6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-11-03 15:06:39

Voidem
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-11-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresztül egyeztettünk jóbarátommal, majd Amyvel is megbeszéltük a hármas találkozót. Előző nap hívtam, rögtön felvette. Nagyon kedves hangja volt. Mindenben tájékoztatott. Időpontot másnapra foglaltunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én autóval mentem. Oktogon közelében rendel. GPS/Waze segítségével könnyen odataláltok. Egyedül a parkolás volt gázos, általában fullon van, de ha szerencsétek van, akkor a közelben egy-két utcányira is találhattok helyet. BKV szempontjából: Oktogon, vagy Nyugati a metróval onnan pár perc séta. A parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Régi típusú bérlakásban fogadott minket. Tisztasággal, renddel várt ránk. A fürdő ízlésesem berendezett, kádas. Nem volt túl nagy, de a célnak megfelelő. Sokféle tusfürdő közül lehetett választani, tiszta törülközővel és kilépővel. Nappali a konyhával és az étkezővel egy légtérben van.
Másik lánnyal együtt rendel, de sem vele, sem a többi kuncsafttal nem találkoztunk. Két baszoba van, most a miénk(értelem szerűen) a nagyobb volt. Benne egy nagyobb franciaágy található, szobainassal, ahova a tiszteletdíjat elhelyezhettük. Az ágy körül még rengeteg hely volt, amit igyekeztünk ki is használni. Rejtélyes félhomály fogadja a látogatót, és természetesen friss lepedő vár mindenkit. Egyéb ajándékainkat átadtuk neki.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Retusált képekkel hírdet, de nem kell tőle megijedni, mert nagyon szimpatikus arca van, barna csillogó, huncut szemekkel, és szinte állandóan fülig érő szájjal. Középhosszú barna haja van, melyet copfban viselt a randi alatt. Alakja fiatalos, izmos, feszes bőrű, vékony alkatú. Kisebb tenyérbe illő mellei vannak, melyek nagyon jó reagálnak érintésre, kényeztetésre. Amy is. Puncija lepke alakú, nagyon gyorsan vérbő lesz kezünkkel vagy szánkkal való találkozáskor.
Fekete nagyon vékony, szexi bodyban fogadott minket, a hozzáillő magassarkúval. Ami a legszembetűnőbb nála, az a hozzáállása, barátságos viselkedése, és a figyelme, mely teljes mértékben ránk irányul.
Hangja inkább alt, ami izzik a vágytól. Sokat lehet hallani aktus alatt, és ez számomra jó dolog, hiszen nem csak szemmel láthatóan élvez, hanem hangosan is.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Érkezésünkkor kedvesen beinvitált minket az előszobába. Ott ledobtuk a cipőinket, majd nagyon rövid bemutatkozás után irány a hancúrplacc. Rövid csevej után mindketten levetkőztünk, majd sorsot húztunk, ki megy először fürdeni. Én nyertem, Amy megmutatta a fürdőt, ahol nem bírtam ki, és sz szerint egy nagyot rásóztam a fenekére, melynek nagyon örült, és megjegyezte, nem vagyok szívbajos. Barátságos természetének köszönhetően igen gyorsan beindul a kémia kettőnk közt. Gyors mosdás volt, mert otthon más tussoltam. Mosdás után odújában várt rám. Mindezt a leghuncutabb mosollyal, és felcsillanó szemekkel. Amint haverom kitette a lábát, már csukódott az ajtó, és egy egyszerű kérdéssel kezdtünk neki a pásztorórának: szeretsz csókolózni? Válasz helyett inkább ajkain csattantak a csókok, majd jött a nyaka, miközben kezeimmel felfedeztem izmos testét. Bodytól megszabadulva elém tárult teste teljes valójában. Ekkor már melleivel is behatóan foglalatoskodtam, melyre nagyon jól eső nyögésekkel válaszolt. Hamarosan már a bré is a szájában között ki, majd nemes egyszerűséggel fejét hasamra húztam. Egyik kezem a tarkón, másikkal pedig az állát fogtam Ott tartottam, és közben dugtam a száját koppanásig. Többször megismételtük a folyamatot. Igencsak jó esett, hogy egy nagy jó mélytorok élményt tudhatok magaménak. Ekkor belépett versenytársam, így már ketten kényeztettük Úrnőnket. Ekkor Amy rákapott az ő ízére, és elkezdte őt franciázni, addig én sem tétlenkedtem, nyelvemet és ujjaimat bevetve nyaltam pillangó alakú punciját, ahol értem. Ez egy darabig így ment, majd fordult a kocka, és fejlelógatós torokramenő eksön jött részemről, addig hancúrpajtásom nyalta, mint gyerek az olvadó fagylaltot. Nem hagytunk pihenőt házigazdánknak. Majd megint csere. Lefetyelés. Közben hallom ám, hogy levegőért kapkod Amy, belenéztem a tükörbe is, hogy él-e még. Sokszor megcsinálta, míg én szorgoskodtam délen. A heves játszadozás közben eszünkbe is jutott, hogy váltsunk pózt. MT doggyban adta az ütemet, engem torkozott. Teljesen bevett, garatnál voltam. Szorította makkomat rendesen. Bő nyálát ráengedte az örömvirslimre. Miután kellőképpen bemelegítettük mindkét tájékon, kértem, hogy feküdjön hanyatt. Megtaláltam a megfelelő pontot, és adtam neki a ritmust, amit nyögésekkel alátámasztva segített. Élvezet volt hallani, ahogy élvezi a helyzeti előnyét. :) Missziben ért a vég, majd miután lekókadt a hancúrléc, kivettem, gumit elcsomagoltam, megtisztálkodtam. Addig jóbarátom vette kezelésbe tündérkénket. Ős missziben tolta neki. Végén ő is így jutott el a mennyekbe.
Apró megjegyzés Amytől: Mesélte, hogy múltkor többen voltak nála, de mi ketten felülmúltuk őket iramban, erőben, kitartásban. Jól esett ezt hallani egy tapasztalt szolgáltatótól.
A fennmaradó időben beszélgettünk, simogattuk egymást, élveztük az együttlétet.
Időnk lejártával öltözködtünk, búcsúztunk. 1 óra nagyon hamar el tud repülni, főleg, ha jó a társaság.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt ár, megbeszéltek szerint. Pesti átlag körül van. Extrákról telefonban adott tájékoztatót, a fullos csomagot kértük. A helyzet is az volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó volt Amyvel. Kevés az olyan, aki ennyire barátságos, nyílt, szókimondó(!) nő. Nagyon jó volt az összhang, szinte egyből ráéreztünk mindannyian, mi a jó a másiknak. Első tricikliként ajánlom őt figyelmetekbe, mert qrva jó élményünk volt(szó szoros értelmében). Aki többet szeretne megtudni erről, jelentkezzen be Amyhez, mert nagyon gyorsan fogynak a szabad helyek. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-11-04 11:40:17
A farkas, meg a baranyborbe bujt farkas esete Amyvel egy ujabb szemszogbol bemutatva. Jol sikerult ez is.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

