Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

LARA

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 20:16:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Neked is millio puszi drága! Várlak máskor is! Köszönöm a beszit❤️

Beszámoló LARA +36302172337 121855 szexpartner

Lasvegas43 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg LARA hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Én VTR-en kerestem, ott próbáltam be jelentkezni hozzá,ami sikerült is , találtunk mind kettőnk számára alkalmas időpontot,nagyon egyszerű volt és rugalmas.De természetesen kerestem telefonon előző nap,hogy meg erösitsem az idő pontomat,az még is csak személyesebb, telefonban is nagyon kedves volt.
Megközelítés
Én autóval mentem, könnyű parkolni a környéken,meg is tudtam állni a ház előtt, Kerepesi út stadionok környékén.
Helyszín
Helyszín normális,ha jól számoltam négy emeletes régi építésű társasház,nagy belső udvarral, lakás tiszta otthonos, fürdő tiszta minden meg található ami ilyen helyzetben szükség van.Tusfürdö, szàjviz, dezodorok ami kell.De kit érdekel én Lara miatt jöttem,nem ingatlanos ként.
LARA külseje
Hát arra kíváncsi voltam nagyon,mert a képek szerintem nem mindig tükrözik a valóságot,szeretnek retusàlni nagyon a fotósok,vagy az adott hölgyek,de ebben az esetben,semmi ilyen dolog nem állt fenn,Lara mint a képeken, pici termet,falni való popsi, gyönyörű szája van jó húsos, csókolni való, kicsi formás cicik ,selymes bőr,popsira vissza térve én mint popsi párti,olyan kerek gyerekek,hogy a szív meg áll.
1. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121855 erotikus masszázs
3. LARA +36302172337 beszámoló Budapest 121855 erotikus masszázs4. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-21 09:10:04 erotikus masszázs 1218555. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-21 09:10:04 erotikus masszázs 1218556. LARA +36302172337 beszámoló 2024-06-21 09:10:04 erotikus masszázs 121855
Action
Hozzá be lépve, azonnal olyan kedvességgel baràtian fogadott,ami az ott létemet végig kísért,mint ha már régóta ismernénk egymást,pedig még sajnos soha nem láttam, pedig elmondása szerint még közel is lakunk egymáshoz.Fürdöböl vissza érve, egymásnak estünk,finom csókok, ölelés hegyek,azok a gömbölyű popsik markolàszàsa,kb fél perc után már a szájában is volt a farkam,sok idő nem kellett neki ,hogy be keményedjen, azonnal szopni kezdte, félelmetes ahogyan csinálja,nagyon jó érzés volt, már ekkor tudtam ,hogy én meg leszek itt,nem az első és utolsó találkozásunk.Valahogyan már az ágyon voltunk, azzonnal neki estem azoknak a fenekeknek,markolàsztam simogattam,ahol csak tudtam,majd bele nyalttam kis fiatal punciàba,finom kis kejhe van,de már alig vártam,hogy benne lehessek úgy ,hogy gumit kértem,amit egy kis szopás után meg is kaptam.Hàtulrol kezdtem tolni neki ,de annyira fel tüzelt, főleg azok a popsik látván,hogy simán el tudtam volna menni ,nem szégyellem, ekkor lasitottam,kértem forduljon meg, kis misszionárius pózban folytatunk,majd rám ült ,kis lovacskàzás,azt ütemet diktálta rendesen, nem viccelt ,nem finomkodott de nagyon jól esett,és nagyon szexi látvány volt, és el is élveztem a gumiba.Nehéz le írni,de az kedvessége, kisugárzása,ahogy az emberrel bánik,az első perctől az utolsóig, végig barátnői feeling iszonyat jó volt lenni nála.Sex végeztével meg maszirozott, hiszen pálya futását azzal kezdte,jól masszíroz, jól esett az is ,olyan be nyulàsai vannak kis körmeivel,hogy a farkam nak nem kellett sok idő,hogy be keményedjen,és mit ad az isten,vagyis Lara ,máris a szájában voltam ,és olyan szopásba kezdett,azokkal a húsos szájával,hogy másodjára is ki végzett elég rendesen.Meg törölgetett megint és azonnal hozzám bújt az ágyon, jó érzés volt, beszélgettünk mindenről majd az idő elteltével vissza fürödni és már jöttem is el.
Elszámolás
Igazából nem tudom mi az extra,nekem az egész az volt,ha hármas ikrek lennének az lenne az extra, bár akkor még eddig sem bírtam volna😃🙏Adat lapján fel vannak tüntetve az árak,úgy hogy tudtam mivel tartozók,az is szimpatikus volt nekem legalábbis,hogy nem kérte el előre,nem is volt róla szó,meg sem említette végig, azért rá kérdeztem az a biztos,hogy mennyivel tartozók ,meg is fejeltem egy kicsivel, hiszen nagyon jól éreztem magam nála
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Én nagyon örülök,hogy voltam nála,nem először az biztos,kis leányának mind a hozzá állása, kedvessége, kisugárzása, külseje nekem tíz pont mindenre , félelmetesen baráti kapcsolatot
lehet vele létesíteni az ott tartózkodás alatt az embernek,amit nem is lehetne el várni egy ilyen látogatás alkalmával,de nála ezt is meg kapja az ember.Még egyszer köszönöm Lara millió puszi, főleg a posidra😃😃💪

