Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-13 00:15:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 120927 szexpartner

FromOhio a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
A március hónap szerencsésen indult számomra. Nyertem egy randit Tiával. Nem is nagyon hittem szememnek először. Egyrészt még sohasem nyertem semmilyen fődíjt tombolán, másrészt már hónapok óta szemezgettem hirdetésével.

Miután meggyőződtem nyereményem validitásáról, még aznap, az első adandó alkalommal felvettem vele a kapcsolatot. Hívásomra egy kedves és aranyos hang, maga Tia válaszolt. Bár ez aligha határozza meg a elkövetkező randi minőségét, de mindig jó egy lelkes, barátságos hangot hallani, különösen, ha ez az első benyomás.

Mindenesetre elmagyaráztam a helyzetet, és hogy szeretnék egy időpontot találni a találkozóra. Hétköznap munkaidőben általában elfoglalt vagyok, így leghamarabb a jövő szombati napon tudnék vele találkozni. Javasolta, hogy VTR-en is jelentkezzek be hozzá, amit meg is tettem. Valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy a hosszú várakozás ellenére sem kért további megerősítést SMS-ben vagy telefonon keresztül.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel utaztam Tiához. Az Örs vezér kb. 20 perc sétára van, így inkább felszálltam egy buszra, amelynek a megállója már egész közel volt. Autóval érdemes mennie annak, aki teheti, kényelmesebb, és ahogy Tia is írja a leírásában, parkolóhelyeket könnyű találni, még hétvégén is.

VTR-en megjelölt cím teljesen pontos, a házon is van házszám, nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Bájos vendéglátóm személyiségéhez illő, ízlésesen berendezett, tiszta lakásban fogadott. Szépsége mellett praktikus is: fürdőben jól záródó zuhanykabin, és halóban stabil, kényelmes fekhely várt. Mindkét szobában van hová lerakni ruhát és egyéb holmikat. Kötelező higiéniai kellékek, mint a törülköző, tusfürdő, és kispoharas szájvíz mind biztosítottak. Szobában digitális és analóg óra, hasznos, ha az ember hatékonyan akarja beosztani az idejét :)

Ugyan nem kérdeztem rá, de lakás mérete alapján biztos vagyok benne, hogy egyedül használja.
Tia külseje
Beszámolómat csupán egy pár nappal a randi után írom, sajnos máig nem volt rá időm. Ezért van az, hogy olyan kis részletekre, mint például az, hogy Tia miben fogadott, már nem emlékszem. Bár ennek lehet a valódi oka az, hogy annyival mélyebb benyomást tett rám , miután (talán piros színű?) fehérneműje lekerült róla.

Teste egyszerűen ellenállhatatlan. Művészi igényességű fotói közt meztelen vagy topless kép nincs, de a valóság senkinek sem okozhat csalódást! Mellei szépek, formásak, öröm őket nézni, és még nagyobb öröm fogni :). De feneke talán a legnagyobb erőssége (ez néhány képén is jól látszik), kerek, feszes, tapintásra is kellemes. Sok más nőnek ilyen fenékért plasztikáztatnia kéne magát, de szerintem Tia semmilyen beavatkozáson nem esett túl. Mindemellett dereka arányosan karcsú.

No, de egy kicsit előreszaladtam, hiszen élőben az első benyomást az arc adja. Mint már sokan megírták, Tiának gyönyörű pofija van. Mindig mosolygós, aranyos lány, gödröcskéivel nagyon fiatalos benyomást kelt. Haja festett szőke, de talán kétharmad olyan rövid, mint a képeken. Én most láttam először, így nincs viszonyítási alapom, de úgy vélem, hogy haja stílusa és színe is tökéletesen passzol hozzá. Engem arcra ifjú Hayden Panettiere színésznőre emlékeztetett (de persze nem hasonmása).

Összességében bombajó nő, akin meglátszik a mind a rendszeres testmozgás, mind a szerencsés genetika.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120927 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120927 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-13 07:50:57 erotikus masszázs 1209275. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-13 07:50:57 erotikus masszázs 1209276. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-13 07:50:57 erotikus masszázs 120927
Action
Az, hogy egy randi csak legfeljebb "jó" vagy akár lehet "remek" is, az első öt percben dől el. Nagyon hamar kiderül ugyanis az, hogy meg van-e az alapvető szimpátián túl a "kémia" is. Itt nem a testi vonzalomra, nem a hölgy lelkiismeretes szolgáltatására, vagy udvariasságára gondolok. Hanem arra, hogy hogyan és miről lehet vele beszélgetni, milyen könnyen engedem el magam, és milyen érzéseket támaszt bennem. Ez teljesen személyiségfüggő, legalább annyira múlik az én ízlésemen és személyiségemen, mint a lányon. Ezért soha nem is rónám föl hiányát, mint negatívumot, csak meglétét emelem ki, mint pozitívumot. Mert bizony Tiával megvolt a kémia.

