Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mimi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-10-10 14:24:37



Kenny_ szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mimi +36705553232 122813 szexpartner

Kenny_ a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Mimi hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már egy ideje ismerjük egymást, így Viberen gyorsan és egyszerűen beszéltük meg a randi napját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Taxival, késő esti órákban, pontosan érkezett.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Hely diszkréció:
5
Házhoz jött, nálam voltunk.
Mimi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves, mosolygós, dögös hölgy markolni való és feszes popsival, hatalmas mellekkel és érzéki puncival. Igazi tüzes MILF. Lehetetlen betelni vele!
1. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 122813 erotikus masszázs
3. Mimi +36705553232 beszámoló Budapest 122813 erotikus masszázs4. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-10-11 10:00:45 erotikus masszázs 1228135. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-10-11 10:00:45 erotikus masszázs 1228136. Mimi +36705553232 beszámoló 2024-10-11 10:00:45 erotikus masszázs 122813
Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Augusztusi nyáreste, szó szerint a születésnapi ajándékom volt. Egy hónappal legutóbbi, a teliholdas randink után ismét taliztunk. Meghitt, nyugodt órát töltöttünk egymás társaságában. Megérkezése után megbeszéltük az elmúlt időszak történéseit, majd kezdetét vette az újabb romantika, gátlások nélkül.

Megszabadultunk a felesleges textilektől, egyszer csak az erkélyajtó felől Mimi közeledett felém, majd szemben találtam magam vele, csillogó szemeivel hozzám szólt: "Boldog születésnapot!" Több se kellett neki, térdre ereszkedett és nekilátott franciázni. Mélyen, szinte elnyelte a farkamat, ami úszott a nyáltól. Golyók sem maradtak ki a jóból. Kérésemre megköpködte, óvatosan megharapta, közben a nyelvével tovább ingerelte, szemembe nézve fényesítette a rudamat. Simogattam a selymes haját, finoman húztam fejét a farkamra, hanghatások nem maradtak el. Kis idő múlva lefeküdtem a kanapéra, ahová követett és egy isteni mellszex következett: közéjük tette a farkamat, ami eltűnt közöttük, közben a végét kényeztette nyelvével. Az őrületbe kergetett.

Folytatásban elérkezettnek láttam, hogy ne csak kapjak, hanem adjak is. Helyet cseréltünk. Felhelyezkedett a kanapéra, széttette a lábait, így könnyedén, mélyen nyaltam az érzéki punciját. Hosszasan elidőztem, szüntelenül nyaltam. Egy ponton a bimbóit is izgattam a kezemmel, nyelvemmel, hanghatások most sem maradtak el. Imádtam! Egyre gyorsabban, egyre hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem összeszorítva a lábaival a fejemet, elélvezett. Puszit nyomtam a puncijára és felültem hozzá, hogy mindketten szusszanjunk egy kicsit.

Érzékelve a kellemes nyári időt, ismét az erkély volt a célpontunk. Pihenés után hasonló kényeztetéssel kezdett. A takarók leterítése után még egy kicsit franciázott, majd gumit húzott. Párnát raktam a feneke alá, hátára feküdt, óvatosan, könnyedén behatoltam misszionáriusban. Percekig szeretkeztünk ebben a formában a szabad ég alatt. Az ilyen látvány mellett sosem tudok betelni a nagy melleivel, közben a bimbóit szívtam. Felemelő érzés volt a forró puncijában lenni, látva azt, ahogy ki-be járok benne. Láthatóan és hallhatóan élvezte is, akárcsak én, végül hatalmasat élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, letisztogattuk egymást és eltüntettük a nyomokat. A nyáresti romantika végeztével az erkélyen maradva kötetlen beszélgetés, majd búcsúölés és puszi következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát. Egy órát volt nálam, az elejétől a végéig kedves és odaadó volt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mimi egy bombázó, sugárzik belőle a szexualitás. Ismerjük egymást, így könnyedén egymásra hangolódtunk. Örülök, hogy ismét találkoztunk, hamarosan folytatjuk, Mimi! Puszillak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-08-04) : Percekig térdelt előttem, kényeztette a férfiasságom, mikor már nem bírtam tovább, a hatalmas melleit összefogta, rájuk élveztem egy nagy adagot és a farkammal szétkentem a spermám. Mosoly mindkettőnk arcán, megjegyezte, csak a Holdról látták, mi történt odalent.

(2023-08-08) : A nagy csodálkozás akkor ért , amikor a 69 közben, egyre hangosodó zihálás után, előzetes jelzés nélkül kipördült 69-ből , mire magamhoz tértem , már felgumizva misszionáriusban rántott magába.

felejthetetlen: 4db
(2024-06-16) : Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát.

(2024-02-12) : Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

(2022-08-29) : Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én.

nagyon jó: 1db
(2022-04-13) : Na de visszatérve, az actionre, természetesen engem is elkapott a hév, és faltam minden testrészét amihez hozzá fértem, melleit csókolgattam hevesen, majd a nyakát, közben simogattam a combját, mialatt végig vonaglott rajtam , aztán újra a már korábban leírt szenvedélyes csókolózásé, majd ezután, szépen lassan egyre lejjebb csúszott, és elkezdődött a francia óra.

: 7db
(2024-09-05) : A punciát a szàmmal kényeztettem, és a kiadott hangokból és a mozgásából úgy éreztem, hogy élvezi. Ezután Ő mutatta be franciatudását rajtam. Nagyon ügyesen csinálta ,közben áttértünk 69 es pozícióra.

(2024-02-22) : Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt.

(2023-04-26) : Élvezte a ténykedésem, de eljött a váltás és az ágyon fekve lágyan majd határozottan kifejezte, hogy itt ma száj nem maradhat szárazon , élvezettel adtam neki az örökítő anyagomat. Ezután törlés, majd lazulás és cirógatós beszélgetés következett.

lehetne jobb: 1db
(2023-10-02) : Az első kört egy kellemes kis masszás/simogatással vezette fel. Popsihoz nagy voltam, bár szerintem ez csak kifogás volt. Én is nyaltam egy kicsit, de igen fertőtlenítő ízű volt a nunija. Reakció nem sok. Majd missziben gyorsan el is mentem. Pihi képpen beszélgetés, bár elég sok politika volt a részéről benne, amit nem szeretek.

rossz: 1db
(2024-10-06) : Dopo un breve blowjob passa a l'azione con una cowgirl e poi a doggy, quando gli chiede di girarsi era già infastidita.