Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Franciska

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-17 22:43:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat és méltatásodat! Örülök, hogy kellemes élményeket szerezhettünk egymásnak, én is nagyon jól éreztem magam Veled. :) Várlak szeretettel máskor is. :)

Beszámoló Franciska +36204677073 120689 szexpartner

FromOhio a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Franciska hirdetővel
csókos száj
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Könnyen ment az egyeztetés. Franciska a hirdetésében megadott elérhetősége igen rugalmas, olyan időpontokban is ráér, amikor a legtöbben már nem dolgoznak (hétvégéken vagy késő este).

Én telefonon hívtam föl egy délután, és ugyan nem tudta fogadni, de hamarosan visszacsörgetett. Számomra már telefonban is szimpatikus volt, és elvárásaink az együttlétet illetően megegyeztek, így még aznap estére meg is beszéltünk egy időpontot. Ezután VTR-en keresztül is bejelentkeztem, amit visszaigazolt.
Megközelítés
Franciska Budapest belvárosában fogadja partnereit, egy országos szintű közlekedési csomópont közvetlen közelében. BKV-val triviális az idejutás (magam is így mentem), autóval a parkolás fizetős.

A telefonban megadott cím pontos, Gmaps könnyen odatalál, és az épületen is van házszám. Nehéz eltéveszteni.
Helyszín
A helyszín egy régi építésű, de teljesen jó állapotú, tiszta és otthonos polgári lakás. Csak Franciskával találkoztam, és ugyan nem kérdeztem rá, de biztos vagyok abban, hogy egyedül ő használja.

Már a lakásba belépve egyértelmű volt számomra, Franciska olyan nő, aki a kisebb részletekre is ad, és tényleg törekszik a minőségi szolgáltatásra. Félhomályban pislákoló gyertyákkal és illatosítókkal akár már romantikusnak is nevezhető atmoszférát teremtett, ami nekem kifejezetten jól esett egy hosszú nap után.

Fürdőszobában találhatók a higiénikus együttléthez kötelező kellékek: tusfürdő és szájvíz kispohárral. A zuhanykabin ugyan függönyös, de mivel nagyon tágas, nem ragad rá az ember bőrére a műanyag.
Franciska külseje
Kifejezetten tetszettek képei, különösen azok, amikben mosolyog. Nagyon foglalkoztatta fantáziámat, hogy mi lehet a kitakarás alatt. Nem csalódtam, pont olyan édes volt mosolya élőben is, mint ahogy elképzeltem. Szép arca van, örömteli sötétzöld szemekkel és vörösre rúzsozott szájjal.

A képeken látható (vagy legalábbis ahhoz hasonló) fekete bodyban fogadott, fekete harisnyával.

Valóban magas nő, az adatlapján megadott 180 centiméterhez még hozzátett lábbelije néhányat. Bőre hófehér. Műszempillának, tetoválásnak, vagy bármiféle plasztikai beavatkozásnak nyomát sem láttam. Érett, nőiesen telt, természetes szépség.
1. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120689 erotikus masszázs
3. Franciska +36204677073 beszámoló Budapest 120689 erotikus masszázs4. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-19 09:47:23 erotikus masszázs 1206895. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-19 09:47:23 erotikus masszázs 1206896. Franciska +36204677073 beszámoló 2024-02-19 09:47:23 erotikus masszázs 120689
Action
Érkezésemet követően szokás szerint megállapítottuk a kölcsönös szimpátiát, rendeztük a kötelezőket. Megkínált kis üveges ásványvizzel, majd elmentem tisztálkodni.

Visszatérésem után a hálószobába vezetett. Mint korábban már tisztáztuk, mi mindketten a gyengédebb, barátnősebb együttléteket részesítjük előnyben, ezért lassan kezdtük egymás megismerését az ágyon ülve. Eleinte csak beszélgettünk, simogattuk egymást. Nekem van, hogy nehezemre esik a randik elején az oldódás, ellazulás, még ha ismerem is korábbról a hölgyet, de Franciskával könnyen találtunk közös témát. Néhány perc múlva már önfeledten beszélgettünk, ekkor gondoltam, ideje megragadnom a kezdeményezést.

Megöleltem és megcsókoltam, amit hálásan viszonzott. Nagyon kellemes ajkai, nyelve játéka, igazán beleéli magát, ami nekem fontos egy ilyen randi során. Csókolt és öleltük egymást ülve, állva, fekve. Végig vágyaimat fürkészte, igyekezett, hogy minél jobban kedvemben járjon és úgy éreztem, én irányítottam, én adtam a tempót. Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni. Selymes bőre érintésétől, mellei látványától, ingerek kavalkádja közepett nem tudtam magamat visszafogni, hamar ért a vég, de ezt egyáltalán nem bántam.

Kértem tőle masszást is, ami számomra kellemes volt, de ebben a műfajban kevés a viszonyítási alapom.

Bár "nyomást" Franciska részéről nem éreztem, a hálószoba két falán elhelyezkedő órákból láttam, hogy időnk lassan lejár. Én ilyenkor szigorúan szeretem tartani magam az órához, bár még így is talán 5 perccel tovább maradtam. Természetesen ez nem jelentett neki problémát, puszival váltunk el egymástól.
Elszámolás
Előre megbeszélt csokrot a randi elején adtam át, extra szolgáltatásokkal nem éltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Harmonikus. Ezzel a szóval tudnám jellemezni élményemet. A helyszín hangulata, masszázs, az együttlét, mint pont úgy zajlott le, ahogy kellett. Úgy érzem, hogy megvolt köztünk a kémia, és kialakult egy bizalom is, ami mindezt lehetővé tette. Franciska egy kifejezetten elegáns és intelligens nő, akit örülök, hogy megismerhettem.

Olyan férfitársaimnak ajánlom, akik a szexen kívül a tartalmas beszélgetést, odaadást és érzéki érintést is fontosnak tartják.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Franciska szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFranciska legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-01-21) : Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.

(2023-12-08) : Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit .

nagyon jó: 2db
(2024-02-22) : Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm.

(2024-01-10) : Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje .

: 2db
(2024-03-30) : misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.

(2024-02-05) : Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk