Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Mia_VIP és Victoria

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-04 17:27:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Koszonom a beszámolódat de akkor vegyük is sorra az elejétől a végéig az írásodat. Igen vékonyabb lettem mert fogytam, az új fotó sorozatomat el kezdtem válogatni de kb majdnem 1000db fotó közül nehéz válogatni főleg hogy sajnos nincs ra annyi idom és alaposan szeretném át válogatni, az hogy nekem felvan töltve a szám egy dolog és már 5éve csináltatom valaki elfogadja ezt valaki nem de az hogy sértő módon leírod hogy inkább a melleim kéne megcsináltatni hát köszönöm egyenlőre teljes mértékben megvagyok elégedve és nem érzem szükségét. Neked nem tetszett a puncim formája és nem voltam éppen a , legfrissebb’ ennek ellenére lentebb íród hogy nyaltál és ha jól számolom és emlékszem kétszer is neki àlltál és azért hagytad a vége fele abba mert érezted hogy kellemetlen nekem.. igen kellemetlen volt és ne haragudj de folyamat el találtad azokat a pontokat amik érzékenyek meg a nyelved úgy bele nyomtad mint aki a mézes csuprot akarja nyalni. A telefonos egyeztetésnél közölve lett hogy töltésen voltam este semmit nem tudok csinálni szájjal mert kb 12 óra telt el a töltés és a randi között és ez egy nyílt seb és se magamnak se neked nem akarok rosszat, itt is kérdeztem biztos szeretnéd e hogy maradjak ennek tudatában. Mivel kb beszélni nem tudtam mert fel volt dagadva az egész szám ez által nem tudtam franciazni sem, nem tudom te a beszid végén hogy tudsz véleményt alkotni róla mikor csak nyalogatni tudtam de azt is nehezen így nem erőltettük. Ami még számomra érdekes írod hogy ha nem lett volna töltve a szám biztos , mohobban nyeldekelte volna a faszt ‘ majd lejjebb írod hogy a legjobb francia a kiirasom alapján semmiképp nem nálam van. Ezt mégis akkor honnan tudod? De elnézést kérek hogy az egész hirdetésem nem szerkesztem át kettő napra míg gyógyul az ajkam, de a Viki közölte veled és itt is ra kérdeztünk. De nyugi most csütörtökön megyek vissza majd át írom ha netán dolgoznék. Nem szeretnék veszekedni csak annyi a baj hogy egyik szavad üti a másikat ha csak pár sorral is arrébb de aki figyelemmel olvassa el látja,plusz úgy alkotsz véleményt hogy az adott dolog nem történt meg. (Francia) de köszönöm a beszit. Legközelebb jobban írd meg és olvasd át az egészet amit leírsz. Legyen szép napod.