felejthetetlen: 28db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

nagyon jó: 29db
(2020-12-30) : Elkezdett torkozni, amit úgy is csinált, hogy torokra vette, majd a torkán belül tartva kisebbeket mozgatta (a szűk kis torkával masszírozott), meg úgy is, hogy végig, a tetejétől szopva indított és bevette a torkára. Nem is tudom, melyik a jobb. Az elsőnél folyamatosan a szorítással masszíroz, ami annyira jó, hogy az már kínzás, a másodiknál viszont a szopásból torokra átmenés a fenomenális.

(2020-11-09) : Irtózatos torkozás vette kezdetét. Totálisan elnyelt. Közben én is folytattam a munkám, de már alig bírtam odafigyelni. Változatosan szopik, a teljes környékét kényezteti. Zacskókat, a cerka oldalát, a makkot. Szívja, megdug a torkával, eszméletlen. Csoda Alicenél tapasztaltan hasonlót, de ez még több annál. Gumi fel, nagyon gyorsan elkészült ezzel a manőverrel.

(2020-10-30) : Amy a nappali-konyhában várt a pulton könyökölve. Természetesen nem bírtam ellenállni, s hátulról átölelve simogatni kezdtem csípőjét, melleit, kezeim hátracsúsztak fenekére. Közben ő azt ecsetelte a maga cserfes modorán, hogy tegnap épp ezen a pulton feküdt, fejlógatva, teleszájjal.

: 43db
(2021-01-10) : Én az ágyon ülve, háttadőlve közben ő a farkamra bukott, én pedig a tarkójánál fogva nyomtam rá, és lent is tartottam.Maximum a kis hasamtól nem tudta mélyebbre venni, de azért ezzel nem volt gond. Közben izgattam a punciját és valahogy 69be fordultunk. Itt is volt zacsi nyalás, mélytorkos elemek. Közben pedig mindkét nyílást felkutattam nyelvemmel, vagy az újjaimmal.

(2020-11-03) : Már itt is, egyből tövig bekapta, és teljesen eltüntette a velem egykorút, míg ismerősöm az ágy széléről nyalta, ujjazta tovább partnernőnk kelyhét. Kis időt követően fordultunk, így én férhettem hozzá a csodás puncihoz, amit újaztam, nyaltam ahogy csak lehetett, így kényeztetve kedvesem. Eközben kollega kezelésbe vette istennőnket,

(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,