Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Evelyn

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-22 22:44:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a beszámolót! Visszagondolva nagyon vidám kis randi volt, szinte mindig összenevettünk valamin. Külön jó, hogy a végét is megemlitetted 🤗
Várlak vissza legközelebb is! Puszillak addig!

Beszámoló Evelyn +36702335902 119951 szexpartner

Smiler a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Evelyn hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már előző hét vége felé kinéztem Evelynt. Fel is hívtam, könnyen elérhető volt, pár kicsengés után sikerül beszélni vele. Kellemes hangja volt, jól eldumáltunk, de sajna nem találtunk megfelelő időpontot magunknak. Semmi baj, mert a mostani héten szabin pótolhattam. Időben hívtam reggel és kora délutánra sikerült is (azaz majdnem), mert a hirtelen adódott plusz programom kora estére kényszerített. Evelyn megnyugtatott, hogy amíg van szabad időpont, addig Mi is tudunk nyújtózni. Megnyugtatott. Így a másodszori VTR már tökéletes lett!
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
A házat könnyen megtaláltam. Kb 100 méterre van a M3 megállójától. Bkv busz 200 méterre van(pl 7-es). Parkolni szerintem halál ott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Akkora a lakás, hogy egy kisebb bulit simán elbírna. A fürdőben is lehetne egy gruppent nyomni. Van kád és zuhanyzó is. Friss törcsik bestokizva ahogy kell. Abból is volt bőven. Ahogy listerineből, tusfürdőből is. A szoba szép, igényesen berendezett, nagyon tágas térrel, kényelmes nagy ággyal. Patyolat tisztaság mindenhol. Csillagos 5 Evelynnek.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Könnyed hálóing szerűségben fogadott. Az biztos, hogy nagyon jól állt neki. Arca szép, vékony, szemüveg volt rajta és írtó szexi kisugárzást adott. Nagyon jó teste van. Melle gyönyörűen meg lett csinálva. A szilikonszáját nem is éreztem, a popó formás inkább kicsi, de nagyon feszes. Hasonfekve meg is tapasztaltam. Puncija fimom jóizű. Tetkók vannak, de engem lefoglalt a szépsége. Az illata a nyakánál csak fokozta a vágyamat. Finom (talán fás) illat volt. Az utcán simán megfordulnék utána. Innen üzenek a többi MT-nek, hogy nagyon jó nők vannak ezen az oldalon! Egy rossz szavam nem lehet, mert a csajokon nem múlik!
1. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119951 erotikus masszázs
3. Evelyn +36702335902 beszámoló Budapest 119951 erotikus masszázs4. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-23 09:31:26 erotikus masszázs 1199515. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-23 09:31:26 erotikus masszázs 1199516. Evelyn +36702335902 beszámoló 2023-11-23 09:31:26 erotikus masszázs 119951
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezésemkor kedvesen fogadott. Kabát, cipő le, majd be a nappaliba. Az ágyra ültünk és elkezdtünk beszélgetni. Leginkább a munkámról és egy kicsit általános témákról. Majd vetkőztem és Evelyn megmutatta a szép nagy fürdőjét. Evelyn szerint gyorsan fürödtem. Nekem meg pont az volt az érzésem, hogy tollászkodok a vizesblokkban :) Igaz valaha hör voltam és nem mindig volt ilyen jó melegvíz. A fürdőből vissza Evelynhez, akivel rögtön az ágyra keveredtünk. Térden állva egymással szemben elkezdődött egy kellemes, ismerkedős csókolózás. Finoman csókol. Nem harsány, nem kapkodós, szép visszafogott. Qlyan érzékis. Ezt követte Evelyn élménybemutatója. Szépen elhelyezkedtem és alig vártam, hogy érezhessem a száját másképp is. Uraim. Nyugton állíthatom, hogy ez annyira egyedi, hogy engem így még nem szopott senki. A makkom megkapott minden földi jót, amit szájjal, nyelvvel csak lehet adni. Néha egy kis nyálat is folyatott rá. Mondtam is neki, hogy azaz érzésem volt, mintha hullámvasúton lenne a farkam. Azt mondta, hogy ezt még senki nem mondta neki. Jót nevettünk rajta. Én is megszerettem volna mutatni neki, hogy mennyire szeretek nyalni. Elképzelhető, hogy nem kaptam el a fonalat, pedig Tanárnő készültem. Messze voltam, hogy a kedvesnek is jó legyen. De azért szerintem tetszett neki. Nekem nagyon tetszett, mert fincsi puncija van. Evelyn jobban koordinálta az időt, mert gumit javasolt. Igaza volt. Hiányoltam, már, hogy dugjunk. Missziben kezdtük. Jó volt látni az arcát, a melleit közben. A vékony szemüveges arcában, lila hajában gyönyörködtem és azon vettem magam észre, hogy megint nem pajti a gumi. Nyilván a huszonéves házas életemben nem sok gumi volt a farkamon. Evelyn kedvemre tett, mert a szájával megoldotta a dolgot. Így a kedvencében hasonfekve csináltuk. Nem mondom, hogy nem izgató, de voltak kétségeim magam felé. Mert ha kőkemény vagyok, akkor pillanatok alatt gumitöltés. Ha nem akkor nem teljes az érzés. Sajna az utóbbi volt. Azért kipróbáltuk és tényleg vagány póz. A doggyban sokkal jobban éreztem magam, de itt sem tartott sokáig az örömöm. Plusz az időnk se. Hangsúlyozom, Hogy Evelyn nagyon kívánatos, jó nő. Tudja is a nőiességét használni, érvényesíteni. Az uccsó tíz-tizenöt percben viszont megkoronázta a randinkat. Minden technikáját bevetette, hogy hepi finis legyen. A kedvenc pózomban lett végem. Ahogy Én állok az ágyon, Evelyn meg térden áll előttem és úgy élveztem az ajkai közé. Rendesen megtöltöttem a csókos száját, de ügyesen megoldotta a helyzetet. A tükörben ráadásul isteni látványt nyújtott Evelyn ahogy visszafordult, amikor is szóltam neki, hogy nézd csak milyen premier plánba élvezhettem a helyzetet. Csodás formás popó, hosszú haj, szép arc. WOOOW! Nagyon jót nevettünk ezen a végén! Olyan előzékeny volt a Kedves, hogy Szilviát is Én kaptam először. Időm vészesen fogyott, így gyors fürdés, öltözés, és érzékeny búcsú Evelyntől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt vendéglátó. Kihagyhatatlan az Evelyn élmény! Egyedi. Sok dolgot vállal alapban, így bőséges az étlap. Nekem teljesen elég volt, amit csináltunk. Igénybe vettem a nagylelkű kedvezményét. Az ajándék boldogsághormont az elején, a virágszálakat fürcsi után(kicsit elfeledkeztem róla) adtam oda. Azt hiszem végig ott is maradt a randi végéig.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Még sokáig emlékezni fogok erre a randira, mert egy igazán kedves, szexi, kívánatos, szép arcú, jó testű nővel tölthettem egy órát. Azt hiszem felejthetetlen lesz az, amit a szájával csinált. Viszont kíváncsi vagyok, hogyan massziroz. Majd legközelebb. Szívesen visszamennék hozzá.