Beszámoló Mia_VIP és Victoria +36307226259 120468 szexpartner

Klapanciusz a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Mia_VIP és Victoria hirdetővel
gyönyörű arc
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Mia kisasszonnyal már régóta szemeztem, akkor vált egyértelművé hogy biztosan meglátogatom, mikor megtudtam hogy barátnője is van. Mia számát hívtam, Victoria barátnőjével közös buliról érdeklődtem. Azt mondta nem tudja ő mikor lesz aznap, még nincs ott, hívjam vissza bő két óra múlva. Én addigra már náluk akartam volna lenni, de Victoriánál is villogott a "most hívhatsz" szöveg, úgyhogy megpróbáltam vele is beszélni. Ő azonnal rávágta hogy jó lesz kettejükkel a kiszemelt időpont, Miát már vissza se hívjam, majd ő szól neki. Mivel Victoria hirdetésén van egy nem túl régi egyeztetési problémás beszi, én azért jobbnak láttam ha születik erről egy VTR is. Mondtam neki hogy küldök azt is ha nem gond. Mindkettőjükhöz küldtem is, Mia kb azonnal visszaigazolta, Victoria azonban a randi időpontjáig nem... Emiatt aztán volt is egy kis félelmem hogy majd ott derül ki hogy végül csak Mia fogad egyedül, de nem így lett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Fehérvári út vásárcsarnokhoz közeli része, onnan egy vilimegálló. Több villamos is jár azon a vonalon, a Móricz sincs messze, nem nehéz odajutni. A parkolást én a csarnok melletti Allee-ban oldottam meg, onnan meg - kövezzetek meg, de - blicceltem egy megállót a vilivel. Nem spúrságból, egyszerűen nem volt már időm bohóckodni az automatával, az applikációban meg nem veszek ilyen esetben jegyet, mert annak nyoma marad... Nem mintha az asszony turkálna a telómban, de jobb biztosra menni. A helyszínen úgy láttam ott se lett volna reménytelen a parkolás, csak kicsit megcsúszva sikerült indulnom, nem akartam reszkírozni hogy beszopom és a parkolóhely keresgélés miatt kések.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás pici, de minden tiszta és a célnak megfelelő volt. A fürdőben a kabin ajtajának az alja kicsit eláll, azt külön meg kell húzni befele hogy ne ömöljön kifele a víz. Amúgy rendben van minden, nagy és száraz törülköző, bő választék tusfürdőből, szájvíz, stb. A szobában kényelmes franciaágy, mellette a falon tükör, pici háttámlás bárszék szerű ülőke a ruhák lepakolására, hangulatos fények és kellemes illat.
Mia_VIP és Victoria külseje
Arc:
5
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Mia a képei alapján általam vártnál határozottan vékonyabb teremtés, ami számomra nem feltétlenül pozitív, de a többségnek valószínüleg az. A legújabb képei közül pár egész jól adja vissza, de szerintem még azokhoz képest is fogyott egy kicsit, a régebbi képei által sugallt telt de formás, nagy kerek popsis alkat jelenleg a múlté nála. Ez nem jelenti hogy gond lenne vele, csak így kevésbé az esetem. Arca nagyon szép, főleg mikor mosolyog, a képeken látható vastag ajkak a valóságban is olyanok, de rásegítéssel. Az ajkakkal ellentétben a cicikben nincs töltet, de ha választani lehetne én inkább azokba kérném nála az ajkak helyett, mert sajnos erősen lógnak. Amúgy nem rosszak, de megintcsak a képek alapján, én jobbat vártam. Puncija a nagy és rojtos kisajkas típust képviseli, nyugalmi állapotban is kilógnak a nagyajkak közül. Ez a fajta is lehet szép, nekem tetszett is, viszont íze és illata sajnos nem túl sok van. A higiéniával alapvetően nem volt gond, üde és illatos volt Mia, viszont a lehelete nem volt éppen friss...

Victoriát majd nála értékelem, de mivel nem jelölték be egymást barátnőnek, linkelem a hirdetését:
https:/beszamolok.com/szexpartner/?lid=228645&l2=XI.+kerület&l1=Budapest&name=Victoria
1. Mia_VIP és Victoria +36307226259 beszámoló Budapest 120468 erotikus masszázs
3. Mia_VIP és Victoria +36307226259 beszámoló Budapest 120468 erotikus masszázs4. Mia_VIP és Victoria +36307226259 beszámoló 2024-02-05 23:17:12 erotikus masszázs 1204685. Mia_VIP és Victoria +36307226259 beszámoló 2024-02-05 23:17:12 erotikus masszázs 1204686. Mia_VIP és Victoria +36307226259 beszámoló 2024-02-05 23:17:12 erotikus masszázs 120468
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Mivel Mia igazolta vissza a VTR-t, érkezéskor az ő számát hívtam. A megadott házszám nem a valódi, egy kapualjjal arrébb kalauzol, majd megkapom a bejutási kódokat és emelet/ajtó kombót. Odaérve már nyílik is a bejárat, és odabent szerencsére két csini hölgy fogad, rácáfolva előzetes félelmemre. Bemutatkozás majd rózsák megbeszélése. Kiderül, hogy Mia épp tegnap töltetett az ajkaiba, ezért most nincs csók. Amúgy extrában lenne rá lehetőség, de csak legközelebb, ha begyógyult a szurik helye. Mivel amúgy nem volt kellemes és friss a lehelete, ezt most nem is akartam volna erőltetni... Felteszem hogy a töltés mellékhatása lehetett a kellemetlen buké, mert amúgy minden más porcikája ápolt és illatos volt. Azért volt bennem egy kis hiányérzet, mert egyébként nagyon helyes a pofija és csábítóak azok az ajkak, szerettem volna őket érezni, nem csak a farkamon... Victoriával viszont van csók, plusz mehet a leszbi is. Vázába raktam az ennek megfelelő rózsákat, majd fürdés.

