Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Melina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-23 14:10:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Melina +36707355651 120451 szexpartner

Jojo2022 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Melina hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Korábban találkoztunk már az előző helyen, akkor szerencsém volt a "bekerüléssel", azóta viszont vagy nekem, vagy Neki nem volt jó az időpont. Azonban most a VTR-en (most használtam előszőr) ment mint a karikacsapás, a másnap délelőttre megadott időpontot néhány órán belül elfogadta, a felületen megvolt minden hasznos info, egyetlen üzenetet váltottunk, hogy csörögjek ha ott vagyok is navigál, így is történt. A hangja kedves, a stílusa kifejezetten olyan, mintha egy régi ismerőssel beszélnék.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, keringtem pár kört, végül két utcával lejjebb (4 perc séta) találtam parkolóhelyet, ami természetesen fizetős. Tömegközlekedéssel - révén h gyakorlatilag a Móricz körtér közvetlen közelében van - sem lehet gond, buszok, villamosok, metró a közelben. Pontos címet kaptam, a környéket ismerem, így nem volt gond az odatalálás. Fiatalabb koromból egy híres intézmény (kocsma) lelhető fel a sarkon, ha a kerületben mozgott már valaki az éjszakában, szerintem ismerős lesz.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Nem túl régi társasház többedik emelete, a ház is rendben, a lépcsőház is. Diszkrét a bejutás én nem találkoztam senkivel sem a földszinten sem az emeleten. A lakást nem rég foglalta el Melina, így a berendezés nem túl rokokós, de én ezt nem bántam, van minden amire vágyik ilyenkor a férfiember. Az ágy nagy és tiszta, a fürdő közepes és tiszta (zuhanykabin, kézmosó, wc) a törölköző új, tiszta és szöszöl, de majd kiszöszölődik. Volt többféle tusfürdő, szájvíz, padlófűtés a fürdőben emeli a komfortérzetet.
Melina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek abszolút megfelel, hosszú egyenes haj copfba kötve (igen, fel tudod tekerni a kezedre), extra vékony, magas, pici cici, pár tetoválás, húsos ajkak, mély hang, laza könnyed stílus. Kicsit olyan volt nekem, mint amikor van egy főleg fiús osztályban 1-2 lány és ő lenne közülük az egyik. Jól kezeli a pasikat, csacsog de nincs manír, megjátszás és távolságtartás, az első pillanattól kezdve olyan, mintha osztálytársad/haverod lenne. Aztán persze jön a meglepetés :-)
1. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120451 erotikus masszázs
3. Melina +36707355651 beszámoló Budapest 120451 erotikus masszázs4. Melina +36707355651 beszámoló 2024-01-23 20:23:07 erotikus masszázs 1204515. Melina +36707355651 beszámoló 2024-01-23 20:23:07 erotikus masszázs 1204516. Melina +36707355651 beszámoló 2024-01-23 20:23:07 erotikus masszázs 120451
Action
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mert a már sokak által "megénekelt" összehangoló beszélgetést követően hát indult a móka, zseniálisan érez rá az ember vágyára (ezért kell a ráhangolódás, miattad fontos, nem Ő miatta) és fáradhatatlanul, lelkesen tesz meg mindent IS amire vágysz. A sorrenddel kicsit bajban vagyok, de kezdésnek kicsi ölelkezés csókokkal, majd leült az ágyra és mélytorkos elemekkel gazdagon tarkított szopás indult. Volt zacsinyali, makk-nyálhíd, torokközépáltali-garatos-makkmasszázs levegőelfogyásig, cuppogós-faszderék-szívogatás és társai. Ez volt az első öt perc, a műfajból még hátra volt 35-40..
Az ágyra fektetett és indult az önkényszerező faszszeretgetés extrém bőnyállal, zacsikezelés, gát-nyelváltali-masszázs és hát ... popókényeztetésben is extra. (ami eredetileg ide írtam azt még sem vállalnám fel még itt sem).
Ezután jött az hogy feltérdeltetett (még az ágyon) ő szájbavett, a feje lent, a popsija fent pucsít, én markolom a fenekét és húzom rá a farkamra, a feje ütközésig a hasamon - szuper érzés volt. Közben kéjes hanghatások, itt már kezdtem elég csúnyán beszélni de szerintem nem zavarta (persze nem voltam közönséges, mégis csak Úriember vagyok).
Mikor már begörcsölt az én lábam(hogy nem fáradt el??), akkor átváltottunk titkárnősbe: elém térdelt a padlóra és úgy elkezdett leszopni hogy majdnem elájultam. Közben mélyen a szemembe nézett, mélytorkozás, csapódik a nyál ő pedig csak néz alázatosan közben néha szinte fuldoklik ahogy koppanok a garaton de nincs lassítás csak a vákum csak a töménytelen zsigeri perverzió.
Pár centiről lőtte a nyitott szájába az együttlétünk zálogát. Majd játszott vele még kicsit (továbbra is szemkontakt) az agyvelőm kisült a habos g*ci láttán ahogy a félig nyitott ajkain bugyogtatta, majd utószeretgette a farkamat. Képzeletben pedig Rocco elismerően tapsolt hátul valahol a hipotalamuszomban...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szót sem ejtettünk róla, a legelején az asztalra tettem, az végig ott is volt. (nincsenek extrák, idő függvényében növekszik az ár) Most jut eszembe, egy jó 10 perccel tovább voltam, mint egy óra, de nem hozta szóba, lehet nekem kellett volna..
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fantasztikusan éreztem magam, vérprofi szolgáltató, a francia tudása valóban top-top kategória. Érdekes "koktél", mert az utcán úgy mennék el mellette, hogy fel sem tűnne, hogy mennyire jó nő (nekem abszolut zsáner, super-skinny, kis buja kisugárzással), mert tudatosan "rejtőzködik", egyszerűen idő kell még élőben is, hogy kapcsolj. A beszélgetésnél is olyan, mintha nem dőlt volna még el, hogy most egy jót fogunk sörözni vagy marad a mozizós barátnős program. Aztán ugye jön a Nirvána :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Melina szexpartner beszámolójáról