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LARA szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLARA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-05-17) : Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem.

(2024-04-22) : Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem.

(2024-04-21) : She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj.

felejthetetlen: 16db
(2024-07-10) : Kis csókok és egymásra hangolódás után mondta hogy álljak az ágy szélére, majd megmutatta francia tudását. Valami fergeteges jól csinálja, az az igazi kéz nélküli, bőnyálas, szemedbenézős francia. Hagytam hogy diktálja csak ő a tempót, én csak élveztem közben a műsort.

(2024-06-21) : Tovább folytatta a franciát, én meg fogtam a fenekét és finoman kivülről simogattam a puha punciját. Kértem, hogy legyen belőle 69. Ez valami frenetikus. Előre mondtam neki, hogy az első kört most a szájába szeretném, mert az legutóbb elmaradt, így a nyalakodás közben oda is mentem el.

(2024-06-19) : Oda bújt hozzám és ismét elkezdtünk csókolózni, közben lecsekoltat farkam keménységét, simogatta combokat, golyók is kaptak egy kis törődést a cél érdekében. Meg is jött az eredmény és kő kemény lettem, szájával is meggyőződött hogy gumi képes vagyok, ismét szájával rakta fel.

nagyon jó: 11db
(2024-05-26) : Kellemesen megmasszírozta a hátamat és karjaimat, ezután natúr franciával kezdődött a második kör. A feszes kerek popsija annyira izgatott az ágy melletti tükörben látva, hogy kértem tolje ki a popsiját, és megkóstoltam ebben az izgató "pózban" is.

(2024-05-23) : Én a fenekét simogattam, döbbenetesen jó érzés. Nem sokáig bírtam, hogy ne nyaljak bele, így gyorsan 69 lett. Álomszép és finom puncija van. Mindketten dolgoztunk.

(2024-04-28) : már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt.

: 11db
(2024-07-11) : Franciával folytattuk, én a hátamon feküdtem, Lara szinte kéz nélkül vett kezelésbe, fantasztikusan csinálta, jeleztem, hogy beöltöznék, nehogy túl gyorsan vége szakadjon. Lovaglással folytattuk, hol ülve, ilyenkor a melleit simogattam, melyek finom tapintásúak és beleilleszkedtek a tenyereimbe,

(2024-06-21) : Lara hívogatóan incselkedett a szemeivel, közben leereszkedtem hozzá pár csókért is. Ezután az egyik lábát leeresztettem az ágyra, a másik még a mellkasomon, így még egy picit jobban szétnyílt a csodálatos kehely, fokozva a vizuális élményt.

(2024-06-14) : Amennyire észleltem továbbra is főként a száját használta, a kezét kevésbé, de én egy másik világba kerültem. Imádtam a látványt, a kis zárt punciját a kerek fenekét. Gyakorlatilag önként kényszerfranciáztattam magam.