Visszatérvén a tisztálkodásból a lányok nekem estek. Victoria csókolni kezd, de azzal a technikával amit én inkább csak nyelvkardozásnak nevezek. Inkább nem is erőltettem túl sokáig. Közben Mia a rudat húzogatja, én meg tapizom a lányokat, ahol érem. Hamar rácuppantam Victoria bombasztikus melleire, kézzel-szájjal egyaránt, amit ő is élvezett. Aztán megkóstoltam Mia cickóit is, miközben a felém eső bimbóját szopogatom, Victoria a másikat vette ajkai közé, Mia pedig láthatóan élvezte a show-t. Benyúltam a puncikhoz is, amit a lányok enyhe beterpesztéssel igyekeztek könnyebbé tenni, ez szimpatikus attitűd. A puncik kellemesen nedvesek és bizsergetőek voltak. Szép lassan le lett hámozva a lányokról a fogadóruha, részben az én segedelmemmel, részben egymást vetkőztették. Victoria rábukott az ekkor már keményen meredező dákóra, nagyon kellemes szopóka-nyalókát adott elő rajta, közben Mia melleit gyűrkölésztem, nyakát puszilgattam, amit viszonzott ő is. Aztán kértem hogy szálljon be ő is a farok-masszázsba. Ez úgy valósult meg, hogy Victoria a makkot szopogatta míg Mia az oldalát szívogatta ajkaival, nyalogatta fel-alá. Nem rossz, de a szokásos kétoldali szopogatást is akartam, ezért megpróbáltam irányítani őket. Ez úgy-ahogy sikerült is, egy pár percig tudtam ki-be járatni ajkaik között a farkamat, de Mia részéről éreztem hogy ez nem igazán van ínyére, gondolom a még érzékeny ajkait féltette.

Amikor éreztem hogy már túl nagy erővel kellene ott tartsam Mia fejét, inkább hagytam hogy egy kicsit megszabaduljon, csinálják akkor úgy ahogy megfelel nekik is. Ez gyakorlatilag végig ugyan az a koreográfia volt, mint az elején, csak párszor szerepet cseréltek és Mia szopogatta a makkot. Aztán Victoria hanyatt vágta magát az ágyon és közölte hogy most keféljem meg a kis punciját. Én előbb még nyalni akartam, úgyhogy rárepültem a barackra, de ezt ő is örömmel vette, szereti ha nyalják. Közben Mia kézzel izgatta magát, amit nem hagyhattam szó nélkül, kinyaltam az ő punciját is. Bár tudok heves és mohó lenni puncinyalás közben, most azért olyan nagyon durván nem felejtkeztem meg magamról, nem voltam túlzóan intenzív rögtön elsőre. Miának azonban időnként így is túl sok voltam, többször is elhúzta egy kicsit és felszisszent, de aztán ahogy visszább vettem a tempóból, ismét odatolva hagyta hogy kedvemre élvezkedjek a pinájával. Ezután a lányok egymásra fekve, combokat egymás combjai közé helyezve csöcsörészték egymást, szeméremdombok összesimulva, csípőjüket mozgatva néha szinte még a puncik is összeértek, nagyon dögös és izgató látvány volt.

Megfelelő védelmi eszköz felhelyezése után végül Miát kufircoltam meg előbb, kutyusban, de Victoria nem panaszkodott, nem irigykedett, sőt, elég szókimondó pajzán módon bíztatott, hogy keféljem a punit keményen, ne sajnáljam, élvezzem tele a kis szűk punust. Én azért ilyen könnyen nem szoktam elélvezni, meg egyelőre nem is akartam. Hanyatt feküdtem, és kértem hogy Mia üljön a számra, Victoria pedig lovagoljon. Mia rám is ült, Victoria azonban azt mondta mutat egy új pózt... Az ágyékomhoz helyezkedett háttal nekem, mintha simán csak lovagolni készülne, de megemelte kézzel a combjaimat, betolta alájuk a lábszárait, beleült a dákeszba, majd teljesen előre dőlve benyúlt maga alá egészen a zacsiig, amit csípője ütemes előre-hátra mozgatása közben végig finoman markolászott, karmolászott. Ez kurva jó volt, végig markolgattam, paskolgattam kerek fenekét, Miát pedig igyekeztem nem túl nagy intenzitással nyalni, nehogy aztán megvonja tőlem a pinát. Ezután cseréltek a lányok, de Mia szemből lovagolt, így tudtam a csöcseit markolászni, Victoria szintén szemből az arcomon, így az ő kannáit is el tudtam érni kézzel, meg csodás tomporát is. Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nincs legalább négy keze... 😂

