Liza 21 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-10-22 18:44:22

maximalista25
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-10-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Azonnal felvette, imádnivaló hang. Könnyű egyeztetés, lényegében azonnali időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ingyenes, könnyű parkolót találni. Igényes újépítésű lakópark. Autóval érkeztem, nem volt problémám.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kissé hiányolom a higénikus lepedőt a tatamira. A fürdő és a helyszín célnak megfelel.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű lány. Jobbat nem is kívánhat az ember.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
A masszázsra nem sok idő jutott. Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A levezetés hihetetlen élmény. Talán életem legjobbja. Hosszúra nyújtott simogatás és mély egymás szemébe nézést követően az ujjam igyekezett a legjobb pontokat megtalálni. Abszolút élvezte és ezt rezdüléseivel, mély lélegzetvételével örjítően a tudtomra is hozta. Hosszas tízpercek után lényegében hátralökött és olyan mélyen, élvezettel, szembenézően vette gondozásba a szerelempálcát, hogy véresre harapdáltam a nyelve az időelőttö kilővés elkerülése miatt. Nyelvével hosszú utakat futott, majd ismét mélyre engedve kikényszerítette az orgazmust, ami ellen már semmit nem tudtam tenni. Vagy nem akartam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt. Nem tudom mi a piaci érték, de bagatel összeg ezért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remélem egyszer majd több mindent is vállal :). Az a hölgy, akiért jobban a zsebembe nyúlnék, egy teljes összekapcsolódásért. Hátha veszi a lapot :)
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-10-22 07:09:02

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-10-26 21:35:54
Én meg visszavonulót fújok Maximalista25 hozzászólása után. A pontok most érzésem szerint azt tükrözik, amit a beszámolód is. Bocsánat, hogy felkaptam a vizet. Helytelen volt. a részemről.

2020-10-26 20:07:13
Kedves kolléga! A Császárunk “megsimogatta a buksidat” jelképesen, én mégis Kspisti mellé sorakoznék fel! Nem látom már az ominózus pontozásos problémákat és a masszázs, levezetés leírásod választékos, kellemes, szubjektív. A beszid többi része viszont rettenetes nagy nulla. Tényleg két szóval elintézed egy lány bemutatását, külső és belső tulajdonságainak feltárását?! Azért lásd be, ez vérszegény még kezdőként is...

2020-10-26 17:38:34
Bocsánat, javítottam a pontozást. Fogalmam sincs, hogyan került oda 2 pont.

2020-10-26 14:53:42
Kedves Kspisti, nagyon szigorú vagy. Ő maximalista, de még kezdő írogató. Majd ha Te elmész egy izgalmas regényt olvashatunk...

2020-10-26 13:50:30
Maximalista kollégától minimalista beszit kaptunk.

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2020-12-26) : Liza engem kétszer kényeztetett. Itt is látszik a fejlődés: hol nagy tempóban, hol kislányos lassú odaadással szopott, de mindvégig igen jól csinálta. Kérésemre először odalról térden állva (pucsítva), másodszor meg 69-es pózban. Ott csak a farpofáit volt szabad megmarkolnom, de az érzékeny részekhez nem nyúltam - igen nagy önmegtartóztatással.

(2020-11-13) : Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!

(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

nagyon jó: 5db
(2021-01-02) : Vizes blokkból frissen vissza tértem és lepatintottam róla a piros melltartót és lehúztam róla a bugyit.Bele is ment a mókába mivel látta rajtam,hogy be vagyok indulva.

(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

: 2db
(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..