Nikol szexpartner

szexpartner

Nikol-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-24 21:17:46

Csöves2
Törölt reg
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nikol reagálása

Köszönöm szépen! Puszi

Nikol beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-25

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először az oldalon keresztül küldtem neki üzenetet, hogy meg szeretném látogatni. Végül biztosra mentem és VTR-en keresztül konkrét időpontot javasoltam amit elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A VTR pontosan megadja a címet. Jól megközelíthető terület tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt. A parkolás kicsit macerás, több időt kell rá szánni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű lakótömb. A lakásba belépve egy apró fogadórész vár, ahol leteheted a kabátodat és a cipődet. Ha jól emlékszem balra van egy helyiség függönnyel leválasztva, gondolom ez szolgál Nikol pihenőjéül. A fürdőszoba egy ember számára elég tágas, káddal felszerelt zuhanyfüggönnyel. Sokféle tusfürdőből lehet válogatni. A szoba tatamival ellátott, az oldalsó falon tükörrel, ami nagyon emlékezetes vizuális élményt nyújt.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nikol hirdetésére kb. 3 hete figyeltem fel. Már akkor elhatároztam, hogy mindenképp meg akarom látogatni. A fekete fehér fotói fogtak meg leginkább. Retusáltak a fotói, de csak egy kevéske eltérést tapasztaltam. Nikol külseje észvesztő, szép arca van, igéző barna szempárral, bájos mosollyal. Testalkata körte formájú, vagyis vékonyabb váll és annál kicsit szélesebb csípő. Mellei kicsik, feneke feszes, bőre tapintása finom pihe puha. fogadóruci tangabugyiból és harisnyából állt ha jól emlékszem mert kellett egy kis idő hogy észbekapjak mert annyira zavarba hozott a szépségével.

Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Egy órás randira érkeztem. A lakásba belépve, mivel első alkalom, bemutatkozás, puszi majd cipő le, és irány a szoba. Előttem riszálva séta közben, már akkor a fenekéhez tapasztottam volna kezem. Szobában levetkőztem, és elkísért a fürdőbe. Amilyen gyorsan csak lehetett lezuhanyoztam. Visszatérve lefeküdtem háttal a tatamira, majd bekente hasát és a melleit valami krémmel, és elkezdett oldalról a tükör felé pucsítva a falloszomon csúszkálni, közben az oldalsó tükörben a formás fenekében gyönyörködtem. Annyira jól csinálta, ahogy a csúszka közben a falloszomat a krémes kezével masszírozza, és a vizuális látvány a tükörből, hogy le kellett állítanom, mert menten elélvezek. Beöltöztetésem után nyeregbe pattant , aztán váltottunk misszionárius pózra, itt már a hangja is megjött közben szenvedélyesen csókolóztunk, végül az egyik kedvencemre a kutya pózra váltottunk. A vég itt ért, még kis ideig összecsatlakozva maradtunk az utórengések levezetéseképp. Mivel maradt még időnk, ezért örömet akartam okozni Nikol számára. Csókváltás után a melleit kezdtem kényeztetni, finoman a mellbimbóit nyelvvel körkörös mozdulatokkal kényeztettem, kis idő múlva délnek vettem az irányt, először finoman a nagyajkait nyelveltem, aztán rátértem a csiklóra, először lassú majd egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal elrepült a drága. Végül felöltöztem és fájó búcsú puszival az utamra engedett
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az óra végén adtam a picit az átlag feletti a virágcsokort, de nagyon megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én még tutira felkeresem. Felejthetetlen élménnyel távoztam. Barátnő feelinget nagyon hozza.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-26 10:41:40
Aki ennél hosszabban ír, az magának ír. Az se baj, de az olvasónak ennyi elég.

2020-07-26 07:36:49
Ez az! Nincs bő lére eresztve, de a lényeg benne van!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-25 16:38:31
Egy ilyen csinos lányról nyugodtan regélhettél volna még nekünk egy kevesen, mert egyébként jól írsz!

2020-07-25 11:52:40
Igaz, hogy egy kicsit "vékony" a beszámolód, de végül mégis a jólmegírt gombot nyomtam meg. Minden lényeges benne van. Nikol szépsége, kedvessége és az akció.
Kialakul ez, csak gyakorolni kell :) Gratulálok

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-25 11:34:36
Tömörre sikeredett ez az összefoglaló. A lényeg benne volt.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-07-12) : Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Nikolnak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam

felejthetetlen: 8db
(2020-10-19) : Adott krémet, neki azzal jobban esik. Hasra feküdt, így kezdtem. Simogattam, ahol csak értem, nyaktól bokáig, lassan, hogy esetleg ő is élvezze, és hogy a tenyerem is kiélvezze. Kb. 10 perc után, elnézést kértem, de az ajkaimnak is be kellett járniuk ugyanezt az utat. Részegítő illata van, és nem csak a krémtől... Éreztem az ajkaimmal azt a selymes bőrét, finom csókokat leheltem rá mindenhol.

(2020-08-16) : Élvezi hogy élvezetet nyújt. Ismét oldalról csúszkál rajtam, mikor szája először ér a legérzékenyebb pontomhoz. Finoman kezd hozzá. Most mindenért megfizetek, gondolom magamban. What you give is what you get. Elnyújtja, nem akar gyorsan kivégezni. Pedig én már nagyon szenvedek a gyönyörtől. Nagyon jó az egész együttlét. Túl jó. Nem akarom hogy vége legyen.

(2020-07-12) : Szerintem neki is tetszhet a közös mutatvány, mert újra megjön a hangja és előbb mélyen magába fogadva élvezkedik, majd hirtelen gyors vágtába kezd, ami tovább növeli a hangerejét.

nagyon jó: 1db
(2020-07-01) : Javaslom hát, feküdjön inkább kényelmesen a hátára, hogy az érezhetően küszöbön álló élvezethez juttassam. Combjai közé telepedve ezt hamarosan sikerült véghezvinni, mit hangjai elültével aranyosan megköszön. Kis lazulás után mellé térdelve ismét ajkai ölelésében vagyok, majd kérem a védelmet.

: 2db
(2020-09-05) : Nagyon jól masszíroz, elmondása szerint tanulta is pont úgy ahogy én szeretem.Lábaknál kezdte és úgy haladt felfelé szakszerűen és figyelve a letapadásokra ami nagyon jól esett. Végig lehet vele beszélgetni mindenről nagyon értelmes lány , de ha csak lazítani szeretnél az sem okozna neki problémát.A vége felé a középső résznek elkezdett cirógatni és elhangzott a szó amit már nagyon vártam! "Megfordulsz"

(2020-07-21) : Ezután kaptam egy hát masszázst ami nagyon jól esett. Megfordultam gumit húzott és meglovagolt amikor már kezdett jó lenni akkor, hogy ne süljek el idő előtt fordultunk doggyba majd misszionáriusba.