron, majd a tölténytárat is hasonlóan üdvözölte. Lágyan nyalogatta rudamat oda-vissza, közben a szabaddá váló felületet kezével simogatta.

nagyon jó: 23db
(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

(2019-11-11) : Gyorsan otthagytam a számomra oly kellemes cickó-jászóházat,és elkezdtem a déli tájon talált csodás kis kelyhet felfedezni.Először csak finom csókokkal illettem,majd köszöntésképpen benyalintottam a kis szárnyacskák közé,majd érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

: 29db
(2021-05-03) : Közben Ő sem maradt tétlen, csókolt, simogatott... majd szinte egyszerre gondoltunk egyet... vagy inkább hatvankilencet. Izgattuk egymást egy ideig, nekem nagyon jól esett, a francia tudása igen kellemes, kézzel-szájjal megfelelő változatossággal... ahogy kell!:) Amit én produkáltam, arról talán Amandát kell megkérdezni...:) Egy kis idő elteltével vegyvédelmi felszerelést kaptam és egy lovaglást háttal,

(2020-06-16) : Rövid idő múlva kértem a védőfelszerelést és egyből beleült. A lovaglásban hamar megtaláltuk szinkront és nem sok idő kellett,hogy mindketten hanghatásokkal jelezzük a másiknak a kellemes érzéseket.Egyre gyorsabban csináltuk, de szerettem volna még élvezni más pózban is az együttlétet,ezért mögé kerekedtem. Az első pózt sikerült hátólról "überelni",mintha pont beleillett volna a méretem az Ő kelyhébe.

(2019-06-17) : Majd az ágy mellé állva kaptam egy finom franciát. Közben hátranyúltam a háta fölött egészen a lucskos punciig, amelyet gyengéden elkezdtem ujjazni. Mikor má éreztem, hogy ha így megy tovább végem, mintha megérezte volna és gumit húzott.