Ugyan nem ide tartozik azaz érzés, de iparkodtam a metróhoz, hogy még tudjam kezelni a 90 perces bkv jegyemet :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-11-25 12:35:51
...épp kérdezni akartam, hohy mi lett a BKV jeggyel 😆 Amúgy nagyon jó lett a beszi, egyre kíváncsibb vagyok!

2023-11-25 07:25:49
Nagyon izgalmas, fantázia ingerlő beszámoló. Evelyn bemutatása szinte tökéletes, nagy élményről tanuskodik.

2023-11-24 09:52:40
Gratulálok az élményhez. Kedvcsináló beszámoló, pont amiért az oldal létrejött :)

2023-11-23 14:15:47
Köszönöm a hangulatos és tartalmas beszít! Egyre jobban vágyok rá, hogy testközelből is megismerkedjek a hölggyel.

2023-11-23 10:43:39
Szórakoztató írás, köszi hogy megírtad.
Mutasd mindet

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-11) : Lassan éreztem hogy végem lesz így mondtam Evelynnek hogy gyorsan üljön rám és végezzen ki. Nem kellett kétszer mondani már rajtam is volt és keményen meglovagolta a farkam amíg el nem mentem.

(2024-04-08) : Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is,

(2023-12-16) : Helyet cseréltünk és ismét "Evelyn élmény" következett. Nagyon finoman, lágyan, szinte leheletszerűen - fel-fel nézve - fokozta kábultságomat amíg el nem "repültem".

felejthetetlen: 32db
(2024-03-10) : Amikor kész voltam mondta hogy most ő következik és elkezdett játszani a haverommal ami jó fickos volt. Lassan a kezével kezdte egy két köpés a makkra hogy jól csússzon. Bemelegítés vége jött az Evelyn élmény, na az egy varázslatos élmény amit kihagyni nem lehet.

(2024-02-02) : sodás nem bírom azt a száj és nyelv munkát egyszerre, imádom és sose akarnám hogy abba hagyja. 69-re invitáltam hogy én is adják valami finomságot neki. Nagyon jó volt, és jól mozog a nyelvemen hogy mindenhova jusson belőle

(2023-12-19) : ő ennek maximálisan eleget is tett és fantasztikus érzéki bőnyálas lassú orálba kezdett ami nagyon jó volt. Majd amikor már elég nagy voltam gumit húztunk.

nagyon jó: 35db
(2024-03-26) : Itt már több pózt is kipróbáltunk, az Ő kedvence a hasonfekvő helyzet, nekem a lovaglás jött be a legjobban az arcomban himbálózó cicikkel, szopogatni való bimbókkal.

(2024-03-09) : Evelyn az ágyra invitált, ahol ledobtam magam tengericsillag pózba, hagytam hogy bemutassa, mit tanult a francia képzéseken. Már merev voltam, nem kellett hangulatba hozni, így azonnal a tárgyalásba kezdhetett a lábaim közé kuporodva.

(2023-12-22) : Imádom amikor kezelésbe vesz ott lent a szájával és a nyelvével egyaránt, egyszerűen fantasztikus élmény. Az ember a felhők közt érzi magát olyan kellemes franciát kap ami nem gyors de nem is lassú hanem pont jó

: 45db
(2024-04-21) : Egyik kezével húzogatta közben, míg másikkal a kérésemre a zacskót simogatta. Egyre erőteljesebb érzéseket keltet bennem és mikor jeleztem, hogy itt a vég, a szájába vett és minden ott is landolt és hagyta végig a szájában,

(2024-02-06) : Amikor jó állapotban voltam kezébe és szájába vette az irányítást. Ennél jobb nem is kell az Evelyn élmény tényleg fantasztikus. Már igen csak csőre voltam töltve amikor véletlen meghúztam a ravaszt és elsült a fegyverem,

(2024-01-01) : Végül kezdetét vette az én franciás kényeztetésem, amit változatos technikával abszolvált, miközben a tükör felé pucsított. Hol gyorsabban, hol lassabban miközben nyelvével és ajkaival finoman kényeztettet engem,