Első randi lévén, természetesen kicsit feszült voltam, de korán egyértelművé vált, hogy ez a randi nagyon jól fog alakulni. Tényleg remek lány, akinél a randi minden perce remekül telik.

Zuhanyzás előtt kicsit elbeszélgettünk egy kicsit, majd gyorsan bevetettem magam a fürdőbe. Tisztálkodás után, elképesztő meztelen teste fogadott a hálóban. Úgy gondolom, még látszott rajtam a feszültség, így egy kellemes masszázzsal indítottunk, amit egyébként nagyon ügyesen csinált. Folytattuk beszélgetésünket, amikor már kicsit jobban megismertük egymást, és teljesen elengedtem magam, megfordultam.

Magam mellé fektettem Tiát, karjaim közé vettem, és lábainkat összekulcsolva megcsókoltam. Eleinte inkább puszi volt, de gyorsan kinyílt a szája, igazi francia csókokat kaptam. Nyelveink játékosan csapkodták egymást. Simogattam kebleit, markolásztam fenekét. Testét végigpuszilva dél felé vettem az irányt, hogy másik ajkát is megcsókolhassam. Néhány kellemes percet töltöttem itt lent. Eleinte csendes volt, majd visszafogott nyögdécselésével adott tudásomról pozitív visszajelzést. Teste finom remegéseiből gondolom, talán célt is értem. (Itt hadd jegyezzem meg, hogy Tia higiéniája kifogástalan, semmilyen kellemetlen ízt vagy illatot nem tapasztaltam sem felül, sem alul.)

Tia alig várta, hogy viszonozza a kényeztetést, ezért gumit kértem magamra. Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül. A látvány is nyilván elképesztő volt. Mellbimbói eddigre már megkeményedtek, én azokkal játszottam ballal, jobbamat pedig fejére helyeztem, végigsimítottam ujjaimmal szőke haját. Ekkor Tia begyorsított, mint később feltűnt, a zene ritmusára nyelte férfiasságomat. Valami mai spanyol nóta lehetett, szóval eléggé pörgős volt a tempó :). Részemről úgymond véget is ért volna így körülbelül félidőben a randi, ha nem kérem, hogy inkább térjünk rá a "főfogásra".

A három klasszikus pózt játszottuk végig. Kezdésnek, mivel gyönyörködni akartam még arcában és melleiben, a misszionáriust választottam. Gyengéd, óvatos ütemet diktáltam. Végigcsókoltam felső testét, száját, melleit, nyakát, ahol értem puha testét ajkaimmal. Kisvártatva Tia jobb keze a "zacsi" felé vándorolt. Megtalálta gyenge pontomat :) mondtam neki, hogy finoman, de nyugodtan rámarkolhat. Következő pózban, kutyusban sem engedte el, végig érzékien simogatta legérzékenyebb testrészemet. Így hátulról szembesültem csak igazán popsija formásságával. Látványtól felajzva derekát megmarkoltam, már gyorsabb ritmusban mozogtam. Amikor éreztem, közel jár a vég (és időből sem volt már sok), kértem váltsunk lovaglóba. Itt már Tia nem kímélt, és olyan vágtába kezdett, hogy annak végére lábaim beleremegtek, és úgy kellet őt leállítanom. Nagyszerű befejezés egy nagyszerű randihoz.
Elszámolás
A beszámoló elején leírt okból kifolyólag a virágcsokor átadása elmaradt, ami miatt kifejezetten bűntudatom volt így nőnap után. De sebaj, megígértem, legközelebb bepótolom, mert azt biztos, hogy szeretném ezt az élményt megismételni.

Nem tudok extráról. Nem került szóba semmi ilyen, de adatlapján se jelöl. És bocsássatok meg, de a szokásos csokorról sem tudok infót biztosítani, csak hazafele menet jutott eszembe, hogy a nagy örömök közepette nem is kérdeztem rá.
Rózsacsokor
FromOhio nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ritkán van az az életben, hogy valamiben minden jól sikerül, de ez azon pillanatok egyike volt. Tényleg valaha volt egyik legjobb élményem, még most is teljesen fel vagyok villanyozva. Beszámolómból remélem kiderült nem csak az, hogy én mennyire élveztem, de az is, hogy Tia milyen remek nő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-03-14 00:05:48
Köszönöm, hogy ilyen jó írást tettél elénk, megérdemled a tombolát!

2024-03-13 21:32:29
Jól megírt, tartalmas, részletes beszámoló. Kár, hogy a csokor méretét nem osztottad meg velünk.

2024-03-13 13:09:48
Ez valóban egy rendhagyó találka volt, köszi hogy betekintést nyerhettünk egy ilyen főnyeremény "érvényesítésébe".:) Külön köszönet, hogy nem volt elnagyolt, elsietett, és Tia személyéről is képet kaphattunk. Irigykedem, mert Őt szívesen "megnyertem volna magamnak" én is. Gratula!

2024-03-13 12:32:29
Így néz ki egy szerencsés nap. 🙂

2024-03-13 09:24:19
Aki így írja meg az élményét, annál jó helyen van a főnyeremény! Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.