Nem volt rossz ez a felállás, de éreztem hogy így nem biztos hogy elmegyek időben. Ezért kértem hogy Victoria jöjjön 69-be, és kényeztessék megint egyszerre a faszt. Ezt meg is tették, közben többször cseréltek is a "puncicsere" vezényszóra, a farkamat pedig végig kitartóan polírozták, de közel sem azzal a változatossággal és intenzitással, amit az ilyen randikon megszoktam. Szó se róla, a tőlük telhetőt megtették, és hajlok rá hogy feltételezzem, ha Mia ajkait nem kellett volna épp kímélni, akkor ő is sokkal mohóbban nyeldekelte volna a faszt, ugyan olyan lelkesen nyalogatta-szopogatta volna mint Victoria. Így is meglett azért a hatás, szép adagot csalogattak ki belőlem. Kis pihegés és magamhoz térés után megmosakodtam, majd mivel nem volt már sok időnk hátra és úgyse sikerült volna mégegyszer kitáraznom, elfogadtam a lányok masszázs ajánlatát. Ez kellemes és nyugtató levezetésnek bizonyult, de inkább csak simogatás pihe-puha női kezecskék által, nem igazi masszírozás volt. De nem is vártam itt hogy jól átgyúrjanak, úgyhogy pont meg is felelt ez így lezárásnak.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
3
Ezzel volt egy kis gebasz, amire sajnos csak utólag jöttem rá. Aznap elvileg volt egy olyan akció Miánál, hogy egy extra ajándék, plusz ugyan ez VTR bejelentkezés esetén is. Én erről totál megfelejtkeztem érkezéskor mikor elszámoltunk... Az egy dolog hogy én hülye vagyok, de az meg egy másik dolog hogy Mia is elfelejtette ezt. Ettől függetlenül is a legvaskosabb csokor kategória mindkét hölgy az alapot és az extrákat tekintve is. Összességében azt kell mondjam hogy ennyiért ez az élmény nekem nem kifejezetten érte meg. Egy kalandnak ugyan elment a sok közül, de sajnos semmi több.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 110 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Vegyes érzéseim vannak. Egyfelől alapvetően egy teljesen jó randi volt, a lányok igyekeztek a kedvemben járni, a vállalásaikon belül megtettek mindent amit kértem, vagy legalább megpróbálták, nem volt nyafogás vagy hangos ellenkezés, meg ilyesmik. Másfelől viszont volt pár negatívum is, amik felett nem lehet elsiklani. Én elfogadom ha egy lánynak épp volt valami szépészeti vagy egészségügyi beavatkozása, ami miatt valamit épp nem tud vagy akar bevállalni. Ez természetes dolog. De akkor korrekt tájékoztatás legyen erről a hirdetésben is, meg telefonon is. Vagy legalább az egyikben. A "Pornó feeling és a legjobb francia" kiírás a hirdetésben (ez volt kiírva Miánál amikor mentem hozzá) félrevezető ha egy friss szájfeltöltés gyógyuló sebei miatt annyira vigyáznia kell az ajkaira, hogy alig-alig tud szopni, de "pornó feeling"-esen vagy "legjobb franciásan" semmiképp. Még szerencse hogy Victoria viszont ebben jól teljesített...
Aztán ott van még ezen felül az akciós extrák ügye, bár az a legkevesebb, nyilván nem mentem miatta csődbe, meg simán lehet hogy tényleg csak feledékenység volt Mia részéről is, de úgy gondolom akkor sem hagyható ki az összképből. Így a konklúzió részemről sajnos az, hogy nem lesz ismétlés.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2024-01-25 20:08:05

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia_VIP és Victoria szexpartner beszámolójáról


2024-02-07 13:52:57
Kedves Mindenki! Csak tisztelettel jelzem beszámolóra hirdető reagál. Hirdetői reagálás után viszont választ a szerzőtől nem várunk.