2024-01-24 16:37:50
Nagyon jo beszit kaptunk egy kivalo randirol.Minden attjott szinte latni lehetett.

2024-01-24 09:05:49
Jogos. Teljesen igazad van Donhuan.

2024-01-24 08:43:59
>Igen,meg sok lány itt éhen halna,ha ilyenek lennének a barátnők,meg az asszonyok,de nekünk is tenni kéne érte férfiaknak,a másik Nem(nő) felé vmit,h kapja meg mindenki amit szeretne,és akkor ott a happy az arcokon!:):PA világ nem ilyen...:((((((((((

2024-01-24 08:38:24
Legutóbb azt mondta nekem, hogy ha minden férfi ezt mehkapná, akkor soha nem lennének háborúk.

2024-01-24 08:32:53
>Olvasva beindultam rá!Szerencsés lehet az a Pali,aki mindennap megkapja ezt tőle,ilyen odaadássál,pazar minőségben!Fekete vagyok az irigységtől,no comment...:)
Mutasd mindet

FunkciókMelina legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2023-11-19) : Nem sokat teketóriázott, mert hamar a torka mélyére engedte. Bőnyállal, lent tartva, nagy élvezettel csinálta újra és újra. Egy kicsit a fejlelógatós technikáját is bemutatta nekem. Olyan jól szopott, hogy nekem is tátva maradt a szám és rögtön

(2023-11-16) : A kezeit csak a golyóim masszírozására és prosztata masszázsra használta. Különben sem kellett a rudamat támogatni, állt az magától, mint a cövek. Ő meg ezt érezve nyelte mélyen, falta egészben, nyalta hosszában és keresztben egyaránt.

(2023-05-27) : Melinám lekapta rólam a gumit és rendesen kiszopta belőlem a teljes ovit. Hatalmasat rángatóztam a szájába, ő természetesen bent tartotta mindaddig amíg lenyugodtam. Nem rohant el öblíteni, csak amikor már öcsi teljesen megnyugodott.

felejthetetlen: 17db
(2024-03-02) : Csók kitűnő nyelves édes.Szája gyönyörű,húsos finom.Itt nem szájrapuszi van.Közben kézimunkázott,én finoman játszottam azzal a gyönyörű leveles puncival.

(2024-02-01) : Nagyon jól esik, nagyon tetszik a nyitott lábas térdelő póz, kézzel hozzáférek a cicikhez is. Mire ezt leírom, a rudam már teljes hosszában nyálas és Melina nagyokat hümmögve elnyel koppanásig. Átlagos nehézségű feladat, maximális pontszámmal kivitelezve!

(2023-09-07) : Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában.

nagyon jó: 17db
(2023-10-08) : Majd hanyatt döntött és egy izgalmas francia óra vette kezdetét. Ekkor még olyan barátnős volt a történet. Nyalogatta, puszilgatta, golyókhoz is le-le tévedt. Egy ideig ez ment utána felálltunk megölelgettem és kérdeztem, hogy jöhetek akkor most én az ő lába köze?

(2023-10-07) : Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett!

(2023-06-29) : Aztán , ahogy elkezdtem mélyrehatóbban is infókat is gyűjteni, szembesültem vele, hogy ő nem egy tucat hirdető. Szerintem ha az oldalon lenne Hall of Flames akkor Melinának bérelt helye lenne.A csapodár férfiak védőszentje és gyámolítója.

: 13db
(2024-03-18) : Majd egyszer csak elindult lefelé és bekaptam a már álló farkamat. Többi kolléga állítása igaznak bizonyult, elég hamar bekapta az egészet. Hosszan csinálta, majd szóltam hogy én is megakarom lent kóstolni.

(2024-03-18) : Nem teketóriázott és rögtön torokra vette, teljesen nem sikerült neki de a Top3ban benne van az tuti. Nagyon jó érzés volt majd kérte álljak az ágy mellé és úgy folytatta a franciás kényeztetésemet,

(2024-03-15) : Mozdulatai és megnyugtató hangja, figyelmessége vonzóvá tette számomra, alig vártam, hogy hanyatt fordulhassak, amire nem kellett azért sokat várni