2024-02-07 09:38:06
Rendkívül tanulságos beszámoló. A reag még tanulságosabb, csak másképp. Vennék-e, bérelnék-e autót bal fényszóró nélkül? A jobb is elég jól világít. Amúgy ugyanannyiba kerül, és a jövő héten már bal fényszóróval adják. Ahogy hirdetik. De ha már itt vagy, vedd meg.

2024-02-06 20:29:37
Nekem a beszámolóval és a reaggal kapcsolatban csak annyi jutott eszembe, hogy 12 órával a töltés után (nyílt sebbel?) talán nem kellene vendéget fogadni, hanem megvárni azt az egy-két napot, amíg minden 100%-os nem lesz.

2024-02-06 10:43:32
Nem is kérdés, hogy az írás kiváló, őszintén és hasznosan infógazdag. A reag pedig árnyalja a kirajzolódó képet.

2024-02-06 08:02:45
>Ugye ketten v hárman kellenek a jó sexhez,ennélkül kinlódás az egész.A regény nekem már túl hosszú,viszont tanulságos.Ha nincs meg legalább a kölcsönös szimpátia,köszönjetek el egymástól...,és ha ez nics meg jönnek a besziben,reagban olvashatók:lehellet,ez-az amaz...:(
Mutasd mindet

FunkciókMia_VIP és Victoria legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-12) : Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva.

felejthetetlen: 2db
(2023-10-02) : Nem kellett sok, együttes erővel rátapadtak a farkamra, felváltva hol a golyóimat, hol a farkamat szopták, közben mindketten nyögdécseltek, láttam rajtuk, hogy élvezik. Közben egymást is csókolgatták és simizték az arcukon és a testükön is,

(2023-07-05) : Kértem, hogy hozzá működésbe az öreg játékmestert. Csodálatos, intenzív kézimunka és NF mellett egy jókora cici szexxet kaptam. Na ezután már kértem a gumimat mert majd szétrobbantam. Kértem, hogy lovacskázzon meg.

nagyon jó: 8db
(2024-02-20) : A legény inkább azt kívánta, indítsanak egy franciával. (Bánta is utólag, hogy nem szopást kért, az pornósabbnak tűnik.) De nem érte szó a ház elejét, olyan szopást kapott, hogy kettéállt a füle. Nem volt az a torok olyan hű de nagyon mély, de nem is hiányzott,

(2024-02-17) : Majd Mia kerül felülre, meglovagol, közben azon gondolkodok Victoriát a számra ültessem? Eddig simogattam, max melleiben gyönyörködtem. A dilemmát Mia oldja meg, olyan fantasztikusan lovagol, mozog rajtam hogy elèlvezek.

(2023-11-27) : Fekszek háton, felém hajol kézbe veszi, simogatja, megköpködik. Ez uj volt, ilyembe még nem volt részem. Az orál kellemes, gyülik a vér, újra leköpi, bekapja megint, egész jô a keménység.

: 10db
(2024-02-10) : és ezután egyből letérdelt és kezébe vette a locsolócsövet azzal a megjegyzéssel hogy "szép darab", utána a meg gyönyörűbb szájába irányította, de annyira mélyen nem mert hát mi tagadás nem fért.

(2024-01-29) : Letérdelt elém és a betettem a szájába.Nem sokat bíbelődött vele,bekapta és jó mélyre vette rögtön,valósággal habzsolta a farkamat.Jól szopik a kis drága,élveztem nagyon!

(2024-01-09) : Aztán az ágyra invitálás után már szájra vett. Kellemes és lágy francia tudása, lassan, nyál csorgatva még most is izgalomba hoz. Kicsomagoltam a kései karácsonyi ajándékomat a ruhájábol.

lehetne jobb: 1db
(2024-02-01) : Rózsák átadása és zuhany után, hamar vízszintbe kerültem ő pedig franciába kezdett amit rögtön köpködéssel kezdett amolyan kocsis módjára tehát messze nem a szexi nyálcsorgatós verzió volt hanem inkább megye 2-ben a pálya szélén szotyolázós. Kb. 10 perc után a elmentem, mivel úgy éreztem mehet tovább ezért gumit húztunk szinte azonnal és a hátára feküdt.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-02) : Elkeztem nézelődni az xy úton, megtekintettem a villamosmegállóban várakozókat és elsétáltam a gépig, beültem és a kesztyűtartóban rendezgettem a dolgokat, majd újabb eltelt tíz minute után kiszállás és menet közben hívás, csörgetés, de újabb semmi.